#Oyun oyna türkçe

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman

Game Thrones'tan tanıdığımız Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy ve Jessica Chastain'in başrollerinde yer aldığı X-men: Dark Phoenix 8 Şubat'ta sinemalarda!..

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:33

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 31 Ocak Çarşamba Günü CW'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Dev..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:06

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramparça Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı Yayınlandı. Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıld..

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:40

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 13. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Şubat Salı Günü Cw'de The Flash 4x13 Extended Promo/Preview True Colors The Flash Season 4 Episode 13 Extended Promo The Flash 4x13 Exten..

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle 1:30:01

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Garrett, yükselen bir youtube yıldızıdır. Shell ise derin ve duygusal bir bağ ile ona hayranlık duymaktadır. Bir süre sonra çiftin arasında romantik bir ilişki başlar. Ancak genç kızın takıntıları ortaya çıktık..

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:41

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Usta bir katilin sıra dışı düşünce yapısı nedeniyle, yakaladığı kurbanlarına hayatlarının ne kadar değerli olduğunu anlatma veya kanıtlama gibi tuhaf ve bir o kadar da manyaklık derecesinde bir takıntısı vardır..

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle 1:42:26

Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle

Bir grup bilim insanı yeni bir enerji kaynağı bulmak adına uzayda çalışmalar yapmaktadır. Uzay istasyonunda tanrı parçacığı olarak da bilinen Higgs bozonunu keşfetmeye çalışan bilim insanları yanlışlıkla çok korkunç bi..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:19

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı

Film, 2045 yılında, Dünya kaos içide ve yok olmanın eşiğindeyken başlıyor. İnsanlar kurtuluşu, eksantrik ve muhteşem James Halliday (Mark Rylance)’in yarattığı, büyüyen sanal gerçeklik evreni OASIS’te bulurlar. Halliday ..

Venom Türkçe Altyazılı Teaser 01:49

Venom Türkçe Altyazılı Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..

Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:05

Mudbound - Savaştan Sonra Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura McAllan, yabancı ve korkutucu bulduğu Mississippi’de kocasının sahibi olduğu bir çiftlikte çocuklarını yetiştirmeye çalışmaktadır. Ailenin sıkıntıları devam ederken savaştan dönen iki adam, çiftlikte çalışmaya başl..

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı 01:32

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon in..

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

The Flash 4. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:40

The Flash 4. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Mart Salı günü Cw'de The Flash 4x15 Promo/Preview Enter Flashtime The Flash Season 4 Episode 15 Promo The Flash 4x15 Promo Enter Flashti..

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser

Christine McPherson, namıdiğer “Uğur Böceği” her ne kadar annesi gibi olmamak için elinden geleni yapsa da başaramayan, tıpkı onun gibi olan bir gençtir. Uğur Böceği’nin hemşire olan annesi, eşinin işini kaybetmesinden s..

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ne kadar karanlık görünürse görünsün her şey daima daha kötüye gidebilir. Talihsiz Serüvenler Dizisi'nin 2. sezonu 30 Mart'ta yayında. Lemony Snicket'ın dünya çapında çok satan kitap serisinden uyarlanan, başrolünde Emmy..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Jane The Virgin 4. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

Jane The Virgin 4. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jane The Virgin 4. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 23 Mart Cuma Günü CW'de Jane The Virgin 4x14 Promo/Preview Chapter Seventy-Eight Jane The Virgin Season 4 Episode 14 Promo Jane The V..

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:03:17

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Filmde, Güney Kore ve Kuzey Kore’nin ilk defa resmi olmayan bir işbirliğine dayalı gerçekleştirdiği soruşturma konu almaktadır. Kuzey Koreli bir dedektif olan Im Chul-Ryung (Hyun-Bin), Kuzey Kore mülteci suç ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 2.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser 00:25

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:48:42

Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, iki polis akademisi öğrencisinin gözlerinin önünde gerçekleşen bir kaçırılma olayını çözmeye çalışmasını konu almaktadır. Karakterleri: Park Seo-Joon filmde polis akademisinde bir öğrenci olan Ki-Joon karak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:59:03

New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, haksız yere cinayetten 10 yıl hapis yatan Hyun-Woo (Kang Ha-Neul) ve bir avukat olan Joon-Young’un (Jung Woo) hukuk mücadelesini konu almaktadır. Hyun-Woo, bir taksi şoförünün öldürüldüğü cinayet davasının..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce