#Ozan demirhan yağmur damlası müzik dinle

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti 03:19

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti

Söz & Müzik: Aykut Çeğin Aranje: Burak Ertetik Davul: Burak Ertetik Bas Gitar: Taşkın Avcı Akustik Gitar: Deniz Ozan Elektrik Gitar: Emre Hacıoğlu Tuşlu Çalgılar: Burak Ahmet Kocukçusoy Back Vokal: Burak Ahmet Kocukçuso..

Zeynep Casalini - Refakatçı 04:17

Zeynep Casalini - Refakatçı

Güneş geceleri doğsa da Yağmur göğe doğru yağsa da Bülbül sonsuza dek sussa da Günler bir çuvala dolsa da Melekler bile Kötülük yapsa da Onlara uyma Her daim yalnız Sevdiğim olma Sevgilim ol Ziyaretçim olma Re..

Kalben - Sonsuza Kadar 02:52

Kalben - Sonsuza Kadar

Falımdan bir bilet cıktı Filmin adı Al Yazmalı Gören var mı diye baktım Yoktu Filmin sonu boktu Kimse görmez dedin usulca Yoktun, bırakamadım bulunca Yağmur yağdı halimi sorarken iyiyim dedim, yalan söyledim Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet 02:38

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet Dinle Susarsan onlar gibisindir Ağlarsam üzgün demesinler Giderken bile başım dik ama Böyle olsun istemezdim... Dur dur dur Yağmur dur dur dur Onlar yumdular gözlerini Ben bir s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 7.247 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video) 03:57

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana bi daha bitanem deme bitanem Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın Gidebilirsin gidebilirsen Ölmem ya kendi sırtımı kendi gönlüme dönmem ya Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olm..

Ece Seçkin - Acayip İyi 02:40

Ece Seçkin - Acayip İyi

Ece Seçkin'in, Dgl Prodüksiyon etiketiyle yayınlanan Acayip İyi isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: AyşennMüzik: Kemal ŞimşekyaynDüzenleme: Ozan DoğulunMix & Mastering: Aliş KaygusuznYönetmen: M..

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tarkan - Yolla 04:45

Tarkan - Yolla

Tarkan 10 Albümünün Çıkış Parçasıyla Dinleyecilerinin Karşısına Çıktı... Tarkan Yolla Şarkısı 2017 ALbümü İçin Çeilen İlk Klibi'dir Tarkan Yeni Klibi Yolla video izle dinle Söz: Tarkan Müzik: Tarkan – Ozan Çolakoğlu..

Utku Barış Andaç - Resimdeki Gözyaşları & Ay Işığı (Official Video) 03:14

Utku Barış Andaç - Resimdeki Gözyaşları & Ay Işığı (Official Video)

Beste: Ludwig van Beethoven & Mehmet Soyarslan Yönetmen & Kurgu & Yaylı Düz: Utku Barış Andaç Colorist: Ercan Küçük Düzenleme: Oğuzhan Atar Miks & Mastering: Ozan Sarıboğa Kapak Tasarım: Özge Tığlı..

Cevher Aksoy - Keşke 03:08

Cevher Aksoy - Keşke

Yapım: Akademi Organizasyon Aranjör: Ozan Çolakoğlu – Nurettin Çolak Stüdyo: Ozinga Yönetmen: Elif Demiralp Görüntü Yönetmeni: Burak Kılıçkaya Reji: Emrah Sakallıoğlu Işık Şefi: Tarcan Tan Prodüksiyon: Ümit Tokat Makya..

Sevmek Yüzünden 03:39

Sevmek Yüzünden

Sevmek Yüzünden · Simge · Simge · Sezen AKsu · Simge Sağin · Ersay Üner · Ozan Bayraşa · Genco ARI Sevmek Yüzünden..

EF - Masum Değil 03:34

EF - Masum Değil

Yönetmen:Cenan Çelik Yapımcı:İbrahim Tilaver Uygulayıcı Yapımcı:Tugay Çolak Yapım Sorumlusu:Batuhan Akyüz Işık şefi:Mert Mustafa Çoban Set:Cinetechno Grip Edit,color:Ozan Okay Saç makyaj:Eylem Tek Ulaşım:Gökhan Özbalta..

Yusuf Güney - Duydun Mu- -(Official Video) 03:42

Yusuf Güney - Duydun Mu- -(Official Video)

DUYDUN MU? Aşk beni ne hallere koydun Bunca zaman ben peşinde savruldum Tam da bugün onu görünce onu görünce kavruldum Hikayem uzun dertlerimle hoşbuldum Bilmiyorum sonu ne olur görmüyorum Özlüyorum tanımasam da düşlüyo..

Hüsnü Şenlendirici - Millionerche 05:23

Hüsnü Şenlendirici - Millionerche

Music: Arrangement : Mehmethan Dişbudak Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Studios : Studio MD, Istanbul,XL Studio, Skopje Drums : Ozan Kartal Acoustic & Electric Guitars : Selahattin Güzelel Bass Guitar: Mehmethan Dişbu..

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu 03:35

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu

Söz: Sezen Aksu Beste: Sezen Aksu Yönetmen: Onur Sarsıcı Drum pad: İsmail Ozan Bass: Toygar Ersoy Gitar: Doğukan Aydın Keyboard: Serkan Balkan Klarnet: Yunus Ellek Kayıt: Göktuğ Özak Mix: Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mur..

Deha Bilimlier - Dalga Dalga 03:47

Deha Bilimlier - Dalga Dalga

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Berkay Şenol etd müzik'te bu ay http://bit.ly/nd-buay Yeni Hit Şarkılar http://bit.ly/nd-hit Türkçe Pop http://bit.ly/nd-turkcepop Dalga Dalga şarkı sözleri ile Denizin dibinde Hatçam ..

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip) 03:57

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip)

Resul Dindar / Yaşlan Benimle Söz: Volkan Bekci Müzik: İsacan Çiçek Yapım: Rd Müzik * Düzenleme: Resul Dindar Orkestrası Davul: Necati Atakan Teoman Bass: Çağrı Doğan Gitar: Caner Güneysu Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: ..

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen 04:21

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen

Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali Can Vatanperver, Cevdet Berkay Yavuz, Cihan Reşit Köse, Canberk Cebecioğlu Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali C..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Söz-Müzik : Turgut Raviş Vokal : Utku Çılgın Düzenleme : Utku Çılgın ( Recordman Studio ) Gitarlar : A. Burak Erdoğan Davul : Umut Çılgın Raviş 3 - Güle Gül..

Anıl Emre Daldal - Sor Bakalım İyi Miyim 03:46

Anıl Emre Daldal - Sor Bakalım İyi Miyim

Yalnız kaldığındamı özler insan Yoksa güzel günleri hatırladığında mı ? Birşey sorucam,iyimisin? Yağmur yağdığında mı ağlar insan Yoksa hata yaptığında mı ? Merak ediyorum,hala benim misin? Yaşanmış güzel anıların Ardı..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Faça - Benden Hayata 03:53

Faça - Benden Hayata

Benden Hayata şarkı sözleri ile Biliyorum aldığım son nefesti bu Göremiyorum her yer çok karanlık Üşüyorum toprak kokusu sinmiş üstüme Duyuyorum yağmur yağıyor tenime Ben yokum artık bu kirli oyunda Malım mülküm alın h..

Mesut Yılmaz - Sokak  Lambası 04:22

Mesut Yılmaz - Sokak Lambası

Sokak Lambası şarkı sözleri ile Her gecenin ikisinde Sokak lambası kadar yalnızım Kimseler bilemez Dipsiz ve karanlık bir kuyudayım Bilmem neden hep yağmur yağar Gece üzerime Sadece ıslanırım üşümem Unuttum gün saymayı ..

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var 04:19

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var

Yar Ayrı Gayrın Mı Var şarkı sözleri ile Yandım alev alev yerine, Yağmur yağsa da durduramaz. Sanki, kilitlendi yüreğim, Gitmek istese, kurtulamaz. Deli fırtınam, deli gözyaşım, Deli yağmurum, bebeğim, Üşüdün yine, sakı..

Belma Sera - Gün Başlasın 03:16

Belma Sera - Gün Başlasın

Gün Başlasın Belma Sera Uyan ki gün başlasın bitsin Uyan ki içim yeşersin Dedim ki güneş bırak ben doğayım Aşkımın bahçesine Dedim ki yağmur bırak ben ıslatayım Aşkımın yollarını Dedim ki toprak bırak çiçekleneyim Aşkım..

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever) 04:39

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever)

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman is..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Hayaloğlu - Beni Düşün Unutma 05:04

Yusuf Hayaloğlu - Beni Düşün Unutma

Beni Düşün, Unutma Sözleri Ay doğarken bir söğüdün ardından Göl yüzünde sisli bir esinti ile Akşamın göğsüne hüzün serperek Ve yağmurdan geceye çiçekli perdeler çekerek Beni düşün, beni düşün, unutma En umarsız en umu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Ay - Promil 04:09

Gökhan Ay - Promil

Yağdı bak yine yağmur Gözlerimle yarışıyor gidişine Sanma bünyem alışıyor Sen günahlarını bana savur Kalpte endorfin yaratıyor Bilmiyorum bedenim kaç ihanetle savaşıyor İster ona sor buna sor hissizliği Bu hasr..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim 04:16

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim

Orhan Gencebay – Sensin Benim Çilegahım Şarkı Sözü Başka gül koklamam senin üstüne Başka göz değdirtmem güzel gözüne Allah şahidimdir kullar şahidimdir Seni kıble yaptım kalan ömrüme Kalan ömrümü İzin sende sabır bende..