#Ozan Ünlü kelebeklere sor müzik dinle

Ünlü model hayranlarını şaşırttı... 01:07

Ünlü model hayranlarını şaşırttı...

BİR DÖNEMİN ÜNLÜ MODELİ LONİ WİLLİSON HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI... BİR SÜREDİR SOKAKTA YAŞAYAN WİLLİSON ÇORAPLARIYLA GEZİP ÇÖPLERİ KARIŞTIRIRKEN YAKALANDI...

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor! 02:25

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor!

ACI BİBER TÜKETMEK, ERKEN ÖLÜM RİSKİNİ AZALTIYOR! AMERİKA'DA ÜNLÜ BİR KLİNİK, YENİ BİR ARAŞTIRMANIN ÇARPICI SONUÇLARINI AÇIKLADI... 570 BİN KİŞİ ÜZERİNDE YAPILAN ARAŞTIRMAYA GÖRE, ACI BİBER KANSERE, DİYABETE, OBEZİTEYE K..

Gizem Tuncer 2,5 ayda 45 kilo verdi 02:13

Gizem Tuncer 2,5 ayda 45 kilo verdi

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ MAHMUT TUNCER'İN KIZI GİZEM TUNCER'İN BAŞI FAZLA KİLOLARIYLA DERTTEYDİ... AMA AZMETTİ, İKİ BUÇUK AYDA TAM 45 KİLO VERDİ... BUNU NASIL BAŞARDIĞINI DA BİZE ANLATTI....

Korona Yapay Zekayla 0 Tespit Edilecek 02:09

Korona Yapay Zekayla 0 Tespit Edilecek

Ağrı'da hepsi bilim insanı olan aile üyeleri dünya genelinde yapılmış ender bir çalışmaya imza attı. Korona virüsü yüzde yüz teşhis eden yapay zeka sistemi geliştirdi. Bu çalışmaları dünyaca ünlü bir dergi de de yayımlan..

Velayet davası başladı! 02:22

Velayet davası başladı!

ÜNLÜ OYUNCU ÖZCAN DENİZ’İN, 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ ALMAK İÇİN AÇTIĞI DAVADA ESKİ EŞİ FEYZA AKTAN İFADE VERDİ... BASINA KAPALI GERÇEKLEŞEN DURUŞMA SONRASI, FEYZA AKTAN SADECE, OĞLUMUN BENDE KALMASI İÇİN BURA..

Mihriban Türküsü 05:34

Mihriban Türküsü

Bu türkünün şiir kısmını Ünlü Usta Şair Abdurrahim Karakoç’tur. Karakoç gençlik yıllarında; köyündeki bir düğüne misafir olarak gelen bir genç ve güzel kıza aşık olur. Bu aşk karşılıklıdır, kızda Karakoç’u sevmektedir. K..

  • PengoTV tarafından
  • 278 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle 1:23:32

Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle

Kahraman İkili 2013 | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle En iyi Türk komedi, romantik, dram filmlerinin en güzel sahneleri ve daha fazlası için abone ol: https://bit.ly/2IDHXN4 Kahraman İkili, özgürl..

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:15

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2 35:45

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü! 02:38

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü!

NURİ ALÇO HAYRANLARI DİKKAT! BİR BAHİS ÇETESİ, ÜNLÜ OYUNCUNUN İNSTAGRAM HESABINI HACK'LEDİ... NURİ ALÇO'NUN HESABINDAN PAYLAŞIM YAPAN DOLANDIRICILAR, TAKİPÇİLERİ BİR BİR TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... SAHTE NURİ ALÇO'YA KANIP 1 GÜNDE..

Çılgın Sedat-ın Ailesi Ölümden Döndü 01:38

Çılgın Sedat-ın Ailesi Ölümden Döndü

Çılgın Sedat olarak bilinen şarkıcı Sedat Kapurtu’nun İstanbul’daki evinde yangın çıktı. Ailesi evde bulunan ünlü şarkıcı eşi ve oğlunun tahliye edilmesiyle rahat bir nefes aldı...

Hakan Yılmaz ve eşine saldırı davası 01:40

Hakan Yılmaz ve eşine saldırı davası

ÜNLÜ OYUNCU HAKAN YILMAZ VE EŞİ, 2017 YILINDA İSTANBUL'DA LÜKS BİR OTELİN LOBİSİNDE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI... ŞİKAYETÇİ OLDUKLARI 3 SALDIRGAN HAKKINDA AÇILAN DAVADA SAVCI MÜTALAASINI VERDİ. ÜÇÜ İÇİN 9 YILA KADAR DEĞİŞEN ORA..

Şifa Deposu Siyah Sarımsak Altın Değerinde 01:20

Şifa Deposu Siyah Sarımsak Altın Değerinde

Kastamonu’nun dünyaca ünlü siyah sarımsağı tam bir şifa deposu… Kilosu altın değerinde olunca taneyle satılıyor...

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:39

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:48

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:25

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Türkçe Altyazılı izle 59:05

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

5 ayrı suçtan 32 yıl hapis istemi! 02:02

5 ayrı suçtan 32 yıl hapis istemi!

TABLETİNİN TAMİR EDİLEMEDİĞİ GEREKÇESİYLE BİR KURYEYİ SAATLERCE ALIKOYDUĞU İDDİA EDİLEN İPEK HATTAT HAKKINDAKİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI. TUTUKLANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNEN ÜNLÜ İSMİN TAM...32 YIL HAPSİ İSTENDİ..

Baklava mı, sütlaç mı? 02:50

Baklava mı, sütlaç mı?

ÜNLÜ GURME VEDAT MİLOR TATLI BİR REKABETİN DAHA YOLUNU AÇTI. TATLI SEVERLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ. BAKLAVA MI SÜTLAÇ MI SORUSUNA BAKIN KİM NE CEVAP VERDİ?..

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da 01:31

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da

İSTANBUL DÜNYADAKİ FAVORİ ŞEHRİM ... DÜNYACA ÜNLÜ MODEL KARDEŞLER GİGİ VE BELLA HADİD'İN BABASI MOHAMMED HADİD, İSTANBUL'U GEZDİ... BİR KEZ DAHA HAYRAN KALDIM DEDİ.....

Adana'nın yeni lezzeti! Ciğerli pizza! 03:00

Adana'nın yeni lezzeti! Ciğerli pizza!

KEBABIYLA ÜNLÜ ADANA, BU KEZ DE CİĞERLİ PİZZA İLE GÜNDEMDE... MARGARİTA BASİT, KOLAYSA CİĞERLİ-SOĞANLI PİZZA YAPSINLAR DİYEN USTALAR İTALYANLARA MEYDAN OKUDU... PEKİ CİĞERLİ PİZZA NASIL YAPILIYOR, HADİ İZLEYELİM.....

İbrahim Tatlıses'in kızına iş yerinde saldırı! 01:22

İbrahim Tatlıses'in kızına iş yerinde saldırı!

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İBRAHİM TATLISES’İN KIZI DİLAN ÇITAK, BUGÜN NİŞANTAŞI’NDAKİ GÜZELLİK MERKEZİNDE SALDIRIYA UĞRADI. İDDİAYA GÖRE RANDEVUSUZ GELEN MÜŞTERİLER, ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI...

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Türkçe Altyazılı izle 58:56

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:01

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:08

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:17

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Süleyman Çakır unutulmadı 02:43

Süleyman Çakır unutulmadı

17 YIL ÖNCE DİZİDE ÖLDÜ, GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI, MEVLİT OKUTULDU, YAS TUTULDU. KURTLAR VADİSİ'NİN EFSANE KARAKTERİ SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ SOSYAL MEDYADA YİNE GÜNDEM OLDU. ÇAKIR'A HAYAT VEREN ÜNLÜ OYUNCU O..

2021 yazı gelinlik modası 01:46

2021 yazı gelinlik modası

KISITLAMALAR EVLENECEK ÇİFTLERİN PLANLARINI ALT ÜST ETTİ. DAVETLİ SAYISI AZALINCA GELİNLİKLER DE DEĞİŞTİ. HER ZEVKE UYGUN 2021 YAZ GELİNLİK MODELLERİ ÜNLÜ MANKENLERİN DE KATILDIĞI DEFİLEDE SERGİLENDİ. KİMİ SADE, KİMİ DE..

Ebru Gündeş boşanma davası açtı 01:55

Ebru Gündeş boşanma davası açtı

KOCASININ BAŞKA KADINLARLA İLİŞKİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ,,,ÜNLÜ ŞARKICI EBRU GÜNDEŞ BÜYÜK AŞKLA EVLENDİĞİ KIZININ BABASI REZA ZARRAB'A BOŞANMA DAVASI AÇTI. İDDİAYA GÖRE EVLİLİĞİN BİTMESİNİN GEREKÇESİ ZARRAB'IN İHANETLERİ VE ..

''Hepimiz için ses ver Türkiye'' 02:07

''Hepimiz için ses ver Türkiye''

SOSYAL MEDYANIN YENİ AKIMI HEPİMİZ İÇİN SES VER ... ETKİNLİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARIN BAŞLATTIĞI BU AKIMA, ÜNLÜ SANATÇILAR DESTEK VERDİ. DÜELLO ÇAĞRISINA İLK YANITLAR MURAT KEKİLLİ VE YILDIZ TİLBE'DEN GELDİ.....