#Oğlunun 20 km hızla gitmesini İsteyen anne

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 01:50

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çık..

Trenin Su Dolu Raylardan Geçmesi(Hindistan) 00:42

Trenin Su Dolu Raylardan Geçmesi(Hindistan)

Hindistan'da olan yoğun yağış sonucu oluşan sel tren raylarını da esir almış. Hızla geçen trenler ise bunu pek önemsemiyor gibi.....

  • JET TV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Mühendislerinden Gövde Gösterisi 01:10

Çin Mühendislerinden Gövde Gösterisi

350 km hızla giden yüksek hızlı trende yapılan bir denge testinden etkilenmemek mümkün değil...

Minik Köpeği Ezdi, Arkasına Bile Bakmadı 01:39

Minik Köpeği Ezdi, Arkasına Bile Bakmadı

Avcılar'da minik köpeği ezen vicdansız taksi şoförünün, metrelerce sürüklediği köpeği öylece bırakıp ardına bakmadan hızla kaçması bu kadarına pes dedirtti. Kalçası kırılan minik köpeğin metrelerce sürüklendiği o anlar i..

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada 00:36

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada

Beşiktaş'ta araçların arasından geçerken önüne aniden kıran minibüse kızan motosiklet sürücüsü , minibüs sürücüsüne kızdı. Bu sırada başka bir motosikletli olan biteni izlerken, öndeki minibüse hızla çarptı. Kaza anı ise..

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu 01:43

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Adana’da, 27 yaşındaki genç kadın yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kadına çarpan, kadın sürücü yanında bulunduğu kişiyle yer değiştirerek olay yerinden otomobille hızla k..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

İran'da Taksinin Üzerindeki Kadın Görenleri Şoke Etti! 00:38

İran'da Taksinin Üzerindeki Kadın Görenleri Şoke Etti!

İran'ın İsfehan şehrinde harekat halindeki taksinin üzerinde bir kadını görenler şoke oldu. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde kadın arabaya tutunmaya çalışıyor. Arabayı kullanan kişinin karısını cezalandırmak içi..

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı 00:44

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı

Tren raylarda kalan otobüse çarptı. Polonya'da bir otobüs tren raylarından geçtiği sırada bariyerler kapandı. Raylarda kalan araçtaki yolcular büyük bir panikle aşağıya inmeye başladı. O sırada hızla gelen tren otobüsün ..

Bu Kadar Vurdumduymaz Şoför Görülmedi! 00:41

Bu Kadar Vurdumduymaz Şoför Görülmedi!

Polonya'da hemzemin geçit kapanmasına rağmen tren yoluna giren otobüs şoförü büyük bir felakete sebep oluyordu. Tren yolunda kalan otobüsten yolcular inerken hızla gelen tren otobüsün arkasına çarptı. Büyük bir şans eser..

İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği 02:28

İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği

Bağcılar'da bankadan çıkan bir şahsı takip eden gaspçılar tuğla ile aracın camını patlatıp para dolu çantayı almaya çalıştı. Bu sırada paraların sahibi buna izin vermeyince vatandaşlardan korkan soyguncular hızla olay ye..

Ayşegül Aldinç   Alimallah 02:54

Ayşegül Aldinç Alimallah

bıçak kadar keskindir aman benim sevgim arama çok zor bulursun ah benim dengim kapılır giderse deli yüreğim değişir rengim bak olanlar olursa karışmam uzak dur benden yapma etme derkenkavuşursak eğer yanarız alima..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Hızlı Treni Eliyle Durdurmaya Çalışan Adam 00:41

Hızlı Treni Eliyle Durdurmaya Çalışan Adam

Polonya'da hemzemin geçitten hatalı geçiş yapan otobüs şoförü bariyere takılınca otobüsten inip hızla gelen trenin makinistine durmasını işaret eden adam izleyenleri güldürmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor 00:39

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor

İrlanda'daki bir ortaokulda gece 3'te güvenlik kamerasının çektiği görüntüler tartışma konusu oldu. Kameranın kaydettiği görüntülerde önce öğrenci dolapları kendi kendine yıkılırken sonra temizlik levhası devriliyor. Tüm..

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama 06:44

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama

Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim Meydanı'nda horon teperek kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'na gelen Hak- İş üyeleri burada Cumhuriyet anıtına çiçek bıraktı. Anıt'ın etrafı..

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..

Armageddon Film İzle 2:24:38

Armageddon Film İzle

New York şehrine irili ufaklı zarar vermekte olan küçük meteor parçalarından dolayı tedirgin durumdadır. Bunun üzerine araştırma yapmakta olan NASA, dünyaya büyük bir hızla çok kuvvetli bir şekilde yaklaşmakta olan dev b..

  • Tv Series tarafından
  • 8.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si 01:23

Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübü dünya çapında bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. İngiltere'nin Guardian gazetesinde, Beşiktaş, nasıl Türkiye'nin Chelsea'si olmayı hedefliyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havada Ters Takla Atarak Canını Kurtaran Adam 00:52

Havada Ters Takla Atarak Canını Kurtaran Adam

Üzerine hızla gelen boğadan yaptığı inanılmaz hareketle kurtulan adam sosyal medyada büyük ilgi çekiyor. Görüntüler İspanya'nın Valfermoso de Tajuna kasabası yakınlarında çekildi..

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi 00:27

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi

Suudi Arabistan'da bir akaryakıt istasyonunda alev alev yanan araca, işletmeci müdahale etti ama lüks cipiyle. İşletmeci cipiyle yanan aracı istasyondan uzaklaştırdı. Tehlikeli müdahale sırasında cipin bir lastiği de yan..

Ani Fren Yapan TIR Taşıdığı Direklerin Altında Kaldı 01:53

Ani Fren Yapan TIR Taşıdığı Direklerin Altında Kaldı

Hızla giden TIR bir anda fren yapınca taşıdığı beton direklerin altında kaldı. Görüntüler Çin'den Görüntülerde beton direkleri taşıyan bir TIR, ani fren yapınca TIR'ın romorkundaki direkler TIR'ın kafa kısmına çarpıyor. ..

Kaleci Bu Pozisyonda Hayatını Kaybetti! 01:21

Kaleci Bu Pozisyonda Hayatını Kaybetti!

Endonezya Ligi'nde oynanan Persela Lamongan - Semen Padang maçında futbol dünyasını sarsan bir olay yaşandı. Persela kalecisi Choirul Huda, bir pozisyonda takım arkadaşı Ramon Rodrigues ve Pedang oyuncusu Marcel Sacramen..