#Oğlunun 20 km hızla gitmesini İsteyen anne

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor 00:59

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor

Avrupa’daki zehirli yumurta krizi, Fransa’daki waffleslara da sıçradı. Fransa, Avrupa’yı sarsan böcek ilaçlı yumurta krizinin ardından satışı iptal edilen ve piyasadan toplatılan ürünler listesine 17 farklı waffles marka..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

İber Yarımadası'nda Çıkan Yangınlarda En Az 35 Kişi Hayatını Kaybetti 01:00

İber Yarımadası'nda Çıkan Yangınlarda En Az 35 Kişi Hayatını Kaybetti

İber Yarımadası'nda alevler en az 35 can aldı. Ophelia Kasırgası'nın güçlü rüzgarlarıyla hızla yayılan yangınlar henüz kontrol altına alınamadı...

Motosiklet Sürücüsünün Bacağı Koptu! 00:22

Motosiklet Sürücüsünün Bacağı Koptu!

Brezilya'da hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü, kontrolü kaybedince kaza yaptı. Feci kaza sonucunda motosiklet sürücüsünün bacağı koptu...

Dikkatsizliğin Bedeli Ağır Oldu 00:27

Dikkatsizliğin Bedeli Ağır Oldu

Rusya'nın St. Petersburg kentinde araçların arasından yola fırlayan ve sol tarafını hiç kontrol etmeyen kadına, hızla gelen bir cip çarptı. Ağır şekilde yaralanan kadın, çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kald..

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Pikap Kamyonunu Taşınabilir Muz'a  Dönüşüyor 03:02

Pikap Kamyonunu Taşınabilir Muz'a Dönüşüyor

A British inventor has spent $25,000 turning a pick-up truck into an ap-pealing driveable banana. Steve Braithwaite, who is originally from Woodstock, Oxfordshire, spent two years building the vehicle - which has a top s..

  • BETA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çaylak  (Polisiye – Suç) Film Izle 1:55:01

Çaylak (Polisiye – Suç) Film Izle

The Recruit izle, Çaylak izle… Walter Burke (Al Pacino) tecrübeli bir FBI ajanıdır. Operasyon operasyon görevlisi yapacağı birini aramaktadır. James Douglas Clayton (Colin Farrell) tam onun aradığı bir kişiliktir. Onu eğ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trendeki Şov Ölümle Bitti 01:05

Trendeki Şov Ölümle Bitti

Hindistan'da hareket halindeki bir trenin kapısından sarkarak şov yapan adam, feci şekilde can verdi. Hızla giden trenden sarkan adrenalin bağımlısı Hindistanlı adam, istasyonda gidiş ve geliş yönlerini ayıran demirlere ..

Şoke Eden Olay; Çocuğu Metrelerce Sürükledi 00:18

Şoke Eden Olay; Çocuğu Metrelerce Sürükledi

İngiltere'nin Liverpool şehrinde çekilen görüntüde bir kadının boynuna tasma taktığı çocuğu metrelerce sürüklediği görülüyor. Sosyal medyada hızla yayılan videoya tepki yağıyor...

İki Aracın Kafa Kafaya Çarpışması Kamerada 02:50

İki Aracın Kafa Kafaya Çarpışması Kamerada

Pendik'te ana yolda ilerleyen bir araçla yandan aniden çıkan aracın hızla çarpışmaları kameralara yansıdı. Araçlar çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıktı ve bir dükkana çarparak dururken çevre esnafı, 3 ay içerisinde 3’ün..

Yok Böyle Bir Test 02:18

Yok Böyle Bir Test

Terör saldırılarına karşı geliştirilen bariyer sistemleri son hızla gelen kamyonları darmadağın ediyor. Güçlü bariyerlerin test görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenler arasında ilk sıralarda...

Apartmanda Ayakkabı Hırsızlığı Kamerada 00:26

Apartmanda Ayakkabı Hırsızlığı Kamerada

İstanbul Esenyurt’ta akşam saatlerinde girdiği apartmanlarda kapı önündeki ayakkabıları çalan şık giyimli hırsız güvenlik kameralarına yakalandı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızın, gözüne kestirdiği ayakkabıları c..

G-Max'te Yapılan Evlilik Teklifi 01:53

G-Max'te Yapılan Evlilik Teklifi

Deneyenlerin 2 saniyede 200 km hızla 40 metre yükseğe fırlatıldığı G-Max'te genç adam havaya fırlatılmadan önce cebine koyduğu yüzükle kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi gerçekleştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Artık Dedirten Görüntü 00:15

Yok Artık Dedirten Görüntü

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde hızla giden otomobilin kapısını açarak dışarı sarkan, bir yandan da ayaklarıyla otomobili kullanan gencin görüntüsü bu kadarına da pes dedirtti...

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Sahil Yolunda Makas Atan Sürücü Dehşeti:5 Yaralı 02:39

Sahil Yolunda Makas Atan Sürücü Dehşeti:5 Yaralı

Bakırköy sahil yolunda makas atarak hızla ilerleyen sürücü, bir araca çarptıktan sonra refüjde bulunan ağaca çarparak durabildi. Sahil yolunu bir birine katan kazada 5 kişi yaralandı..

Akıllara Durgunluk Veren Kaza Kamerada! 00:32

Akıllara Durgunluk Veren Kaza Kamerada!

Rusya'da bir araç kamerasına yansıyan dehşet kaza anı görüntülerinde ters şeritten hızla refüje çarpan otomobil, karşı yönden gelen kamyonete çarpıyor. Kamyonet kamerasının kaydettiği dehşet anları saniye saniye böyle ka..

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu 01:22

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu

Ruhani lider, istasyondaki astronotların dünyamızı Tanrı'nın gözünden görme fırsatı bulduğunu söyledi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevli astronotlar Papa Francis ile sanal ortamda bir araya gelerek ruhani liderin..

Zehra Çi̇li̇ngi̇roğlu, Yaşadığı Olaylı Gece Hakkında Neler Söyledi̇? 01:10

Zehra Çi̇li̇ngi̇roğlu, Yaşadığı Olaylı Gece Hakkında Neler Söyledi̇?

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra Çilingiroğlu ilk trafik kazasını duran bir taksiye çarparak yaşadı. Çilingiroğlu, olay sonrası gaza basıp kaçarak herkesi şaşırttı. Genç şoför olayla ilgili, “Dikkatsizdim,..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter ve Melez Prens Film İzle 2:33:30

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle

Harry Potter ve Melez Prens Film Konusu Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabi..

  • PengoTV tarafından
  • 23.429 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volvo TIR'ın İnanılmaz Fren Sistemi Hayat Kurtardı 00:29

Volvo TIR'ın İnanılmaz Fren Sistemi Hayat Kurtardı

Hızla gelen TIR'ın önüne atlayan çocuk, TIR şoförünün dikkati ve aracın muhteşem fren sistemi sayesinde ölümden döndü. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerden sonra TIR şoförü ve Volvo'nun fren sistemi büyük övgü aldı. N..

Türkiye'nin Desteğiyle Okullu Oldular 00:52

Türkiye'nin Desteğiyle Okullu Oldular

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütlerinden arındırılan Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus ilçesinde, Türkiye'nin desteğiyle yeniden eğitime kazandırılan Ahmet Selim Mulla Lisesi'nin öğrenci sayısı hızla a..

ABD Polisinden Dehşete Düşüren İşkence 01:00

ABD Polisinden Dehşete Düşüren İşkence

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüde üç ABD polisinin, şüpheli bir adamı sandalyeye bağladığı görülüyor. Sandalyeye bağlanmış adama elektrik vererek işkence yapılan skandal görüntülere, “İşte ABD'nin gerçek yüzü” yorum..

Hızlı Büyüyen Köpeğimiz 00:10

Hızlı Büyüyen Köpeğimiz

Hızla büyümüştür köpek Snezk'ti. Ve şimdi kar gibi kaybolması)..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teleferiğe Kafa Atan Kayakçı 00:19

Teleferiğe Kafa Atan Kayakçı

Küçük bir tepeden zıplamak için hızla kayan kayak sporcusu zamanlama hatası yapınca teleferik oturağına çarpmış ve kazayı alnından iki dikişle atlatmış..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kediyi Yola Fırlatarak Bacağının Kırılmasına Neden Olan Vicdansız Genç 00:13

Kediyi Yola Fırlatarak Bacağının Kırılmasına Neden Olan Vicdansız Genç

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler sonucunda harekete geçen polis görüntülerdeki 16 yaşındaki çocuğu tespit etti. Yaşının küçük olması nedeniyle ismi açıklanmayan çocuk bir kediyi yolun ortasına fırlatırken görülüyo..

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Nedir 03:43

Evlilik Nedir

Evlilik Nedir? Evlenme oranları yaz aylarında artıyormuş. Öyle diyor istatistikler. E yıllık izinler, okul tatilleri bunda bir etken tabi. Peki kış aylarında düğün, nikah, kina yapan yok mu? Olmaz mı kış aylarında da ev..