#Oğlunun 20 km hızla gitmesini İsteyen anne

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak 02:13

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak

Türkiye’de vaka sayısı aldı başını gitti. Virüse yakalanan kişi sayısı 60 bine dayandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı bu hızla artarsa 4 hafta sonra sistemde sorun çıkar uyarısında bulundu. Türkiye'de üçüncü..

'Önlemleri gevşettik maalesef' 01:43

'Önlemleri gevşettik maalesef'

VAKA SAYILARI HIZLA ARTARKEN SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA TÜRKİYE'NİN 3. İSTANBUL'UN DA 4. PİKİNİ YAŞADIĞINI AÇIKLADI. YANİ MAALESEF VAKA SAYILARI ZİRVE YAPMIŞ DURUMDA..SAĞLIK BAKANI, ÇÖZÜM AŞILAMAYI HIZLANDIRMAK DEDİ,..

Ölümden Döndüğünü Sonradan Anlayan Adam 00:33

Ölümden Döndüğünü Sonradan Anlayan Adam

Yol kenarında yürüyen adam sağından hızla geçen kamyonetten kıl payı kurtulmuş. Adam olayı sonradan fark etmiş ve tepkisi ilginç olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Akşam Yemeğini Bölen Monitör Kertenkelesi 00:59

Akşam Yemeğini Bölen Monitör Kertenkelesi

Tayland'da evlerinin girişinde yemek yiyen aile bir anda eve hızla giren monitör kertenkelesini görünce şaşkınlık yaşamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 3 yıl önce
'İslam düşmanlığı virüsü' 02:04

'İslam düşmanlığı virüsü'

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÖNCELİĞİNDE BATIDA HIZLA YAYILAN İSLAM DÜŞMANLIĞI VARDI. İSLAMOFOBİYİ KANSERE BENZETEN ERDOĞAN, TÜRKİYE'DEKİ LAİKLİK TARTIŞMALARININ GERİSİNDE DE BENZER BİR ZİHNİYETİN YATTIĞINI SÖYLEDİ...

Korona sonrası sessizce çıkıyor 02:34

Korona sonrası sessizce çıkıyor

Çocuklarda korona sonrası ortaya çıkan MIS-C hastalığı hızla yayılıyor. Zamanından fark edilmezse kısa sürede ölümcül sonuçlar doğurabiliyor...

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Benzin istasyonunda yürüyen yayaya araçla çarptı 00:30

Benzin istasyonunda yürüyen yayaya araçla çarptı

İstanbul Zeytinburnu'nda benzin istasyonuna hızla giren otomobil bir kişiye çarparak kaçtı. O anlar kameralara yansıdı...

Utandıran ''şort'' tartışması! 03:32

Utandıran ''şort'' tartışması!

TÜRKİYE BUGÜN, KADIKÖY'DE, ŞORTLU BİR KIZA YAPILAN TACİZİ KONUŞTU...ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ŞEBNEM TÜFEKÇİ, BAKIŞLARINDAN RAHATSIZ OLDUĞU BİR ADAMA TEPKİ GÖSTERDİ... AMA AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLERE MARUZ KALDI. GENÇ KIZI..

Bisikletli Kadını Düşüren Land Rover 00:17

Bisikletli Kadını Düşüren Land Rover

Köy yolunda bisiklet sürerek ilerleyen bisikletli kadınlardan biri yanlarından hızla geçen Land Rover yüzünden yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yiyeceğini Martıya Çaptıran Adam 00:26

Yiyeceğini Martıya Çaptıran Adam

Sosyal medyadaki kanalı için video çeken adam, deniz kenarında bir şeyler yerken yiyeceğini hızla gelen martıya kaptırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Freni arızalanan Tesla son sürat kongre merkezine girdi - 00:40

Freni arızalanan Tesla son sürat kongre merkezine girdi -

ABD'nin Ohia eyaletinde freni arızalanan Tesla marka araç, saatte yaklaşık 115 kilometre hızla kongre merkezine girdi. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alındı...

Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı 01:41

Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı

Büyükçekmece'de yol çalışmasını son anda fark eden ve hızla gelen İETT otobüsünün şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kazada bir kişi hafif yaralanırken yaşanan kaza anı ise otobüsün araç kamerası ta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şimdi iki adam da birbirinin geçmişini araştırıyor...

  • Dizi TV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Posta Kutularına Işık Hızında Broşür Koyan Kadın - 00:21

Posta Kutularına Işık Hızında Broşür Koyan Kadın -

Çin'de bir firmanın tanıtımını yapmak için posta kutularına broşür koyan kadın işini yaparken sergilediği hızla şaşkınlık yaratmış...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum” 01:40

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum”

Bursa'da, teyzesinin çöp evinde, bir odada kilitli halde bulunan küçük Muhammed'den bir iyi haber daha var. Tedaviye hızla yanıt vermeye başladı küçük çocuk. Az da olsa kilo aldı. Daha da önemlisi, mutluluğu artık kurduğ..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Deniz Çakıroğlu - Şimdi Tam Zamanı 02:48

Deniz Çakıroğlu - Şimdi Tam Zamanı

Söz & Müzik : Deniz Çakıroğlu Aranje : Utku Çılgın Gitarlar : Burak Erdoğan Şimdi Tam Zamanı şarkı sözleri ile Zaman çok kısa Ömür hızla bitiyor Aynalara inanma sen Onlar yalan söylüyor Günler tükeniyor Geç kalanı a..

Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

14 YAŞ’INDAKİ YUSUF ÖLDÜ, AİLESİNİN FERYAT’LARI YÜREK’LERİ DAĞLADI! 01:56

14 YAŞ’INDAKİ YUSUF ÖLDÜ, AİLESİNİN FERYAT’LARI YÜREK’LERİ DAĞLADI!

Gaziantep'te tırın çarptıktan sonra altına aldığı elektrikli motosikletin üzerinde bulunan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü ağabeyi hafif yaralandı. Ölen çocuğun cenazesini teslim alan ailenin..

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️ 28:16

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️

????“HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, Genel Kurmay’da var ‼️” ????Önce batıyı sonra doğuyu yıkıp İŞGAL başlatacaklardı! Planları ayaklarına dolandı‼️ ????99 Depreminde de Haarp kullanılmıştı. İklim değiştirebildiği,..

  • STUDIO AS tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 2 yıl önce
diyet 30:51

diyet

01:21 Sabah sirkeli veya limonlu su içersem yağ yakarım 03:05 Kalori hesabıyla sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo verebilirim 04:30 Diyetteyken karbonhidrat asla tüketmem çünkü kilo aldırır 06:30 Saat 19.00’dan sonra su ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 9 ay önce
Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 59.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Evi̇ 10:26

Canim Kardeşi̇m 59.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Evi̇

Mine bahçede gördüğü kaplumbağadan çok etkilenir. Kaplumbağanın kendi evi olması hoşuna gider. Evde annesi ve babası tarafından koyulmuş kurallardan sıkılan Mine kartondan kendine ev yapar ve bahçede yaşamaya karar verir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 71.Bölüm Bu Paralar Ki̇mi̇n 09:53

Canim Kardeşi̇m 71.Bölüm Bu Paralar Ki̇mi̇n

Müge ve Mine okuldan dönerken içi para dolu bir bavul bulurlar. Kendilerine ait olmayan bu çantayı açmazlar. Anne ve babalarından yardım isterler. Komşu köpek Biber para dolu çantayı düşürünce çantadan paralar saçılır. M..

  • ÇocukTV tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce