#Oğlunun balatta yaşadığı evini müze haline getirdi

Evinin Duvarlarını Tuval Gibi Kullanarak Muhteşem İşler Yapan Engelli Ressam 00:59

Evinin Duvarlarını Tuval Gibi Kullanarak Muhteşem İşler Yapan Engelli

Ankara'dan Muhammed Yalçın'ı belki daha önceden tanıyor olabilirsiniz. Tanımayanlar için kısaca anlatacak olursak, kendisi bir ressam. Evinin duvarlarını tuval olarak kullanarak ortaya muhteşem işler çıkartıyor. Evin içi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı 00:21

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araç müze önünde kalabalığa daldı, yaralılar olduğu belirtildi. Londra Ulusal Tarih Müzesi önünde bir araç kalabalığa daldı. Metropolitan polisi, kazada yaralıların olduğunu, bir kişi..

Müzeler Neden Var 05:43

Müzeler Neden Var

2000 yıldır insanlık tarihinin bir parçası olan müzeler neden var İlk müze neredeydi Daha önce hiç bu soruları kendinize sormamış olabilirsiniz..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin, Titanik'in Replikasını Yapıyor 01:07

Çin, Titanik'in Replikasını Yapıyor

Çin, 1912’de bir buz dağına çarparak batan lüks yolcu gemisi Titanik’in tıpatıp aynısı üretecek. 145 milyon dolara mal olacak 'Çin yapımı Titanik', 2018 yılından itibaren müze olacak. Replika Titanik'in, İngiliz ve Ameri..

  • Cowboy tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Madame Tussauds Müzesi Trump'ın Balmumu Heykelini Sergiliyor 00:47

Madame Tussauds Müzesi Trump'ın Balmumu Heykelini Sergiliyor

Berlin’de yer alan Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi önümüzdeki günlerde sanatseverlere sürpriz bir heykel sunacak. Müze 20 Ekim tarihinden itibaren Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın heykelini serg..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oyuncak Hikayesi 2 Türkçe Dubaj İzle 1:32:25

Oyuncak Hikayesi 2 Türkçe Dubaj İzle

Andy'nin tatil için bir kovboy kampına gitmesi sonucunda oyuncakları kendi başlarına kalırlar. Kafasını ilginç oyuncaklar toplamaya takmış Al McWhiggin adlı bir oyuncak koleksiyoncusunun Woody'i kaçırmasıyla birlikte ola..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık Tutuyor 08:13

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık

Bursa'nın İznik ilçesinde sağanak yağış sebebiyle İznik Gölü'nün suları yükseldi. Kuraklık sebebiyle ortaya çıkan tarihî bazilika yeniden suların altına kaldı. Kıyıdan 20 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bulunan 1600 y..

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu 01:04

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde süren kazı çalışmalarında, bin yıllık insan iskeleti ortaya çıkarıldı. Doğu Roma Dönemi'ne ait olduğu düşünülen buluntular inceleme altına alındı. Adıyaman'ın Örenli Mahallesi'nde bul..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Murat Dalkılıçın Sırrı Ortaya Çıktı 02:29

Murat Dalkılıçın Sırrı Ortaya Çıktı

Murat Dalkılıç kendi cep telefonuyla çektiği klibini bedavaya getirdi.Haberin detayıyla ve neye dikkat çekmek istediğiyle ilgili ayrıntılar haberimizde,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bensu Soral:Mankenlik ve Modellik Düşünmüyorum! 02:11

Bensu Soral:Mankenlik ve Modellik Düşünmüyorum!

Bensu Soral Büyük gözlükleri ve ilginç şapkası ile bir mekanda görüntüleniyor. Oyunculuk dışında Mankenlik ve modellik yapmak istermisiniz sorusuna Soral Uygun fiziği olmadığını dile getirdi. Bensu Soral'a Sevgilisi Haka..

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis karakollarına teslim etmeleri istedi. 02:00

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis

Sincan sakinlerinin pasaportlarını yıllık inceleme” için polis karakollarına teslim etmeleri gerektiğine işaret edilerek denetimlerin Sincan’daki kamu düzenini sağlamak için sıkılaştırıldığı bildirildi. Çin, Sincan U..

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi- 03:14

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk kez günlük toplam vakayı paylaştı. Hasta diye tabir edilenler de dahil semptom göstermediği halde 28 bin 351 kişinin testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Koca, aşının ilk 10 milyon d..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..