#Oğlunun balatta yaşadığı evini müze haline getirdi

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı 01:08

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı

Amerikan Başkanlığı’nı devretmeye hazırlanan Barack Obama’nın eşi Michelle Obama veda konuşmasını yaptı. First Lady Obama, Beyaz Saray’da düzenlenen eğitimle ilgili bir etkinlikte yaptığı duygusal konuşmada Amerikalı gen..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor 06:00

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor

Afganistan'dan 30 yıl önce kaçan 2.5 milyon nüfusun 1 milyonu İran'da yaşıyor. Bu mülteciler uzun süre boyunca belgesi olmadan hayatta kalmaya çalıştı Afganistan’da yaşanan ölümcül saldırılar ve savaşlar, dünya genelinde..

Gözler Onları Aradı Ünlü Çift Galaya Neden Katılmadı 08:20

Gözler Onları Aradı Ünlü Çift Galaya Neden Katılmadı

Kanal D’de üç sezon boyunca izleyicisi ile buluşan Poyraz Karayel dizisi, Poyraz Karayel Küresel Sermaye filmi ile sinemaya taşındı. Dizinin başrol oyuncuları İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun filmin galasına katılmam..

  • BETA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşim Salkım'dan 16 Yıl Sustum İçimde Tümör Oldu!! 11:20

Yeşim Salkım'dan 16 Yıl Sustum İçimde Tümör Oldu!!

Yeşim Salkım Gülben Ergen'le yaşadığı polemiklerle gelişen olaylara açıklık getirdi.Yeşim Salkım başından geçenleri bir bir anlattı....

  • ANKA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Sporcumuz İbrahim Çolak, Dünya Kupası'ndaki Hareketiyle Literatüre Girdi 00:09

Milli Sporcumuz İbrahim Çolak, Dünya Kupası'ndaki Hareketiyle Literatü

Çolak da sosyal medya hesabından yaşadığı mutluluğu şu sözlerle dile getirdi Yapmak istediğim şeylerden birisi de bir harekete adımı koymaktı. Bunu başardığım için gerçekten çok mutluyum..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadiseden Plaj Açıklaması 00:44

Hadiseden Plaj Açıklaması

Ünlü şarkıcı Hadise'ni kardeşiyle yaşadığı sorunlardan dolayı Bodrum'daki plajdan kovulduğu iddia edilmişti. Kardeşi Hülya Açıkgöz'le yaşanılan olaylar sonrasında mekandan ayrıldığı iddia edilirken Hadise, paylaşımıyla b..

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz'den Babasına Duygusal Veda 02:27

Özcan Deniz'den Babasına Duygusal Veda

Ünlü isim yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi: 'Baba olmak ve Baba'mın üzerine toprak atmak...Bir erkeği büyüten iki güçlü duygu...' İstanbullu Gelin’in başrol oyuncusu Özcan Deniz, babası Sadık Deniz’i kaybetti...

  • BETA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ece Seçkin Afrika'da Kabile Reisi Tarafından Evlendirildik 05:01

Ece Seçkin Afrika'da Kabile Reisi Tarafından Evlendirildik

Seçkin, klip çekimi için gittikleri Afrika'da, gece çekimleri sırasında gelen evlenme teklifiyle yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi ve orada kabile reisi tarafından da evlendirildiklerini söyledi. İşte Ece Seçkin ve nişanl..

  • BETA tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:47

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 12 Şubat 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Aycan'ın olmaması dikkat çekiyor! Onur, Aycan ile olan ilişkisinde ne kararı alıyor? Aycan, neden evde değil? Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan a..

  • ANKA tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017) 11:04

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017)

Manchester City şeytanın bacağını kırdı: 3-1 Manchester City, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak dört haftalık üç puan hasretine son verdi. Premier Lig'de 32. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan ..

Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi 00:47

Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi

Özlem Kaymaz, 14 yaşında Marie Claire'in ilk Türkiye sayısının kapağına çıkan Türk kızı oldu. 1992 yılında, 18 yaşındayken Türkiye güzeli seçildi. O dönem basında 'İtalyan Liseli', 'Sörfçü Türkiye Güzeli' olarak anıldı. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Şarkıcı Berkay O Konu Açılınca Bakın Nasıl Duygulandı 04:51

Ünlü Şarkıcı Berkay O Konu Açılınca Bakın Nasıl Duygulandı

Ünlü şarkıcı Berkay önceki akşam Kuruçeşme’de ekip arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Şarkıcı albümündeki her şarkıya klip çekmek istediğini fakat klip çekme maliyetinin çok fazla olduğundan dolayı bunun mümkün olmadığı..

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar 00:41

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar Suriye'deki iç savaşın ardından, terör örgütlerinin mağdur ettiği Şuyuhlu Suriyeliler de Fırat Kalkanı Harekatı'nın simgesi haline gelen Cerablus'a sığındı...

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Karşınızda Faturamatik Yakup 02:56

Karşınızda Faturamatik Yakup

Ordu’da ‘Faturamatik Yakup’ olarak tanınan 38 yaşındaki Yakup Akdeniz, esnafın adeta eli ayağı oldu. Şehrin maskotu haline gelen ‘Faturamatik Yakup’, esnafın faturalarını yatırıp aldığı harçlıkla geçimini sağlıyor. Ordu’..

  • PITIRCIK tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Laureus Dünya Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu 01:58

Laureus Dünya Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu

Laureus Dünya Spor Ödülleri, Monaco'da düzenlenen görkemli gecede sahiplerine dağıtıldı. Geceye, tuzlama hareketi ile fenomen haline gelen Nusret Gökçe de davetliydi...

Bilemezsin Küçük İbo 05:20

Bilemezsin Küçük İbo

Sokaklarda avuç açan lslak Kaldırımda yatan Gazeteleri yorgun yapan Gariplerin haline bak Bilemezsin bilemezsin Yoksulluğun acısını Bilemezsin görmediysen Gariplerin sanclsını Sevgi gitmiş gözlerinden Acı düşe..