#Oğlunun balatta yaşadığı evini müze haline getirdi

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

Dijital Teknoloji, Çin'in Kırılgan UNESCO  Mağaralarını Açığa Çıkardı 03:21

Dijital Teknoloji, Çin'in Kırılgan UNESCO Mağaralarını Açığa Çıkardı

Turist sayısı arttıkça, dar mağaralar ve kırılgan freskler aşırı iş haline geldi. Turizm, Mogao Mağaraları için en büyük potansiyel tehlike haline geldi. Her ziyaretçi, fresklerin yaşlanmasını hızlandıracak mağaradaki sı..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman) 02:01

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman)

Dünyanın son sekiz yıldır ABD başkanı olarak tanıdığı Barack Obama‘nın yakında Beyaz Saray‘daki görevi son bulacak. Ancak onun başarı yolundaki zorlu serüveni çeşitli yapımlarla ölümsüzleşiyor. Barack Obama, Amerika tar..

  • PengoTV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Google'ın Sanal Stres Çarkı 02:30

Google'ın Sanal Stres Çarkı

Son zamanlarda herkesin elinde görmeye başladığımız stres çarkı çılgınlığı her yana yayılmaya devam ediyor. Almanya’nın savaş açtığı stres çarkı şimdi de Google‘ın aramalarına gizlendi. Elbette sanal stres çarkına ulaşab..

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan 05:08

Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan

Çok yoruldum yaşananlardan, Yok çok sıkıldım duyduklarımdan. Sen erişilmez, ulaşılmaz sanıyorsun kendini, Beni kaybettiğini hala içine sindiremedin. Ama birşey unutma Ağır gelir bende bulduklarını Bir başkasında a..

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor  03:59

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. B..

  • ANKA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman  Adaletin Şafağı  -Adalet Takımı 04:34

Batman ve Superman Adaletin Şafağı -Adalet Takımı

Batman v Superman - Adaletin Şafağı - Adalet Takımı vs Kıyamet Günü Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelm..

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne 04:47

Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - İlk Sahne Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için h..

  • ANKA tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Bu Horozu Gören Gözlerine İnanamıyor 02:54

Bu Horozu Gören Gözlerine İnanamıyor

Zonguldak’ta benzin istasyonu işleten Murat Tanyeli, bir süre önce aldığı horozu beslemeye başladı. Tanyeli, adını Abdi koyduğu horozunu 6 ay evde besledi. Bir buçuk yaşına giren Abdi, Tanyeli'nin işlettiği benzin istasy..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alacakaranlık Efsanesi 2 Yeni Ay İzle 2:10:38

Alacakaranlık Efsanesi 2 Yeni Ay İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi  08:40

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi

Şeftalili Ters Yüz Kek Malzemeleri : 5-6 adet şeftali 3 yemek kaşığı (60gr) tereyağı 100 gr toz şeker Kek hamuru için: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 ..

Balkabaklı Pasta Tarifi 01:08

Balkabaklı Pasta Tarifi

Malzemeler; Kabak tatlısı için; 1 kg kabak 1 su bardağı şeker Muhallebisi İçin; 1 lt süt 5 yemek kaşığı un 1 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı tereyağ 1 paket vanilya Tabanı için 2 paket burçak bisküvi 2 yemek ka..

Acı Acı Acuka Tarifi 05:15

Acı Acı Acuka Tarifi

3 avuç ceviz 6 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı kişniş tohumu 1 çorba kaşığı kimyon tohumu 1 çorba kaşığı karabiber ½ demet taze zahter kekik 1 adet kırmızı acı biber 1’er çorba kaşığı ..

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurutmadan! Evde Sucuk Nasıl Yapılır 01:29

Kurutmadan! Evde Sucuk Nasıl Yapılır

Sucuk Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2 kg orta yağlı çift çekilmiş kıyma 140 g sucuk baharatı 2 yemek kaşığı tuz (baharatın içinde varsa kullanmayın) Hazırlanışı; 1. Tüm malzemeyi yoğurma kabına alarak hamur kıvamına g..

Sivas Katmer Tarifi 10:29

Sivas Katmer Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 1 çay bardağı su- 100 ml 2 çay bardağı süt- 200 ml 250 gr tereyağı 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 boğum dil peyniri 50 gr beyaz peynir 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt *..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı 08:50

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı

1 kase deniz tuzu ½ kase soyulmuş sarımsak Mutfak doğrayıcısına yarım kase soyulmuş sarımsak ve 1 kase deniz tuzunu biraz sarımsak biraz tuz dökerek karışık şekilde koyun. Sarımsak oranını daha az isterseniz 1/3 kase ko..

Amanda Cerny Twerk Öğrenmeye Çalışırsa 00:57

Amanda Cerny Twerk Öğrenmeye Çalışırsa

Çektiği parodi videolarla dikkatleri üzerine çeken ve Türk bir sosyal medya kullanıcısıyla girdiği esprili diyalogla ülkemizde de tanınan bir isim haline gelen Amanda Cerny paylaştığı videoyla 'Twerk' akımına gönderme ya..

  • JET TV tarafından
  • 1.506 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi 03:42

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 125 gr. tereyağı (eritilip soğutulmuş) yarım su bardağı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez yarım su bardağından biraz fazla ezilmiş, püre yapılmış balkabağı tatlısı (yoksa 1 dilim balkabağını üzerine yarım su ba..