#Oğlunun balatta yaşadığı evini müze haline getirdi

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Hünkar Beğendi Tarifi - Beğendili Kebap Tarifi - Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır 08:46

Hünkar Beğendi Tarifi - Beğendili Kebap Tarifi - Hünkar Beğendi Nasıl

Malzemeler: Yarım kg dana kuşbaşı et 1 adet büyük boy soğan 1adet büyük boy domates 2 adet sivri biber 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Beğendinin Malzemeleri 3 a..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Her Yere Geç Kalanların İyi Bildiği 12 Şey 02:39

Her Yere Geç Kalanların İyi Bildiği 12 Şey

Bu Hayat Okulu videosunda geç kalmayı alışkanlık edinenlerin sürekli yaşadığı şeyleri liste haline getirdik...

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:42

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Fındık dükkanında yaşayan sincap Surly ve arkadaşları günlerini yemek, oyun ve eğlence içinde geçirirler. Fakat dükkanda çıkan bir kaza Surly ve arkadaşlarını evsiz kalmasına neden olur. Kalacak hiçbir yerleri olmayan gr..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

İskelet Gölü Battleground İzle 1:28:10

İskelet Gölü Battleground İzle

İskelet Gölü izle, İskelet Gölü full izle, İskelet Gölü türkçe dublaj izle, İskelet Gölü hd izle, 2012 yapımı olan aksiyon korku kategorisinde yer alan Skeleton Lake filmi konusu Vietnam savaşında savaşmı bir gazi savaşı..

Kızıyla Birlikte İntihara Kalkıştı, Kızı Kucağında Uyuyakaldı 01:35

Kızıyla Birlikte İntihara Kalkıştı, Kızı Kucağında Uyuyakaldı

Bursa’da eşi ve 7 çocuğuyla birlikte çadırda yaşadığı öğrenilen bir kişi, yaşadığı sorunlar sebebiyle küçük kızını da yanına alarak intihar girişiminde bulundu. Şahsın üst geçitteki intihar girişimini izleyen bir araç sü..

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Piyano Film İzle 1:30:01

Piyano Film İzle

Tom Selznick isimli bir piyanistin 5 yıl önce yaşadığı olaylardan sonra işi bırakıp sonra başlamak istediğinde yaşadığı sıkıntıları anlatan bir film. Piyano - Grand Piano 2013 full hd film izle. iyiseyirler..

  • Tv Series tarafından
  • 3.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu 00:33

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu

Fatih'te, yaşıtlarının okula başladığı bugün kağıt toplayarak para kazanmaya çalışan bir çocuğun, boyundan büyük çuvalı taşırken yaşadığı zorluk kameraya yansıdı. Beyoğlu'nda ise, Şişhane Metro İstasyonu'nda mendil satan..

Tuba Büyüküstünün Sevgilisine Annesinden Onay Yok  07:22

Tuba Büyüküstünün Sevgilisine Annesinden Onay Yok

Umut Evirgen ile birlikte olan Tuba Büyüküstün’ün yaşadığı bu ilişkiye annesi sıcak bakmıyor. Onur Saylak’tan boşandıktan sonra Umut Evirgen ile birlikte olmaya başlayan Tuba Büyüküstün’ün yaşadığı ilişkiye annesinden on..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum'da Otobüs Şoförü İle Gözlüklü Kadının Tartışması 02:00

Erzurum'da Otobüs Şoförü İle Gözlüklü Kadının Tartışması

Erzurum da yaşanan bu olayda otobüs şoförü ambulansla çarpışacakken son anda kurtuluyorlar Ardından yolcu kadınla yaşadığı yarı yöre ağzıyla yaşadığı tartışmayı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoksunluk Sendromu Nedir 02:33

Yoksunluk Sendromu Nedir

Yoksunluk sendromu kişinin kullandığı maddeyi bir süre alamadığında yaşadığı ruh halidir. Kişinin yaşadığı sinir patlamaları, kramplar ve paranoya hali yoksunluk sendromunun sonuçlarıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle 1:30:40

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlan..

Adem'den Turabi'yle Ilgili Çarpıcı Sözler Survivor Panorama Şampiyonun Hikayesi 03:05

Adem'den Turabi'yle Ilgili Çarpıcı Sözler Survivor Panorama Şampiyonun

Şampiyonun Hikayesi programına katılan Adem Kılıççı, Survivor 2018'de gerilim yaşadığı Turabi Çamkıran'la yaşadığı diyaloğu anlattı izle..

  • BETA tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 6 yıl önce