#Oğlunun balatta yaşadığı evini müze haline getirdi

01:30

"Hollanda Seçimleri Popülizm Dalgasına 'hayır' dedi"

Hollanda'da yapılan seçimleri iktidardaki Başbakan Mark Rutte'nin kazanması AB yanlısı kesimleri rahatlattı. Kamuoyu anketlerinde İslam karşıtı partinin gerisinde görünen Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Parti..

Serenay Sarıkayadan Kerem Bürsin Açıklaması 03:59

Serenay Sarıkayadan Kerem Bürsin Açıklaması

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisindeki Mehmet Günsur'la sevişme sahneleriyle ilgili, sevgilisiyle arasının açıldığı iddialarına açıklık getirdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.667 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Sevin Jüriyi Yine Büyüledi 05:54

Merve Sevin Jüriyi Yine Büyüledi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Selin Baygüneşli, Merve Sevin'in klas, tarz ve elit göründüğünü söyleyince Bahar Candan çığlık attı. Nur Yerlitaş ise Merve'ye sen ne zaman ..

  • ANKA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Çiğdem Gözyaşlarını Tutamadı! 07:37

Tuğba Çiğdem Gözyaşlarını Tutamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Kemal Doğulu, Tuğba Çiğdem'de bir durgunluk olduğunu söyleyince Tuğba Çiğdem problemler yaşadığını söyledi ve ayaklarından rahatsız olduğun..

  • ANKA tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Bak Şu Feleğin İşine 05:07

Bak Şu Feleğin İşine

Bak su felegin isine oy Neler getirdi basima 2x Avular katti asima oy... Ne istedin benden felek Hain felek zalim felek 2x Fidan ektim dal vermedin oy Bagban oldum gül vermedin 2x Ari oldum bal vermedin oy... ..

Yaşlı Adamın İrlandalı Boksöre Rakip Çıkması 00:53

Yaşlı Adamın İrlandalı Boksöre Rakip Çıkması

Kartal'da park yeri yüzünden çıkan kavgada kendisine tekme atmaya çalışan genç şahsı tek yumrukla yere seren yaşlı adam akıllara İrlandalı Boksörü getirdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti 00:59

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti

Fransa'nın başkenti Paris'te 56 yaşındaki Çinli göçmen Shaoyo Liu'nun polis tarafından öldürülmesine yönelik protestolar sürüyor. Çoğu Çinli yüzlerce Asya kökenli göçmen, başkentin kuzeydoğusundaki polis merkezi önünde ..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Barcelona B 12 Takımının 12 Gol Atarak Rakip Kaleciyi Ağlatması 06:13

Barcelona B 12 Takımının 12 Gol Atarak Rakip Kaleciyi Ağlatması

As takımından Be takımına kadar tüm takımları dehşet bu kulübün.Barcelona B takımı bu hafta karşılaştıkları Eldense Takımına 12 gol atarak galibiyeti getirdi...

Burak Yılmaz'dan 2 Gol! 00:57

Burak Yılmaz'dan 2 Gol!

Çin'in Beijing Guoan takımında forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, Shanghai Shenhua karşısında attığı gollerle takımına 2-1'lik galibiyeti getirdi...

Köşe Vuruşundan Gelen Topu Röveşata İle Gol Yaptı! 00:32

Köşe Vuruşundan Gelen Topu Röveşata İle Gol Yaptı!

Meksika Ligi'nde Atlas ile Tijuana takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 14. dakikasında Tijuana takımının kullandığı serbest vuruşta topa röveşata ile vuran Avilles Hurtado muhteşem bir gole imza attı ve takımına..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simaydan BÜYÜK Hareket! Topladığı Parayla Bakın Ne Yaptı! 16:27

Simaydan BÜYÜK Hareket! Topladığı Parayla Bakın Ne Yaptı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 116. bölümünde Simay Tokatlı'nın topladığı paralarla büyük bir merak konusu olmuştu ve simay bugün konuya açıklık getirdi. Simay topladığı paralarla bazen çik..

  • ANKA tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Bahar Candan Kıskançlık Krizine Girdi Araya Kemal Doğulu Girdi! 07:53

Bahar Candan Kıskançlık Krizine Girdi Araya Kemal Doğulu Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Banu Alkan, Simay Tokatlı'yı çok beğendiğini söyleyince Bahar Candan arkadan itiraz etti ve Banu Alkan'ın en çok kendisini sevdiğini iddia ..

  • ANKA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilara Yayında Uyuya Kaldı Kerimcan İşte Böyle Uyandırdı! 16:35

Dilara Yayında Uyuya Kaldı Kerimcan İşte Böyle Uyandırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Kemal Doğulu, Tuğçe Ekim'in kombinini yorumlarken Kerimcan Durmaz, Dilara Taşkın'ın uyuduğunu farketti. Yavaşça Dilara'nın yanına yaklaşan ..

  • ANKA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Neslihanın Söylediklerine Şoke Oldu! 08:05

Bahar Candan Neslihanın Söylediklerine Şoke Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Neslihan Doğrusöz ile aynı mağazadan alışveriş yapan Bahar Candan, Neslihan'ın artık o mağazadan alışveriş yapamadığını kendi dolabından gi..

  • ANKA tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı tarihi maç GENİŞ ÖZETİ 19:07

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı t

2000-2001 Sezonunun 29. Haftası'nda karşılaşan 2 ekipten haftaya Fenerbahçe 61, Gaziantepspor 58 puanla girmişti. Kadıköy'de oynanan maça Gaziantepspor fırtına gibi başlamış, 16. dakikada Hakan Bayraktar, 40. dakikada Er..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bournemouth - Liverpool: 4-3 04:42

Bournemouth - Liverpool: 4-3

Premier Lig'de Liverpool, Borunemouth deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı. 76. dakikaya 3-1 önde giren Kırmızılar, sahadan yenilgi ile ayrıldı. Zirvedeki rakiplerinin mücadelesinin olduğu haftayı değerlendirmek i..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Turgay Demir- Takımın Çıkmasını Beklediler! 05:12

Turgay Demir- Takımın Çıkmasını Beklediler!

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programına telefonla bağlanan A Spor yorumcusu Turgay Demir, Fransa'da yaşanan saha olaylarını anlattı. Demir, Fransız polisinin Beşiktaş taraftarına karşı uyguladığı şiddeti dile getirdi...

Merve Sevin Övgüler Aldı, Bahar Ağlamak İstedi! 05:35

Merve Sevin Övgüler Aldı, Bahar Ağlamak İstedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Merve Sevin kombiniyle yine jüriden övgüler aldı. Kemal Doğulu ise herkesin farklı olmak için aynı şeyleri yaptığı şu ortamda sen gerçekten fa..

  • ANKA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Kısmetse Olur -  Adnan ve Emre Dostluğu Bozuluyor mu? 05:29

Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğu Bozuluyor mu?

Kısmetse Olur 13 Nisan Perşembe yayınlanan yeni bölümde, önceki gün Tuğçe ve Didem arasında yaşanan tatsızlık Emre ve Adnan'ı da karşı karşıya getirdi, ikili arasındaki dostluk zarar gördü! Didem, Tuğçe'nin özrünü kabul ..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce