#Oğlunun balatta yaşadığı evini müze haline getirdi

Kalecinin Büyük Hatası Maça Damga Vurdu 00:46

Kalecinin Büyük Hatası Maça Damga Vurdu

Almere City kalecisi Chiel Kramer de oyuncuya doğru bakarken daldı. Rakip takip oyuncusu Pieter Langedijkde kalecinin bu dalgınlığını fırsat bilerek topu ayağından çaldı ve topu boş ağlara yollarayak takımına golü getird..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal 01:57

İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal

Kemal Sunal 70 yaşında. O hep aramızda. İyi ki doğdun büyük usta! Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema oyuncularından biri olarak kabul edilen Kemal Sunal, oynadığı rollerle Türk sinemasına yeni bir soluk g..

Tuğçeye Bi Haller Oldu! 07:18

Tuğçeye Bi Haller Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Öykü Serter, Dilara Taşkın'ın konsept ayrıntılarını sorunca Simay tokatlı devreye girdi ve konsepti açıkladı. Öykü Serter bir anda duraksay..

  • ANKA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası 01:08

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası

Fransa’nın başkenti Paris’te bir siyahinin metroya binmesine engel olup ırkçı tavırlar sergileyen 4 Chelsea taraftarı, 6 ila 12 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Davacı Souleymane Sylla Paris’teki karar duruşmasını..

  • PengoTV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Damla Konuşmasını Bitirmeyince Simay Daha Fazla Dayanamadı! 10:00

Damla Konuşmasını Bitirmeyince Simay Daha Fazla Dayanamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Damla Gezen konseptinde kaybolunca Öykü Serter yardımcı oldu. Damla daha sonra okulda popüler olduğunu söyleyince Simay Tokatlı heyecanland..

  • ANKA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Avrupa Birliği'ne Bizi Almazlarsa Almasınlar 02:30

'Avrupa Birliği'ne Bizi Almazlarsa Almasınlar

Avrupa bize çok yalan söyledi, hala da söylüyor. Avrupa Birliği'ne bizi almazlarsa almasınlar, 54 sene almadınız da ne oldu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sözleri El Cezire'ye verdiği röportajda dile getirdi. C..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Olympiakos 71-73 Anadolu Efes Maç Özeti 01:59

Olympiakos 71-73 Anadolu Efes Maç Özeti

Olympiakos 71 - 73 Anadolu Efes THY Euroleague play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, deplasmanda Olympiakos'u 73-71 mağlup etti ve seriyi 1-1'e getirdi. Lacivert-Beyazlı ekipte Dunston 16, Honeycutt d..

Real Madrid 80-84 Darüşşafaka Doğuş Maç Özeti 02:03

Real Madrid 80-84 Darüşşafaka Doğuş Maç Özeti

Daçka, Real Madrid'i evinde yıktı. Daçka, Madrid'de tarih yazdı... Deplasmanda Real Madrid'i 84-80 yenen Darüşşafaka Doğuş, seride durumu 1-1 yaptı ve saha avantajını eline geçirdi. THY Euroleague'de Fenerbahçe ve Anado..

Başbakan Onu Cumhurbaşkanı İle Görüştürdü 01:50

Başbakan Onu Cumhurbaşkanı İle Görüştürdü

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde kıldı. sonra da kalabalığa karıştı. Vatandaşların Başbakan Yıldırım'a ilgisi büyüktü. Kalabalığın arasından bir kadın Başbakan'a yaklaştı, bir isteğini..

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtladı 02:22

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtla

Adalet Bakanı Bozdağ vatandaşların yanıtı merak ettiği bir konuya açıklık getirdi. FETÖ elebaşı ve destekçilerinin vatandaşlıktan çıkarılması durumunda Türkiye'ye iade edilme ihtimalini yanıtladı. FETÖ ELEBAŞININ İADESİ ..

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

İrem Derici Mutfaktaki Hünerlerini Anlattı 01:42

İrem Derici Mutfaktaki Hünerlerini Anlattı

Sevgilisi Lider Şahin için yaptığı yemeklerden bahseden İrem Derici Yazın konserler vereceğinden bahsetti. Tatil döneminde kilo almayacak olursa bikinili görüntüler vereceğini de dile getirdi..

  • ANKA tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bıçak Ustası Robot Kol Parmak Arası Bıçak Oyunu 00:45

Bıçak Ustası Robot Kol Parmak Arası Bıçak Oyunu

Bir robotun eline bıçak yerleştirmek ne kadar sağlıklı bilinmez ancak Stäubli TX40 robotu verilen görevi başarıyla yerine getirdi. İnsanların sarhoşken oynadığı ve sonunda ciddi yaralanmalara sebep olan oyunu şimdi bir r..

  • JET TV tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşırı Seksi Olduğu İçin Filmlerde Oynaması Yasaklandı!! 01:46

Aşırı Seksi Olduğu İçin Filmlerde Oynaması Yasaklandı!!

Kamboçya doğumlu 24 yaşındaki aktris Denny Kwan'ın film çekmesi 'fazla seksi' olduğu gerekçesiyle yasaklandı. Kültür ve Güzel Sanatlar Bakanlığı, Kwan'ın yönetmelikle ilgili kuralları ihlal ettiğini dile getirdi....

  • ANKA tarafından
  • 3.352 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var 04:25

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var

Bak yine kader sessizce örmüş ağları Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım..

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey 04:44

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey

Günaydın memur bey Uzun zamandır hasretim Hem güneşten hem tenimden nefesimden Mahrumum hepsinden Günaydın memur bey Simsiyah bir çukur tıkıldığım sıkıştığım Kemiklerimi saydığım Dünya seyretti ben giderken Erimiş c..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..

44 Yaşındaki Kaleci Takımını İpten Aldı 00:31

44 Yaşındaki Kaleci Takımını İpten Aldı

Meksika'da oynanan Cruz Azul - Pachuca maçına son dakikada atılan gol damgasını vurdu. Tavşan lakaplı 44 yaşındaki kaleci Conejo Perez, uzatma dakikalarında attığı kafa golüyle takımı Pachuca'ya 1 puanı getirdi...

Tolgahan Sayışman Almeda Artık Bana Emanet 01:41

Tolgahan Sayışman Almeda Artık Bana Emanet

Tolgahan Sayışman yaz döneminde yeni bir proje için çekimlere başlayacağını dile getirdi. Eşi Almeda Abazi'nin Ailesinin Tolgahan Sayışman'a baba yadigarı yüzüğü hediye olarak vermesi ve kolye olarak takması gözlerden ka..

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bil Bakalım Sorusuna Serhat Akın yorumu! 01:00

Bil Bakalım Sorusuna Serhat Akın yorumu!

Alp Kırşan'ın 'Gözyaşının gözden çıktığı ilk andaki sıcaklığı kaç derecedir?' sorusuna Serhat, 'Mutluluk gözyaşı mı, acı gözyaşı mı?' diyerek yeni bir bakış açısı getirdi..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canan Karatay'ın İkizi İle Tanışması 03:46

Canan Karatay'ın İkizi İle Tanışması

Prof. Dr. Canan Karatay, kendisine ikizi kadar benzeyen Leyla Saraç’la karşılaşınca önce şok oldu sonra çok mutlu olduğunu dile getirdi. Uzun süre konuşan ikilinin sağlık sohbeti ise renkli görüntüler oluşturdu...

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı 01:45

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin Soçi’deki Devlet Başkanlığı konutunda bir araya geldi. Putin, görüşmenin basına açık bölümünde ilişkilerin planlandığı gibi geliştiğini ifade ederk..

Mustafa Elitaş'tan Abdullah Gül'e Çağrı 02:09

Mustafa Elitaş'tan Abdullah Gül'e Çağrı

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e çağrıda bulundu. Spekülasyonlara açıklık getirmesini istedi; rahatsızsa net bir cevap vermesi gerekir dedi, aksi halde bu tür sorularla sürek..