#Oğlunun balatta yaşadığı evini müze haline getirdi

Radara Yakalanmamak İçin Arabayı İten Yurdum İnsanı 01:41

Radara Yakalanmamak İçin Arabayı İten Yurdum İnsanı

Çorumun Osmancık ilçesinde uygulanan radar cezaları sürücüleri isyan etme noktasına getirdi. Bu uygulamaya tepki gösteren bazı vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Ordu'da da uygulanan sistem dolayısıyla birçok vatan..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyon Şoktan  Çıkamıyor 02:53

Şampiyon Şoktan Çıkamıyor

Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea, henüz gol bile atamayan Crystal Palace'a 2-1 yenildi. Ev sahibi ekip böylece sezonun ilk puanlarını almış oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi, Cabaye'ın vuruşuyla öne geçti..

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti 02:26

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti

Kardemir Karabükspor yeni teknik direktörü Popovic ile çıktığı ilk maçı kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Kardemir Karabükspor' yaklaşık 35 dakika 10 kişi oynadığı maçta galibiyet golünü Torje getirdi.....

Az Kalsın Kendini Vuruyordu! 00:29

Az Kalsın Kendini Vuruyordu!

Smith Wesson'la atış yapan kadın yürekleri ağza getirdi. Güçlü silahı elinde tutmakta zorlanan kadının görüntüleri neredeyse kendini vuracaktı yorumlarına sebep oldu...

Amerika'da  Yetenek Yarışmasında Ki Talihsizlik 04:02

Amerika'da Yetenek Yarışmasında Ki Talihsizlik

Adam herkesin ağzını yüreğine getirdi..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Roma Film Festivali Hostiles İle Açılış Yaptı 01:01

Roma Film Festivali Hostiles İle Açılış Yaptı

Roma Film Festivali sinema dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi...

Beyaz Show - Acun Ilıcalı'dan Samimi İtiraflar 01:14

Beyaz Show - Acun Ilıcalı'dan Samimi İtiraflar

Acun Ilıcalı'nın düğün görüntülerine takılmaya devam eden Beyaz, dans edememe konusunu da yeniden gündeme getirdi. Şeyma Subaşı'nın aksine dans etme konusunda yeteneksiz olduğunu kabul eden Acun Ilıcalı, işi bilenlerin y..

  • ANKA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Korkunç Kaza 02:29

İstanbul'da Korkunç Kaza

Haramidere mevkiinde yan şeritte ilerlediği sırada orta refüjden geçerek E-5’e giren tır kazası trafiği durma noktasına getirdi...

Kulüp Başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Anlattı 03:27

Kulüp Başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı TV programında Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova'nın sorularını yanıtladı. Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında kulüp başkanları da düşüncelerini dile getirdi...

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

O Ses Türkiye Stüdyosunu Coşturan Sürpriz 02:18

O Ses Türkiye Stüdyosunu Coşturan Sürpriz

O Ses Türkiye'ye Anamur'dan katılan Merve Örs, Muzbir başkanının selamını getirdi ve herkese muz dağıtacağını söyleyince jüri üyeleri ve yarışmacılar coştu. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia ediyo..

  • BETA tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gözlerim Görmüyor Dedi Olanlar Oldu O Ses Türkiye 05:29

Gözlerim Görmüyor Dedi Olanlar Oldu O Ses Türkiye

Hadise, Esra Ilgar'ın performansı sırasında Murat Boz'a baktığını ve Murat Boz dönünce çok mutlu olduğunu dile getirdi. Esra ise, 'kimseye bakmıyorum, çünkü ben uzağı görmüyorum' deyince olanlar oldu. Artık bu kanalda O..

  • BETA tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
E-5 Karayolu Mecidiyeköy Mevkiinde Zincirleme Kaza 02:08

E-5 Karayolu Mecidiyeköy Mevkiinde Zincirleme Kaza

E-5 karayolu Mecidiyeköy Metrobüs Durağı yakınında meydana gelen 4 araçlı zincirleme kaza, trafiği durma noktasına getirdi...

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

Zi̇ynet Sali Israrla Gazeteci̇lere Telefonunda Ne Gösterdi̇ 02:39

Zi̇ynet Sali Israrla Gazeteci̇lere Telefonunda Ne Gösterdi̇

Ziynet Sali dün akşam yakın arkadaşı ile Arnavutköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Magic şarkısıyla yurt dışına açılan Ziynet Sali İngiltere’deki gazetelerden röportaj teklifleri aldığını dile getirdi. Israrla telef..

  • BETA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, Yeni Anti Balistik Füze Testi Yaptı 01:05

Rusya, Yeni Anti Balistik Füze Testi Yaptı

Rus askeri, modern bir anti-füze denedi. Fırlatma, Kazakistan'daki Sary-Shagan hava savunma ve füze savunma kuvvetlerinin muharebe hesaplamasıyla gerçekleştirildi. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından bildirildiği üzere, f..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Yürekleri Ağza Getiren Taşıma 00:23

Yürekleri Ağza Getiren Taşıma

Bursa'da kasasına sığmayıp ön camını kapatan demirlerle trafikte seyreden kamyon yürekleri ağızlara getirdi. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüler Yunuseli ile Dereçavuş mahalleleri arasındaki çekildi...

Flaş Ünlü Oyuncu Meryem Üzerli̇ Evleni̇yor Mu 00:25

Flaş Ünlü Oyuncu Meryem Üzerli̇ Evleni̇yor Mu

Güzel oyuncu Meryem Uzerli önceki gece Ulus’da bir mekan çıkışı görüntülendi. Uzerli çıkan evlilik haberlerine açıklık getirdi. Meryem Uzerli “Öteki Taraf” filminin galasında Özcan Deniz’in babasının rahatsızlandığı ve g..

  • BETA tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güçlü Paris Saint Germain Herkesin Yararına 01:10

Güçlü Paris Saint Germain Herkesin Yararına

Arsenal'de son dönemde en çok eleştirilen oyuncuların başında sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemeye hala yanaşmayan Mesut Özil bulunuyor. Londra kulübünün efsanevi isimlerinden Robert Pires, Bild gazetesine ver..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

37 Yaşında 38 Çocuğu Olan Kadın Şimdilerde 02:31

37 Yaşında 38 Çocuğu Olan Kadın Şimdilerde

Afrika ülkesi Uganda'da yaşayan 38 yaşındaki Mariam Nabatanzi, aşırı doğurganlık hastalığından muzdarip. 12 yaşında ilk çocuğunu dünyaya getiren Nabatanzi'nin, en küçüğü 4 aylık en büyüğü ise 25 yaşında olmak üzere tam 3..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karabaş'ın Filtre Dolu Hikayesi Beyaz Show 8 Aralık Cuma 03:19

Karabaş'ın Filtre Dolu Hikayesi Beyaz Show 8 Aralık Cuma

Ezgi Mola'nın sosyal medya hesaplarında filtreler kullanması, Yüzünde Filtre Kalanlar Derneği'nin son kurbanı olmasını da beraberinde getirdi. Karabaş'ın ve diğer filtreli yüzlerin ilginç hikayesini mutlaka dinleyin...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görünmezliği Bulan Çinli Adam 02:14

Görünmezliği Bulan Çinli Adam

Çinli bir adamın kendi hesabına yüklediği video büyük bir tartışmayı beraberinde getirdi görüntülerde bir adamın elinde tuttuğu pelerinin görünmezlik sağladığı iddia ediliyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi 01:00

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi

Resmi temaslarda bulunmak için Nahçıvan'a giden Başbakan Binali Yıldırım doğum gün sürpriziyle karşılaştı. Başbakan Yıldırım'ın onuruna Devlet Konukevi'nde verilen yemekte Babakan Yıldırım'a, kendisi için hazırlanan doğu..

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem 01:44

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Avrupa Birliği terörle mücadele konusunda üye ülkelere yönelik öneri paketi sundu. Amaç kamu alanlarını korumak, teröristlerin hareket alanını daraltmak ve AB’nin sınır dışı faaliyetlerini güçlendirmek. Brüksel’de terör ..