#Oğlunun balatta yaşadığı evini müze haline getirdi

Hakan Altun, Celil Nalçakan, Aydın Kara - Gelen Olmadı (Akustik - Arabesk) 05:19

Hakan Altun, Celil Nalçakan, Aydın Kara - Gelen Olmadı (Akustik - Arab

Günlerce bekledim boşuna onu Yokluğu getirdi benim sonumu Bu da bana kaderin bir oyunu Beni güldürmeye gelen olmadı Ağladım olmadı Sızladım olmadı Yalvardım Allahıma Gelen olmadı. Gençliğim sayende Sonsuz kabusa döndü Al..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

TEM’de otomobil alev alev yandı 03:10

TEM’de otomobil alev alev yandı

TEM otoyolu Düzce kesiminde seyir halindeki otomobil aniden alev aldı. Otomobil alevler arasında kalırken, yaşanan patlamalar yürekleri ağza getirdi...

Nesli tükenmekte olan caretta caretta Çanakkale Boğazı’nda böyle görüntülendi 01:00

Nesli tükenmekte olan caretta caretta Çanakkale Boğazı’nda böyle görün

Çanakkale’de zıpkınla avladığı balıklarla adından söz ettiren rekortmen dalgıç Müjdat Turan, bu kez denizin dibinde görüntülediği caretta carettayı sevme fırsatı buldu. Zıpkınla balık avı için su altına dalan Turan, kame..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı 08:59

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı

Ankara'da, okullarda alınan koronavirüs tedbirleriyle birlikte ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını sö..

Çocukların tehlikeli oyunu 01:07

Çocukların tehlikeli oyunu

Beyoğlu’nda çocukların sokak arasındaki tehlikeli oyunu kameralara yansıdı. Seyir halindeki aracın arkasına asılan çocukların oyunu yürekleri ağza getirdi...

Diyarbakır'da kadın cinayeti 01:54

Diyarbakır'da kadın cinayeti

Diyarbakır'da bir kadın, erkek kardeşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Abla katili şahıs, Namusumuza leke getirdi iddiasında bulunarak polislere teslim oldu...

Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz 01:20

Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dağlık Karabağ konusunda Türkiye ile farklı düşüncelerde olduklarını, öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert mizacına rağmen esnek ve güvenilir bir ortak olduğunu dile getirdi...

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor! 02:35

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor!

Türk bilim insanlarının kurucusu olduğu Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech'in, ABD'li ilaç firması Pfizer ile birlikte geliştirdiği aşı, tüm dünyada büyük ses getirdi. Peki bu aşı neden önemli? Ne kadar zamanda ne kada..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız 03:03

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız

Bülent Serttaş, eşi Selvi Serttaş’la Etiler’de kameramıza takıldı. Selvi Serttaş’a eşi Bülent Serttaş'ın geçmişte sık sık sahnede yaptığı çılgınlıklarla adından söz ettirdiğini hatırlattık. Ünlü şarkıcı eşine olan bağlıl..

2 el araç fiyatları cep yakıyor 02:33

2 el araç fiyatları cep yakıyor

DÖVİZ İNDİ, 2. EL ARAÇ FİYATLARI DA İNER HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ. ÜSTELİK UZMANLARDAN FİYATLAR DAHA DA YÜKSELEBİLİR UYARISI GELDİ. SIFIR ARAÇ PİYASASINDA İSE DURUM TAM TERSİ, DÖVİZDEKİ DÜŞÜŞ İNDİRİM KAMPAYANLARINI BERABERİ..

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz- 03:01

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz-

Fiyatı mı, üretimi mi, yoksa yönteminden kaynaklı mı? Dünyada peş peşe korona aşıları üretilirken, Türkiye’nin neden Çin aşısını tercih ettiği sorusu beraberinde birçok tartışmayı da getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Ko..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Ankara'da kesik baş dehşeti! 01:39

Ankara'da kesik baş dehşeti!

ANKARA'DA 15 GÜN ÖNCE KAYBOLAN 64 YAŞINDAKİ HACI ALİ KARAGÖZ'ÜN CANSIZ BEDENİ BOŞ BİR ARAZİDE BULUNDU. YAŞLI ADAMIN SIR ÖLÜMÜ SORU İŞARETLERİNİ BERABERİNDE GETİRDİ...

Webo'ya ırkçı saldırı! 02:47

Webo'ya ırkçı saldırı!

DÜNYA, İNSANLIK SUÇU İŞLEYEN HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERDİ... UEFA'NIN EN ÖNEMLİ ORGANİZASAYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ, BİR İNSANLIK SUÇUNA SAHNE OLDU. PARİS ST. GERMAİN - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇINININ 4. HAKEMİ, PİERRE WEBO'YA..

Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi 03:59

Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi

Adana’da madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi annesini ve babasının bıçak zoruyla rehin aldıktan sonra oturdukları evi ateşe verdi. Yanan ev çevredeki vatandaşlar tarafından söndürülürken polis evin kapısını kırar..

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor 03:45

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor

Diyarbakırlı taş ustası Cuma Balıkçı, babasının yanında öğrendiği taş oyma sanatıyla Karacadağ bölgesinden getirdiği bazalt taşını işleyerek tavla, dama ve sehpa olarak kullanılabilecek çok yönlü esere dönüştürdü. Sur il..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

Antalya'da vinçle 30 metreye çıkartılan otomobilde tehlikeli eğlence 00:57

Antalya'da vinçle 30 metreye çıkartılan otomobilde tehlikeli eğlence

Antalya’da bir genç vinç yardımıyla yaklaşık 30 metre yükseğe çıkardığı otomobilin içinden aşağıdakileri selamladı. Otomobilin altındaki kişiler ise yürekleri ağızlara getirdi...

Risk Haritaları Kırmızıdan Maviye Döndü 01:58

Risk Haritaları Kırmızıdan Maviye Döndü

Koronavirüs tedbirleri ve kısıtlamalar yüz güldüren sonuçları da beraberinde getirdi. Birçok ilde risk haritaları yüksek riski işaret eden kırmızı renkten, düşük riski temsil eden mavi renge döndü...

Hamsi avı yasağı başladı! 02:04

Hamsi avı yasağı başladı!

TEZGAHLAR PARMAK BOYUNDAN KÜÇÜK HAMSİLERLE DOLUNCA BAKANLIK DURUMA EL KOYDU, 10 GÜNLÜK AV YASAĞI GETİRDİ... YASAĞI DUYAN VATANDAŞ İSE BALIKÇILARA KOŞTU, SON HAMSİLER HEMEN KAPIŞILDI.....