#Oğlunun balatta yaşadığı evini müze haline getirdi

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi 02:33

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi

Balık denince aklımıza ilk olarak hamsi gelir. Izgarası, kızartması, buğulaması birbirinden lezzetli olur. Ancak son günlerde hem hamsi miktarı azaldı hem de hamsinin boyu kısaldı. Bu durumu göz önünde bulunduran Tarım B..

MİT'ten FETÖ operasyonu! 01:11

MİT'ten FETÖ operasyonu!

HAKLARINDA YAKALAMA KARARI BULUNAN VE FİRARİ 2 FETÖ'CÜNÜN ÖZBEKİSTAN'DA BULUNDUĞUNU TESPİT EDEN MİT, ÖZEL BİR OPERASYONLA İKİSİNİ DE TÜRKİYE'YE GETİRDİ...

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar 08:17

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar

Sivas’ta baraj suları altında kanan Pusat camisinin minaresi her geçen yıl artan kuraklığı gözler önüne seriyor. Sivas'ın Hafik ilçesinde 2009 yılında inşası tamamlanan ve su toplamaya başlayan Pusat İçme Suyu ve Sulama ..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye getirildi 01:03

PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye

Milli İstihbarat Timi (MİT), PKK/KCK’nın Suriye kolu olan PYD/YPG’nin sözde Şehit Cemşit Tugayı Komutanı İbrahim Babat’ı Suriye’de gerçekleştirdiği nokta operasyonuyla sağ olarak yakalayarak Türkiye’ye getirdi...

Baklava mı, sütlaç mı? 02:50

Baklava mı, sütlaç mı?

ÜNLÜ GURME VEDAT MİLOR TATLI BİR REKABETİN DAHA YOLUNU AÇTI. TATLI SEVERLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ. BAKLAVA MI SÜTLAÇ MI SORUSUNA BAKIN KİM NE CEVAP VERDİ?..

Mart ayı kışı aratmıyor 01:04

Mart ayı kışı aratmıyor

Yurdun birçok yerinde etkisini gösteren soğuk hava, kar yağışını da beraberinde getirdi. Kara dönüşen yağış nedeniyle pek çok noktada ulaşımda sorun yaşandı...

Çarpmaya ramak kala! 01:55

Çarpmaya ramak kala!

İSTANBUL BOĞAZI'NDA BUGÜN BÜYÜK BİR FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ... RUSYA'DAN İNGİLTERE'YE GİDEN KURU YÜK GEMİSİNİN MOTORU ARIZALANINCA, BOĞAZ'DA SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI... YALILARA ÇARPMASINA 1 METRE KALA DEMİRLEYEN GEMİ, YÜ..

Maymun otel çalışanını hastanelik etti! 01:32

Maymun otel çalışanını hastanelik etti!

OTEL BAHÇESİNDEKİ KAFESİNDEN KAÇTI, PERSONELE SALDIRDI, ANTALYA'DA LÜKS BİR OTELDE KORKUNÇ BİR OLAY YAŞANDI, SALDIRGANLAŞAN MAYMUN OTEL ÇALIŞANININ YÜZÜNÜ ISIRDI, TANINMAYACAK HALE GETİRDİ..

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı 05:55

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı

TÜBİTAK SAGE’nin genç mühendis ve teknisyen ekibi tarafından geliştirilen, Türkiye’nin ilk görüş içi havadan havaya füzesi Bozdoğan, uçaktan ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi. F-16’dan atılan Bozdoğan, hedefi “Doğruda..

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı 03:51

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı

Erzurum’da kış aylarında hava sıcaklıklarının eksi 35 dereceye kadar düşmesi nedeniyle 800 mezar kazılarak hazır hale getirildi. Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde kış mevsimiyle birlikte mezar kazım..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Gaziosmanpaşa’da patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kamerada 00:49

Gaziosmanpaşa’da patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kamerada

Gaziosmanpaşa’da bir motosikletin arkasına takılarak tehlikeli yolculuk yapan patenli gençler, yürekleri ağza getirdi. Tehlikeli anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi...

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:33

Kırmızı listeye bir çizik daha!

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI TERÖRE BİR DARBE DAHA VURDU, ELİ KANLI ÖRGÜTÜN SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİNİ SINIR ÖTESİNDE ETKİSİZ HALE GETİRDİ. MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR İSE SURİYE HUDUT HATTININ SIFIR NOKTASINA G..

Elmacı Dede'den Mehmetçiğe üzüm sürprizi 01:12

Elmacı Dede'den Mehmetçiğe üzüm sürprizi

Elmacı Dede olarak bilinen ve temin ettiği elmaları yurdun dört bir köşesindeki Mehmetçiğe ikram etmek için kilometrelerce yol giden 71 yaşındaki Muhammet Yılmaz, bu kez Amanos Dağları'nda görev yapan güvenlik güçleri i..

İndirim sahtekarlığına son! 02:14

İndirim sahtekarlığına son!

İNDİRİMLİ SATIŞLARA YENİ DÜZENLEME GETİRİLDİ. TİCARET BAKANLIĞI YÖNETMELİKTE YAPTIĞI DEĞİŞİKLİKLE İNDİRİM UYGULANAN ÜRÜNÜN SON 1 AYDAKİ EN DÜŞÜK FİYATINI DA ETİKETE YANSITMA ZORUNLULUĞU GETİRDİ. UYGULAMA 1 MART'TA YÜRÜRL..

Akaryakıt Fiyatı Toplu Taşımayı Da Vurdu 02:37

Akaryakıt Fiyatı Toplu Taşımayı Da Vurdu

ARTAN AKARYAKIT FİYATLARI TOPLU TAŞIMAYA DA ZAM GELECEK Mİ SORUSUNU BERABERİNDE GETİRDİ. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN UKOME TOPLANTISINDAN ZAM KARARI ÇIKMADI AMA, OTOBÜS, MİNİBÜS, TAKSİ ŞOFÖRLERİ DERTLİ... 'BOŞA Ç..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..

Venezuela'daki sel felaketi 20 can aldı 01:11

Venezuela'daki sel felaketi 20 can aldı

Venezuela'nın batısı sel felaketiyle boğuşuyor. 20 kişinin hayatını kaybettiği afette çok sayıda kayıp olduğu bilgisi de var. Ankara da hayatını kaybedenler nedeniyle Venezuela'ya başsağlığı diledi. Venezuela’nın batısı..

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı 01:21

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına molotofkokteylli saldırı düzenlenirken saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Türkiye'nin Varşova Büyükelçiliği binasına molotof kokteyli ile saldırı ..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gençler Neden Mutsuz 02:20

Gençler Neden Mutsuz

SOSYAL MEDYA HAYATIN AKIŞINI DEĞİŞTİRDİ... YAPILAN BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE BAZI GENÇLER GERÇEK HAYATTAN KOPUP KENDİLERİNİ SANAL ALEME HAPSETTİ. YALNIZLIK YANINDA DERİN MUTSUZLUK GETİRDİ...

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Aşiret düğünlerine altın sınırı 01:40

Aşiret düğünlerine altın sınırı

ALTIN FİYATLARI REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRINCA AŞİRET DÜĞÜNLERİNDE ''LİMİT'' DÖNEMİ BAŞLADI... ŞIRNAK'TAKİ BİR AŞİRET HEM GELİNE TAKILACAK ALTINA, HEM DE KONUKLARA İKRAM EDİLECEK ETE SINIR GETİRDİ...

Cami kubbesinde ölümüne tadilat 01:48

Cami kubbesinde ölümüne tadilat

Bursa'da kubbe tadilatına başlanan camide güvenlik tedbiri almadan çalışan işçiler yürekleri ağızlara getirdi. İşçilerin ölüme meydan okuduğu o anlar saniye saniye kaydedildi...

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ! 02:55

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ!

İstanbul Şişli'de sokak ortasında bekletilen İETT otobüsünde birlikte olan çifti yoldan geçen E.A. cep telefonuyla kayda aldı. E.A.'nın şikayeti üzerine otobüs 50 yaşındaki şoförü A.Ş. ile 58 yaşındaki N.G. isimli kadın ..

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon 03:59

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon Pokemon Go çıktığında tüm dünyayı etkisi altına alan çılgın bir oyun haline gelmişti. Fakat zamanla çeşitli sebeplerden sonra oyunun popülaritesi giderek azaldı. Yaklaşık 1 ay içerisin..

Son Örgü The Last Knit 06:44

Son Örgü The Last Knit

Ne zaman örgü bir saplantı haline gelir...

  • PengoTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce