#Oğuz yılmaz misket oyun havası

Deli Yürek 38. Bölüm İzle 50:56

Deli Yürek 38. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 39. Bölüm İzle 1:00:13

Deli Yürek 39. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 40. Bölüm İzle 55:23

Deli Yürek 40. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 41. Bölüm İzle 53:26

Deli Yürek 41. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018) 01:06

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018)

23 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Fatih Erkoç, Birce Akalay, Yılmaz Vural, Oğuzhan Uğur ve Deniz Cengiz konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus (İlk 10 Dakika) 10:47

CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus (İlk 10 Dakika)

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen tek kişilik gösterisine CMYLZ Diamond Elite Platinum Plus farklı illerde sahne almaya başladı. Cem Yılmaz esprileri ile yine kırdı geçirdi...

  • JET TV tarafından
  • 6.134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Ortaya Çıktı 15:40

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Orta

Bir mekanda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yapması üzerine yaşanan olaylar sonucu bugün ikincisi düzenlenen duruşma, bu sefer 11 Eylül'e ertelendi. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karakomik Filmler Ekibi Bir Arada 00:46

Karakomik Filmler Ekibi Bir Arada

Kara Komik Filmler'in Başrol Oyuncuları Cem Yılmaz, Can Yılmaz, Zafer Algöz, Ozan Güven Ve Necip Memili Vizyon Öncesi Bir Araya Geldiler...

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Evinin Altındaki Depoda Akrep Tesisi Kurdu 02:16

Evinin Altındaki Depoda Akrep Tesisi Kurdu

Şanlıurfa’da 10 yaşından beri akreplerle birlikte yaşayan Ali Yılmaz evinin deposunda akrep tesisi kurdu. Yılmaz zehrinden serum elde edilen kara akrebi çoğaltarak geçimini sağlıyor...

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI 01:08

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI

Samsun'da otomobilin yayaya çarpıp havaya fırlatma anı güvenlik kamerasına yansırken, ağır yaralanan şahıs hastanede tedavi altına alındı. Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydan..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Diablo Oynarken Tanışan Çift Sevdikleri Karakterlere Büründü 03:59

Diablo Oynarken Tanışan Çift Sevdikleri Karakterlere Büründü

Oyun sevenlerin en büyük hayalllerinden biri tıpkı kendileri gibi oyunlara düşkün biriyle yollarının kesişmesi oluyor. Bu arzularına kavuşan Alvin Lau ve Alexis Loo çifti yıl dönümlerini enteresan bir şekilde kutladı. İ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Nintendo Switch'i Su Jetiyle Kestiler! 07:31

Nintendo Switch'i Su Jetiyle Kestiler!

Nintendo'nun satışa yeni sunduğu oyun konsolu şirket tarihinin en hızlı satan oyun konsolu olmayı başarırken Waterje de bu konsol ile ilgili bir çalışma yaptı. Su jeti ile ortadan ikiye ayırdıkları objelerle isimlerini s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Transformice Oynuyoruz Taktik 09:30

Transformice Oynuyoruz Taktik

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli transformice cambo taktiklerini gösterdim iyi seyirler..

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Taş, Kağıt  Makası Bir de Böyle İzleyin 00:27

Taş, Kağıt Makası Bir de Böyle İzleyin

Çok eskiden beri oynadığımız klasik bir oyun sizlerle... Taş Kağıt Makas olarak tanıdığımız bu oyun da taş makası kırar, kağıt taşı sarar, makas da kağıdı keser...

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Facebook Hakkında Kötü Gerçekler Öldürülenler ! 01:28

Facebook Hakkında Kötü Gerçekler Öldürülenler !

Facebook hakında kötü gerçekleden bahsetik amerikada yaşayan çiftin birbirine öldürmesi birinin kayalıklardan düşmesi bu daha başlangıç devamı keslinlikle gelicektir birileri buna dur demeli..

Kötü Gerçekler #1 Dead Rising 2 Vahşeti ! 01:30

Kötü Gerçekler #1 Dead Rising 2 Vahşeti !

Dead rising 2 yüzünden olen bir baba suçu neydi peki ? ecelmi oyunun piskolojik baskısımı..

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) 04:21

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017)

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) İkinci Dünya Savaşı Oyunu Yayınlandı. Kasım Ayında Genişlemiş Paket İle Oyun Bütün Oyun Severlerin Kullanımına Açık Hale Gelecek...

Project Tl  Official Gameplay Trailer 2018 Mmorpg Game 04:42

Project Tl Official Gameplay Trailer 2018 Mmorpg Game

NCSoft, the leading Korean player of the MMORPG industry, announced a new game in the days we left behind. For now the game, named Project TL, will give us an isometric action RYO. Hack 'n' Slash is a new game with plent..

  • BETA tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Farming Simulator 17 Platinum Edition  Launch Trailer PS4 01:04

Farming Simulator 17 Platinum Edition Launch Trailer PS4

The launch trailer features a brand new playground for you to enjoy, set in South America and offering a total change of scenery and more gameplay possibilities than ever. The Platinum Edition will give you access to o..

  • BETA tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marvel Vs Capcom Infinite Venom Trailer New 2017 02:55

Marvel Vs Capcom Infinite Venom Trailer New 2017

Subscribe to MKIceAndFire to get all the new game trailer, gameplay trailers and cinematic trailers including game walkthroughs on MKIceAndFire. ( MKIceAndFire'da oyun izleme çalışmaları da dahil olmak üzere tüm yeni oy..

  • BETA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dragon Ball Fighterz Gotenks Trailer PS4 Xbox One PC 01:05

Dragon Ball Fighterz Gotenks Trailer PS4 Xbox One PC

Subscribe to MKIceAndFire to get all the new game trailer, gameplay trailers and cinematic trailers including game walkthroughs on MKIceAndFire. ( MKIceAndFire'da oyun izleme çalışmaları da dahil olmak üzere tüm yeni o..

  • BETA tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warface Battle Royale  Official Gameplay Trailer Free To Play Game Update 01:34

Warface Battle Royale Official Gameplay Trailer Free To Play Game Upd

Warface Battle Royale - Official Gameplay Trailer (Free-To Play Game Update) ( Warface Battle Royale - Resmi Oyun Oynama Orijinal Fragman Oyun Oynamak İçin Ücretsiz-Oyun )..

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce