#Oğuz yılmaz misket oyun havası

ADC Kopmaca 13:38

ADC Kopmaca

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli lol oyun oynadım iyi seyirler. Kanalıma abone ol..

Pencereye Kafa Atma Oyununda Kafayı Yarmak 00:29

Pencereye Kafa Atma Oyununda Kafayı Yarmak

İki kafadar oturdukları koltukta açık pencereyi birbirleri ne kafayla paslayarak bir oyun başlatmış. Oyun pencereyi kırıp kafayı yarana kadar devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Düşdünya - Sis 04:44

Düşdünya - Sis

Sis şarkı sözleri ile Sesler birer birer gitti Bu oyun kazanansız bitti Bulutlar toprağa küstü Ve ümit boynunu büktü Bir kez Son bir kez ağlasak İlk kez gibi Hiç durmadan bizi avutsa Hayat böyle geçer mi Bu kabuslar ..

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin 03:30

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin

Korktum Deseydin şarkı sözleri ile Korktum deseydin anlardım Alay etmen komik değildi Sevebilseydin ayrılık da güzeldi; özleşirdik... Bu kadar yakınımdan dönmen soğuttu içimi Başlayamadık! Gereken değeri verseydin kırı..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..

ZAKKUM __ Elveda (Official Video) 04:46

ZAKKUM __ Elveda (Official Video)

Oyun bitti, yeniden bаşlаmаk yok Kurаllаr böyle аyrılık vаkti Oyun bitti, kаzаnаbilirdik belki Bir şаns dаhа isteme, iş işten geçti Elvedа yаnıldığım, elvedа pişmаnlığım Elvedа kırıldığım dа yeniden kаynаdığım Elvedа аl..

GELSİN ARTIK ŞU SEÇENEK!! [PUBG Mobile] 16:29

GELSİN ARTIK ŞU SEÇENEK!! [PUBG Mobile]

Mithrain PUBG Mobile'da bol killi bir oyun oynuyor fakat ne yazık ki oyun sonunda bu kadar bot gelmesi onu sonuçtan pek memnun etmiyor. Umarım yakın bir zamanda botsuz oyna seçeneği oyuna eklenir...

Çocukların Ekonomi Tartışması 00:41

Çocukların Ekonomi Tartışması

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde oyun oynamak için bir araya gelen bir grup çocuk, oyun oynamayı bırakıp ekonomi ve siyaset konuşmaya başladı. Çocukların, ülke ve dünya gündemine ilişkin konuları kendilerince masaya yatı..

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İhaleyi Küçük Oğluna Yıkan Baba 00:32

İhaleyi Küçük Oğluna Yıkan Baba

Oyun hastası baba ekran karşısında oyun oynarken eşi eve dönmüş. Oynamasına kızan eşine yakalanmamak için ihaleyi oğluna yıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:53

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Yayında! Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Yağmur şarkı sözleri ile; Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiy..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi 03:54

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi

Dünyanın En Uzun Cümlesi şarkı sözleri ile... Sustum. Dünyanın en uzun cümlesiyle vurdum onu. O an içim söndü, gözü döndü. Yüzüm yere düştü. Eğilip almadın, ses çıkartmadım Gözünü kırpmayan zalimsin anladım Gözündeki ..

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serda..

  • Dizi TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ZAKKUM __ Elveda (Akustik) 04:30

ZAKKUM __ Elveda (Akustik)

- Zakkum // Elveda (Akustik) Söz: Cem Senyücel Beste: Yusuf Demirkol - Yapım: ZAKKUM Müzik © 2021 Yönetmen: İmre Haydaroğlu Mekan: Cafe Botanica / Ankara - Vokal: Yusuf Demirkol Kahon, Shaker: Cem Senyücel Gitar: Eren Pa..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serdar da cezalandırılmalı. Bu kanlı oyun, ancak o zam..

  • Dizi TV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle 1:26:45

Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle

Salako, 1974 yapımı yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın, senaryosunu Sadık Şendil ve Ertem Eğilmez'in yaptığı Türk komedi filmidir. Filmlerde figüran olarak rol alan Kemal Sunal çok beğenilmiş ve ilk kez bir filmde başrol oyna..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 11.424 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama 03:13

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama Gaziantep’te DAEŞ’in hedefinde bulunan Alevi Dernekleri Gaziantep Şubesi’nin Başkanı Yılmaz Demirdelen, alınan istihbarat ve ardından gerçekleştirilen operasyon süre..

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi 01:36

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayağında 50 cc kategorisinde yarışan 4,5 yaşındaki Kerem Yılmaz, pistlerdeki mücadele azmiyle sporsever..

12 Eylül Belgeseli Bölüm 3 35:14

12 Eylül Belgeseli Bölüm 3

12 Eylül Belgeseli Bölüm 3..

12 Eylül Belgeseli Bölüm 4 44:27

12 Eylül Belgeseli Bölüm 4

12 Eylül Belgeseli Bölüm 4..

TRT Reklam Kuşağı (1988) 2 08:51

TRT Reklam Kuşağı (1988) 2

Piyale Çorba Wipp Express Ona Açık Sıvı Güneş Elidor (Yılmaz Yıldız) Anadolu Sigorta Lee Cooper İmar Bankası Patbom Milliyet Karayolları Atlası Emsan İpana Omo Matik Güneş Demirdöküm Termosifon Pinky Türkiye Cam Şişe Fab..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Ölümden Böyle Döndüler 00:43

Ölümden Böyle Döndüler

Bursa'da, belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 4 kişi ölümden döndü. Kaza, Bursa-Ankara yolu Gürsu Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Derya'nın (5..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Gülümse Yeter 24.Bölüm Fragmanı (Final) 00:58

Gülümse Yeter 24.Bölüm Fragmanı (Final)

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları Gülümse Yete..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İETT'nin Efsane Şoförü Hikmet Abi ve 'Hür Kız Ayşe Teyze' Beyaz Show'a Konuk Oldu 02:57

İETT'nin Efsane Şoförü Hikmet Abi ve 'Hür Kız Ayşe Teyze' Beyaz Show'a

Yolcularıyla adeta aile gibi oldukları bir otobüs yaratan İETT'nin efsane şoförü Hikmet Abi (Hikmet Yılmaz) Beyaz Show’un konuğu oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce