#Oğuzhan koç beni İyi sanıyorlar müzik dinle

Yüksek Sadakat - Haydi gel içelim 04:13

Yüksek Sadakat - Haydi gel içelim

Yüksek Sadakat - Haydi Gel İçelim Albüm Adı : Katil Maktül Düzelten : base Bugün çok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan... Kalbinin kuşu uçmuş,sen tutamamışsan.. Haydi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover) 02:43

İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover)

Şarkı Sözleri: Bildiği gibi değilmiş buralar, o her şeyi mor severmiş. Kim girse hayatına seni seviyorum der ve gidermiş. Kalbi kırılmış bir kadın, belki de saçları ondan kısaymış. Konuşulacak şeyler varmış daha, ama..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cheat Codes - No Promises ft. Demi Lovato [Official Video] 03:44

Cheat Codes - No Promises ft. Demi Lovato [Official Video]

Cutting me up like a knife And I feel it, deep in my bones Kicking a habit I love even harder You oughta know [Pre-Chorus: Demi Lovato] I just wanna dive in the water, with you Baby, we can't see the bottom It's so easy..

Mutlukardeşler - Gelin & Damat 04:07

Mutlukardeşler - Gelin & Damat

Ve huzurlarinizda MutluKardesler 2013/2014 single parcamiz: GELiN&DAMAT ( Yakin zamanda ugrasta oldugumuz bu eseri Video/Klip olarakta paylasacagiz ) GELiN&DAMAT adi altinda yapmis oldugumuz bu calismamizin amaci ev..

  • PengoTV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:56

Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Gücüme gidiyor kurduğun cümleler Düştüğüm hallere, inanamıyorum Üstümde kurduğun edepsiz baskıya Dayanamıyorum Bu sabah aynada kendime bi' söz verdim Belki de bu aşka ve sana zarar verdim Yıllarca senin için, özümden ve..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Serin Karataş - Kapıları Kapat 02:02

Serin Karataş - Kapıları Kapat

Kapıları Kapat şarkı sözleri ile KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT Hoş geld..

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

Ayla Çelik & Hakan Altun - Seviyoruz Hâlâ - (Official Video) 03:07

Ayla Çelik & Hakan Altun - Seviyoruz Hâlâ - (Official Video)

SEVİYORUZ HÂLÂ (HAKKI YALÇIN ŞARKILARI) Yokluğundan geriye neyim kaldı Her parçamda sen İki lafın arası senin adın Kör olası inadın Dilimde sözün iki gözüm Aynada yüzüm Kara kışım son bakışım Ben yanmışım İyi miyiz? ..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

Çocuk Şarkıları La Danse Des Pingouins 03:06

Çocuk Şarkıları La Danse Des Pingouins

La Danse Des Pingouins - Çocuk Şarkıları Fransızca Dinle. İyi Seyirler Schiffie & Co..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Kırık Bir Fincan 04:25

Barış Manço - Kırık Bir Fincan

Dinle oğlum çok eskiden bir konakta Akşamları gaz lambası ışığında Paşa dedesinden kalan bu fincanla Ninem eliyle kahve sunarmış Abdi beye Yıllar sonra kırküç kırkdört harp ortası Ekmek karnesi ve yoksulluk yılları Kayın..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video] 05:01

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video]

Saçların - Mustafa Yıldızdoğan - 1998 Bu Vatan Kimin MYD Müzik Film Söz: Hayati Vasfi Taşyürek Müzik: Mustafa Yıldızdoğan Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayınız : https://www.youtube.com/MYDmuzik İt..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Akif Yılmas & Barış Behram - Paranoya 03:37

Akif Yılmas & Barış Behram - Paranoya

Söz & Müzik: Akif Yılmas, Barış Behram Müzik Yönetmeni & Düzenleme: Barış Behram Aranje: Gazelle Kayıt: Süpernova Müzik Mix: Enver Akarcalı Mastering: Muhammer Tokmak Bağlama: Varol Balabanoğlu Keman: Sinan Acar Yönetmen..

Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics 11:41

Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics

Şarkı Al Sevgilim Sanatçı Semicenk, Funda Arar Albüm Al Sevgilim YouTube'a lisanslayanlar Netd Müzik Video Dijital Platform Ve Ticaret A.Ş (EVA RECORDS adına) ve 2 Müzik Hakları Topluluğu Şarkı Leylim Yar Sanatçı Canbay ..

Azer Bülbül - Zoruna Mı Gitti 05:16

Azer Bülbül - Zoruna Mı Gitti

Azer Bülbül - Zoruna Mı Gitti (Barış Müzik) Söz & Müzik : Fikret Sebas Azer Bülbül (Kalemin Kırıldı)..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.246 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azer Bülbül - Bu Gece Karakolluk Olabilirim 04:56

Azer Bülbül - Bu Gece Karakolluk Olabilirim

Azer Bülbül - Bu Gece Karakolluk Olabilirim (Barış Müzik) Söz & Müzik : Ferman Akdeniz Azer Bülbül (Duygularım)..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azer Bülbül - Yalan Sevgiler 05:02

Azer Bülbül - Yalan Sevgiler

Azer Bülbül - Yalan Sevgiler (Barış Müzik) Söz & Müzik : Şaban Çelik Azer Bülbül (Yalan Sevgiler - Belaya Düştüm)..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Sevdaluğun Sarmadı 03:50

Yusuf Güney - Sevdaluğun Sarmadı

Yusuf Güney - Sevdaluğun Sarmadı dinle Yusuf Güney'in, Emre Müzik etiketiyle yayınlanan Kaptan albümünde yer alan Sevdaluğun Sarmadı isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Yusuf Güney Düzenleme: ..

  • Candy tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce