#Oğuzhan koç gitsem diyorum müzik dinle

3 Adam 16.Bölüm Fragmanı 00:39

3 Adam 16.Bölüm Fragmanı

Tv 8 de yayımlanan Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın sunduğu 3 Adam da yine konuklarıyla bilikte keyif dolu eğlenceli anlar yaşatıyor.15 Şubat çarşamba günü yayımlanacak olan programın birbiirnden ünlü ko..

  • ANKA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yol Arkadaşım'ın Gala Gecesinden 04:12

Yol Arkadaşım'ın Gala Gecesinden

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak...

  • ANKA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!) 03:00

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!)

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen ba..

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Yılmaz'dan Kahkahalara Boğan Beyaz Taklidi 3 Adam 00:44

Cem Yılmaz'dan Kahkahalara Boğan Beyaz Taklidi 3 Adam

3 Adam'a konuk olan Cem Yılmaz yaptığı Beyazıt Öztürk taklidiyle izleyenleri kırdı geçirdi. Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın eğlenceli sohbetleri ve birbirinden ünlü konuklarıyla en unutulmaz anlar.....

  • BETA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Enver Ve Murat Boz Çifti Evleniyor Mu 00:52

Aslı Enver Ve Murat Boz Çifti Evleniyor Mu

Aslı Enver Ve Murat Boz Çifti Dün Akşam Yakın Arkadaşları Oğuzhan Koç’un Harbiye Konserine Girerken Görüntülendi. Bir Hayli Keyifli Olan Ünlü Çift Haklarında Çıkan Evlilik İddialarına Ne Yanıt Verdi? Oğuzhan Koç’un Fanl..

  • BETA tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni 03:20

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni

Sevme Beni şarkı sözleri ile Sevgilim sevme beni Söyleme tut kalbini Kırmızı bir ormanım ben Dur, girme, sevme beni Kuş olup git sen Yaşamak kolayken Sevgilim sevme beni Özleme tut kalbini Masmavi bir gökyüzüm var Du..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben baş..

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, Nuh' un nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben b..

Fatih Altan - Karabahtım 04:24

Fatih Altan - Karabahtım

Yola çıktım, arıyorum Bulamadım ah, soruyorum Ben kendimi bilmiyorum Kimlere gitsem Kime ne söylesem Beni ölü ya da diri bana getirene Ödül mü versem [x2] Kara bahtım, kör talihim Ben sensiz söyle neyleyim Düğümlenmiş ..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Kardemir Karabükspor   Beşiktaş Maçı Özeti 04:22

Kardemir Karabükspor Beşiktaş Maçı Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kara Kartal, milli ara dönüşü çıktığı Karabük deplasmanında, Tosic'in kırmızı kart görmesi ve Oğuzhan'ın penaltı kaçırmasıyla zor..

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2  Beşiktaş Maç Özeti 04:07

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2 Beşiktaş Maç Özeti

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, 4 maçlık galibiyet hasretine Aytemiz Alanyaspor karşısında son verdi ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçının kadrosuna göre Aytemiz Alanyaspo..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle 02:10

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Arnavutluk'a 3-2 mağlup oldu. Konuk ekip, maçın yaklaşık 50 dakikasını 10 kişi oynadı. Mircea Lucescu, Arnavutluk maçının kadrosunda, Romanya mücadelesine göre dört değişiklik yaptı. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018) 01:06

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018)

23 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Fatih Erkoç, Birce Akalay, Yılmaz Vural, Oğuzhan Uğur ve Deniz Cengiz konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'..

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Keişan - Karanlık, Daha Boktan (Official Video) 04:06

Keişan - Karanlık, Daha Boktan (Official Video)

Karanlık Lyrics: Oğuzhan ''Keişan'' Eroğlu Vocal : Merve Yalçın Music: Kadir Sezgin Mix: Akşit Uğurlu Mastering: Akşit Uğurlu Studio : New Wave Daha Boktan Lyrics: Oğuzhan ''Keişan'' Eroğlu Music: Berkay Duman Mix: Akşi..

Bağcılara Esir Olduk - Yine Gaz Bitti 02:15

Bağcılara Esir Olduk - Yine Gaz Bitti

Oğuzhan Koçun ''Bulutlara Esir Olduk'' adlı şarkısına parodi video çekip ti'ye alan arkadaşlarımızı izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show  İrem Derici'nin Hayalleriyle Oynadılar 01:37

Beyaz Show İrem Derici'nin Hayalleriyle Oynadılar

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, İrem Derici'ye verdikleri sözü yerine getirmemiştir. İrem Derici'de bu tutulmayan sözü, canlı yayında herkesle paylaştı ve bir nebze olsun intikam aldı. İrem'in Oğuzhan'ın yokluğunda onu t..

  • BETA tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülmek İsteyenler İzlesin :-D 00:39

Gülmek İsteyenler İzlesin :-D

Koç ve Adam karşı karşıya oyunu haydi seyredelim..

  • Cowboy tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı 00:52

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı

Van Edremit'te 2016 yılında kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Koç ve Karabulut aileleri arasında çıkan kavgada, Ahmet Koç silahla vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin 3,5 yıl süren teknik takibi sonucu Ko..

Gizem Laçinkaya  Uzatma Nolursun 02:12

Gizem Laçinkaya Uzatma Nolursun

Seni kaybetmek Beylikdüzü'nde yaşamak gibi Ne yazık ki ikisi de hayatımın gerçekliği Öyle deme n'olursun Beni dinlemeden gitme pişman olursun Diyorum bi de pişkin pişkin... Sanki ben masumumda sen kendiliğinden değ..