#Oğuzhan koç gitsem diyorum müzik dinle

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım 05:09

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım

Özledim koynunda uyanmayı yarı baygın sabahlara Hiçbir şey düşünmeden, konuşmadan Dalıp gitmek uzaklara Sonra düşmek ölüm gibi uçurumlara Nerdesin sesin nerde Kirpiğinden düşen hüzün hala yerde Hepsi boş Kazanmalar baş..

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi 00:33

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 104 yaşındaki ninesiyle birlikte sosyal medya hesabından yayınladığı videodan başkanlık sistemine destek verdi Sosyal paylaşım sitesi üzerinden video yayımlayan Dünya Motosiklet..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü 03:52

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü

Ardahan'daki Çıldır Gölünü ziyaret eden bir grup turist, timsah yürüyüşünü donan göl üzerinde yaptı. Çıldır gölünü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler atlı kızaklara binip göl üstünde gezinti yaparak doğanın tadını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum 01:41

Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum

Kara Sevda’nın finalinden sonra ara vermeden ‘Rüya’ dizisine başlayan Hazal Filiz Küçükköse Seçimlerim doğru tercihler yaptığımı gösteriyor. İşimi aşkla yapıyorum dedi Kara Sevda'daki Zeynep karakteriyle kariyerinde zi..

  • ANKA tarafından
  • 1.281 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı 01:31

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı

Isparta'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözde adalet yürüyüşü düzenleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Erdoğan, Siz önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Belediye..

Rafet El Roman Seni Seviyorum 04:08

Rafet El Roman Seni Seviyorum

Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın bir roman, kit..

Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇  Gerçekler 05:28

Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇ Gerçekler

Ünlü youtuber ve aynı zamanda oyuncu olan cem korkmaz malesef aramızdan ayrıldı. Peki Cem Korkmaz nasıl ve neden öldü? Bir çok tiyatro ve sinema filminde rol alan, Cem yılmazın filmlerinden tanıdığımız muhittin kork..

  • PengoTV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada 03:48

Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada

Son dönemin hızlı çapkınlarından Hakan Sabancı, bir süre önce ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun gönlünü çalmıştı. Cicim aylarını gözlerden uzak yaşamayı tercin eden aşıkların, bu kurallarını önceki akşam bozacakları..

  • BETA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın, Hande Yener Kavgasında Yeni̇ Cephe Seren Serengi̇l 03:30

Demet Akalın, Hande Yener Kavgasında Yeni̇ Cephe Seren Serengi̇l

Seren Serengil bugün alışveriş merkezinde kameralar tarafından görüntülendi.Serengil basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muhabirin Hande Yener Demet Akalın kavgası hakkında ne düşünüyorsunuz? sorusuna Haklı ola..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Neden Kötü Yorum Yaparız 03:55

Neden Kötü Yorum Yaparız

Bilgisayarı açınca ya da o telefonu eline alınca ekranın karşısında sadece sen yoksun. Arkanda bi’ de kocaman önyargı duruyor. işte o yüzden yapıyorsun o kötü yorumları. O arkandakinden kurtulmazsan iyiyi güzeli hayatta ..

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj 02:29

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj

Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleniyor mu? 2006 yılında İtalyan eşi Massimo Cumisano'dan boşanan Burcu Esmersoy, ikinci kez evliliğe hazırlanıyor. İddialara göre Burcu Esmersoy, yeni sevgilisi Berk Suyabatmaz ile M..

  • BETA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi 04:07

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi

Malzemeler: 140 g sütlü Çikolata, 100 ml krema, 1,5 su bardağı Fındık, 1 silme yemek kaşığı kakao. Hani bir reklam var aramızda çikolatalı gofret sevmeyen var mıııı? diyor bir öğrenci. Ben de öyle başlamak istiyorum y..

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 2019 03:03

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 20

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Bu saçma tiyatro Değişik allegro Ölene dek verilmeyecek sana bi bordro Yükselip mikroyu kaparsan olursun maestro Bi koro gibiyiz Kaan'la Hiphop'a..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mihriban Türküsü 05:34

Mihriban Türküsü

Bu türkünün şiir kısmını Ünlü Usta Şair Abdurrahim Karakoç’tur. Karakoç gençlik yıllarında; köyündeki bir düğüne misafir olarak gelen bir genç ve güzel kıza aşık olur. Bu aşk karşılıklıdır, kızda Karakoç’u sevmektedir. K..

  • PengoTV tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 5 yıl önce