#Oğuzhan uğur pinç yalın

TRABZONSPOR 2 - 0 GALATASARAY 18.03.2017 00:40

TRABZONSPOR 2 - 0 GALATASARAY 18.03.2017

Medical Park Arena'da oynanan ve yüksek tempoda geçen mücadelede Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri, 23. dakikada N'Doye ve 48. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti. Öte yandan 65. dakikada Trabzonspor'da Uğur Demirok, ..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video) 03:57

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana bi daha bitanem deme bitanem Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın Gidebilirsin gidebilirsen Ölmem ya kendi sırtımı kendi gönlüme dönmem ya Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olm..

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma 03:58

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma

DIRDIR Ferman Akgül Feat. Pascal Nouma quel est ton problem a jour de cette mechancete haklısın anlamıyorum ben de les yeux dans les yeux tu trınques a ma santé e oldu o kalkan kadehlere pour le lendemaın mıeux me poıg..

Kaanın Annesi İlk Kez Canlı Yayına Bağlandı! 05:33

Kaanın Annesi İlk Kez Canlı Yayına Bağlandı!

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın evlilik programının fenomen kızı Solmaz la ilgili nişanlısının annesi canlı yayına bağlanarak içini döktü...

  • ANKA tarafından
  • 1.375 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen'in Muhteşem Turgut Özal Taklidi 00:43

Şener Şen'in Muhteşem Turgut Özal Taklidi

Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda, Uğur Yücel gibi bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra (1985) müzikalinden bir sahne...

  • PengoTV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1978 Türkiye Tüpgazlı Araba İcat Eden Adam izle 04:59

1978 Türkiye Tüpgazlı Araba İcat Eden Adam izle

Uğur Dündar'ın tüpgazlı araba icat eden Halit Avcıoğlu ile röportajı...

Solmazın Annesinden Ağlatan  Mektup! 03:30

Solmazın Annesinden Ağlatan Mektup!

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • ANKA tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin... 00:58

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin...

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 11.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ecevit'in Kıbrıs Barış Harekatı Kararını Alması izle 01:29

Bülent Ecevit'in Kıbrıs Barış Harekatı Kararını Alması izle

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'un Bülent Ecevit ile Kıbrıs Barış Harekatı'na karar verme nedenleri hakkındaki sohbeti...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Solmaz - Kaan Aşkı Neden Bitti! 10:06

Solmaz - Kaan Aşkı Neden Bitti!

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen gel programında hep seven(güya), aşk yaşayan ama bir türlü ilişki yürütemeyen Solmaz la igili yine ilginç bir karar sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 6.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen ve Adile Naşit Kırlarda Yuvarlanırken 03:26

Şener Şen ve Adile Naşit Kırlarda Yuvarlanırken

Filmin Adı: Gırgıriyede Şenlik Var Yönetmen: Kartal Tİbet Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Şener Şen, Uğur Yücel Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1982..

Erdal İnönü'nün SSCB'nin Dağılması Hakkında Açıklaması izle 15:16

Erdal İnönü'nün SSCB'nin Dağılması Hakkında Açıklaması izle

Uğur Dündar'ın, Erdal İnönü ile Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin dağılmasından sonra ortaya çıkan siyasi ve ekonomik tablonun, Türk Cumhuriyetlerine etkisi hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Seçim Müziği 04:00

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Seçim Müziği

Uğur Işılak - Dombra..

 Recep Tayyip Erdoğan 04:03

Recep Tayyip Erdoğan

Dombra'ya müthiş klip.. Uğur Işılak..

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle 58:40

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; İstiklal Madalyalı Muhsin Karakullukçu, Samandağı'nda yaşayan 20 çocuklu baba ve 16 yıldır uyumayan Mehmet İnaç konu edilmektedir. Programda ayrıca Müjdat Gezen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

HEP YEK 2 -Misyonermisiniz ? 02:04

HEP YEK 2 -Misyonermisiniz ?

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 2.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle 1:11:05

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; ünlü olmak için evden kaçan genç kızlar, Lütfü Engin'in sinema hayatı, Celal Şahin'in kuklaları, Van Bahçesaray'ın sorunları, Şemdinli-Yüksekova Karayolu yapım ..

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle 53:51

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; tarihi eser kaçakçılığı, 42 çocuğu ve 9 karısı olan Cono Ahmet, Sefaköy çevre kiriliği ve sıcak su kaynaklarına sahip olan Melikşah Köyü konu edilmektedir. Prog..

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle 52:10

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; defineci İhsan Olcay, uzay danışmanı Naim Kamil Kumaşçı ve Şanlıurfa'da köyünü satılığa çıkartan Hacı Halil Öncel konu edilmektedir. Programda ayrıca Türkan Say..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Çarşamba Gecesi 6.Bölüm izle 56:58

Çarşamba Gecesi 6.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kaplama diş, tren kazası, kozak toplama, mermercilik, hamallık ve kar banyosu konu edilmektedir. Programda ayrıca Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın skeçleri de ye..