#Öğrencilerin her sınavda sorduğu 12 klişe soru

Aşık Veysel - Keklik Idim Vurdular 02:41

Aşık Veysel - Keklik Idim Vurdular

Aşık Veysel - Keklik Idim Vurdular Isdeginiz turku varsa bana soyleyin bulmaya çalisirim Keklik idim vurdular Kanadımı kırdılar Daha ben ne idim ki Anamdan ayırdılar Gel gel yanıma keklik Kastın canıma keklik Al kına..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siyah İnci 16. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah İnci 16. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Yeni Gelin 33. Bölüm Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 33. Bölüm Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de!..

Domuz Gribi Nedir 01:07

Domuz Gribi Nedir

Domuz giribi, 2009 yılında tüm dünyayı etkileyen grip mikrobunun özel bir ismi. Her yıl aşılanmaya rağmen virüsün gen değişikliğine uğrayarak daha önce karşılaşılmayan bir halde ortaya çıkması sonucu görülmüştür...

  • NABIZ tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grip Aşısının Etkisi Ne Kadar Sürer 00:50

Grip Aşısının Etkisi Ne Kadar Sürer

Grip aşısının hayat boyunca koruyuculuğu vardır. Fakat grip mikrobu dönemsel olarak kendi kendini yeniler ve bağışık sistemini yanıltır. Bu yüzden her yıl yeni bir aşı yapılması bu mikrobun yeniden oluşmasını engeller...

  • NABIZ tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 Farklı Ülkeden Zorunlu Okul Formaları 05:27

10 Farklı Ülkeden Zorunlu Okul Formaları

Her yerde olduğu gibi okul formaları vardır ama bazıları fazla göze çarpıyor gelin bunlara bir göz atalım..

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Mirror Hang the DJ Özel Video 01:04

Black Mirror Hang the DJ Özel Video

Her şeyin bir nedeni vardır. Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Ve Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Siyah İnci 16. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Siyah İnci 16. Bölüm 2. Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Gülüş Tasarımı Nedir 00:54

Gülüş Tasarımı Nedir

Gülüş tasarımı yapılmadan önce gereken tüm işlemler her yönüyle planlanır. Planlamalar yapılırken üç boyutlu yazılım programları kullanılabilir. Yapılan planlar ve öngörüler işlemlere başlanmadan önce hastayla da paylaşı..

  • NABIZ tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rektum Kanserinin Belirtileri Nelerdir 01:19

Rektum Kanserinin Belirtileri Nelerdir

Rektum kanserinin başlığa belirtisi, dışkılamadaki değişikliklerdir. Öncesinde her gün tuvalete giden biride kabızlık çekmesi veya ishal ataklarının görülmesine neden olur. Ayrıca kanama önemli bir belirtidir...

  • NABIZ tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rektum Kanseri Nasıl Bir Hastalıktır 01:23

Rektum Kanseri Nasıl Bir Hastalıktır

Rektum kanseri, kanserler sıralamasında üçüncü kanserdir. Her senede Dünyada 1 milyon kişi bu kansere yakalanmakta. Hastalar kanseri metastaz yaptığında öğrenmektedir...

  • NABIZ tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıl Dönmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:12

Kıl Dönmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kıl dönmesini önlemek için, kıllı bölgelerin temiz ve kılsız tutulmasıdır. Her gün duş alınmalı, bölgenin nemli ve ıslak kalması engellenmeli. Ayrıca iç çamaşırların temiz olması ve kıyafetlerin bol olması da dikkat edil..

  • NABIZ tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya- Suriye'nin Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz, Federasyona Karşıyız 01:03

Rusya- Suriye'nin Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz, Federasyona Karşıy

Rusya- Suriye'nin Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz, Federasyona Karşıyız Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Suriye'nin toprak bütünlüğünü desteklediklerini ve federasyon kurulmasına karşı olduklarını söyl..

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası 04:23

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız. Tufanları gösteren tarihlerin yâdıyız. Kanla irfanla kurduk biz bu cumhuriyeti... Cehennemler kudursa, ölmez* nigehbanıyız. Yaşa var ol Harbiye, yıkılmaz satvetinle. Göklerden ge..

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı 01:00

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı Şırnak Valiliği tarafından görevden uzaklaştırılan Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın yerine bugün Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu kayyum olarak atandı. Şırnak Valiliği tar..

Balıkçılar yüksek balık fiyatını bu nedene bağlıyor 05:16

Balıkçılar yüksek balık fiyatını bu nedene bağlıyor

Bu yıl tezgahlarda her zamankinden daha pahalı olan balık fiyatlarıyla ilgili konuşan yarım asırlık balıkçı Kenan Balcı, büyük balıkların yanı sıra ufak balıkların da yakalanarak gübre olarak kullanıldığını ve yanlış avl..

İndirim çadırı vatandaşları bekliyor 06:06

İndirim çadırı vatandaşları bekliyor

İçerisinde giyimden ayakkabıya, oyuncaktan bijuteriye kadar her çeşit ürün barındıran indirim çadırı müşterilerini bekliyor...

Doktorların ‘bu bebek yaşamaz’ dedikleri Rüzgar, yardım bekliyor 06:18

Doktorların ‘bu bebek yaşamaz’ dedikleri Rüzgar, yardım bekliyor

Doktorların “Doğum gerçekleşirse ya anneyi ya da bebeği kaybederiz” demesine rağmen çocuğu aldırması için verilen kağıdı “Kalbi atan çocuğuma kıyamam” diyerek yırtıp atan ve her şeye rağmen doğum yapan anne Sevcan Poyraz..

Kudüs'te İsrail zulmü!  95 yaralı 06:18

Kudüs'te İsrail zulmü! 95 yaralı

Filistin İslam güçlerinin çağrısı üzerine, Filistin’inin her yerinde Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını protesto için gösteriler yapıldı...

Sadettin Saran, gençlere tavsiyelerde bulundu 05:21

Sadettin Saran, gençlere tavsiyelerde bulundu

Medicana International İstanbul Hastanesi ve Yaşam Dergisi işbirliğinde her ay düzenlenen 'Yaşam Tadında Aylık Buluşmalar' etkinliğine, başarılı işadamı Sadettin Saran katıldı. Katılımcılarla spor, eğitim ve iş hayatı so..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üniversiteli kızlar, ojeli ellerle atlara nal çakıyor 05:39

Üniversiteli kızlar, ojeli ellerle atlara nal çakıyor

Uludağ Üniversitesi'nde atçılık yüksek okulunda eğitim gören genç kızlar, her gün ahıra girip atların bakımını yapıyor, nallarını çakıyor...

Bülent Ersoy İle Gülşah Saraçoğlu Arasındaki Kavga Büyüyor 23:55

Bülent Ersoy İle Gülşah Saraçoğlu Arasındaki Kavga Büyüyor

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun takılarının sahte olduğunu ima etmesi ile başlayan gerilim her geçen gün artıyor...

  • BETA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haluk Levent'e 8 Yıl Sonra Beraat 07:56

Haluk Levent'e 8 Yıl Sonra Beraat

İstanbul'da yağma , tehdit , çek-senet tahsilatı olaylarına karıştığı iddia edilen ve şarkıcı Haluk Levent'in de aralarında bulunduğu 19 sanık hakkındaki dava 8 yıl sonra karar bağlandı. Mahkeme heyeti, “çıkar amaçlı..

  • BETA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 33. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 33. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de!..

Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım 05:21

Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Yüceldim döne, döne Umudum Hep o güne Giderken ..