#Öğrencilerin her sınavda sorduğu 12 klişe soru

Ankara'da kırmızı ışıkta geçen otobüs başka bir otobüse çarptı- 17 yaralı 08:35

Ankara'da kırmızı ışıkta geçen otobüs başka bir otobüse çarptı- 17 yar

Ankara'nın Çankaya ilçesi Kızılay kavşağında kırmızı ışıkta geçen halk otobüsü, belediye otobüsüne çarptı. Kazada her iki otobüste bulunan toplam 17 kişi yaralandı...

Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam 03:10

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam

Kelam şarkı sözleri ile... Prangalar koptu zindandan kelebek uçtu Simsiyah dumanlara karıştı hayaller Mızrakla vuruldu her bir anı hücresi Aşıklar şaşkın hüzne boğdu elini yüzünü Sen gittin Soluk bitti Veda etti..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi 05:55

Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi

Kilisli Fıstık üreticisi Mümtaz Akıncı, fıstık üretimi alanında yaptığı çalışmalar ile dünyada eşi benzeri olmayan “Akıncı” fıstığını üreterek tescilini yaptırdıKilis’te uzun süreden beri fıstık üretimi yapan kendine özg..

Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:56:27

Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dizi tarihinde 1990'lı yıllara damgasını vurmuş sahil güvenlik dizisi 2017 yılında beyazperdede izleyicilerle buluştu. Mitch Buchannon'un cankurtaran olarak sahilde çalıştığı sırada yanına yeni bir ortak gelmesi sonucund..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Okan Bayülgen- Ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon takipçisi var 01:54

Okan Bayülgen- Ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon ta

Okan Bayülgen: Bir klasik müzik icra eden sanatçının Instagram’da 1 milyon takipçisi olması çok güzel ama her gün ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon takipçisi var…..

Annenin Çocukları ile Zorlu İmtihanı 00:19

Annenin Çocukları ile Zorlu İmtihanı

Evden çocuklarını gezdirmek için çıkan anne bakın nasıl zor anlar yaşamış. Anne neyse ki her şeye yetişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Polis maske denetiminde 01:43

Polis maske denetiminde

MASKE DENETİMLERİNE ARTIK SİGARA DENETİMİ DE EKLENDİ. EKİPLER HER YERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR; MASKESİZ DOLAŞANLARA CEZA KESİYOR....

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 03:07

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

Sahiden şarkı sözleri ile Seni Silen Olmadı Yaran kapanmadı Yoluna serdiğim güller Gidişinle solmadı Saçıma aklar düştü Yüzüme çizgiler Zoruma gidiyor inan Her gece ben ağlarken Ben neden Yaralar içinde kald..

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon) 00:50

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Çin Seddi  - Muharebe Savaş Sahnesi 02:55

Çin Seddi - Muharebe Savaş Sahnesi

Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve sadece William Garin ve Pero Tov..

  • ANKA tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hem Sarma Saran Hem Keman Çalan Kız 00:30

Hem Sarma Saran Hem Keman Çalan Kız

Evin kızı sarma sararken yanına kemanını da almış. Hem sarma sarmış hem keman çalmış. Bu kız her eve lazım.....

  • PengoTV tarafından
  • 202 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter' 04:33

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter'

Türkiye'nin içeride ve dışarıdaki tehditlere karşı geliştirdiği savunma araçlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Sıfırdan ortaya çıkarılan ürünlerin yanı sıra mevcuttaki araçlar üzerinden yapılan geliştirmeler..

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek 02:42

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi-  William Garin Bir Taotie Yakalıyor  03:00

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın sald..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı 02:19

Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı

Çin Seddi- Taotie Şehre Sızdı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı  02:03

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - General Shao Ölüyor  Sahnesi 02:55

Çin Seddi - General Shao Ölüyor Sahnesi

Çin Seddi -General Shao Ölüyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları 03:00

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 1.704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Tofaş'a Ön Camdan Binmek 00:07

Tofaş'a Ön Camdan Binmek

Yurdum insanının vazgeçilmez arabası Tofaş her devrin seveni olan araç olmuştur. Ön camı olmayan Tofaş'a ilginç bir şekilde binen genci izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü 01:57

Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü

Her defasında göçmenlere zorbalık yapan Yunanistan, bu sefer Türkiye’nin göçmenlerin yardım çağrısına cevap vermediği yönünde karalama kampanyasına başvurdu. Türkiye’den cevap gecikmedi. Göçmen botunun Yunan karasularınd..

Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü 01:57

Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü

Her defasında göçmenlere zorbalık yapan Yunanistan, bu sefer Türkiye’nin göçmenlerin yardım çağrısına cevap vermediği yönünde karalama kampanyasına başvurdu. Türkiye’den cevap gecikmedi. Göçmen botunun Yunan karasularınd..

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız 02:34

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği 02:01

Çin Seddi - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği

Çin Seddi -Wiiliam Garinin Ok Yeteneği Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına u..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce