#Öğrencilerin her sınavda sorduğu 12 klişe soru

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya 01:42

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya

Amerika, tarihinin en büyük siber saldırısı ile karşı karşıya. Süper Güç'te olağan şüphelilerin sayısı her gün artıyor. Başkan Trump saldırı ile ilgili Çin'i suçlarken, Dışişleri Bakanı Pompeo ise düğmeye Rusların bastığ..

Prof. Dr. Oğuztürk- 'Yumruk yumruğa tokalaşma da tehlikeli' 03:39

Prof. Dr. Oğuztürk- 'Yumruk yumruğa tokalaşma da tehlikeli'

Covid-19 ile mücadele kapsamında temasın her türlüsünün risk oluşturduğunun altını çizen Prof. Dr. Hakan Oğuztürk, “Yumruk yumruğa tokalaştığınız zaman, enfeksiyon etkeni korona virüs o elin sırtında varsa ve partiküller..

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız 02:34

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği 02:01

Çin Seddi - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği

Çin Seddi -Wiiliam Garinin Ok Yeteneği Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına u..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:02

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Bakan Akar- -Meşru Hedef Olarak Görülecekler- 01:38

Bakan Akar- -Meşru Hedef Olarak Görülecekler-

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Libya'daydı. Türk unsurlarını hedef gösteren darbeci Hafter'e sert mesaj gönderdi. Akar, “Türk unsurlarına herhangi bir saldırı girişiminde her yerde meşru hedef olarak görüleceklerdir. ..

Bisiklet Ramazan'dan Şov 00:03

Bisiklet Ramazan'dan Şov

Sakaryalıların yakından tanıdığı neredeyse her sokakta karşılarına bisikleti ve elindeki telefonuyla çıkan bisiklet adam namı diğer Bisiklet Ramazan!..

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Geceden sabaha balık hali 02:14

Geceden sabaha balık hali

Kış aylarının gelmesiyle deniz ürünlerine ilgi artarken, İstanbul Su Ürünleri Hali’nde her gece balıkçıların sabaha kadar sürecek hareketli mesaisi başlıyor...

Uludağ Yeni Yıla Karsız ve Sessiz Girecek 01:33

Uludağ Yeni Yıla Karsız ve Sessiz Girecek

Her yılbaşında renkli görüntülere sahne olan Uludağ yeni yıla salgından ve hava şartlarından dolayı karsız ve sessiz merhaba diyecek...

Çember 8.Bölüm Fragmanı (Araf) 00:52

Çember 8.Bölüm Fragmanı (Araf)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı 00:58

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı 01:23

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı

2020'de Ege ve Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandırmak için her yolu deneyen Yunanistan, yeni yıla da aynı provokatif adımlarla girdi. Ülkenin genelkurmay başkanı ve savunma bakan yardımcısı sahnedeydi. Silahlandırılması y..

Sarıya boyattığı saçları yandı! 01:43

Sarıya boyattığı saçları yandı!

ARKADAŞ TAVSİYESİYLE GİTTİĞİ KUAFÖRDE HÜSRANA UĞRADI. AVUKAT BAHAR EKİNCİ'NİN SARIYA BOYATTIĞI SAÇLARI YANDI, ÖBEK ÖBEK DÖKÜLDÜ. HER AYNAYA BAKTIĞINDA MORALİ BOZULAN KADIN SONUNDA BAKIN NE YAPTI....

Alev'in evini kim yaktı- 02:38

Alev'in evini kim yaktı-

ATAŞEHİR'DE DÜN GECE BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. GENÇ BİR KADIN ALEVLERİN ARASINDA, KOLİ BANDIYLA BAĞLANMIŞ HALDE BULUNDU. İŞTE ''HER ADIMDA KÖR KUYUYA DÜŞÜYORUM'' DİYEN BİR KADININ 14. KATTAKİ EVİNDE BAŞINA GELENLER..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyin..

Çocuklar Duymasın 11. Bölüm Fragmanı 01:10

Çocuklar Duymasın 11. Bölüm Fragmanı

Haluk, mutfağa giriyor olanlar oluyor! Meltem, Haluk'un devamlı Hayır demesinden şikayetçi oluyor ve o her hayır dediğinde kalkıp oynayacağını söylüyor. Haluk ise bu durumu kabullenemiyor. Haluk, stajyerlerini akşam y..

Harun Kolçak  İstersen 04:25

Harun Kolçak İstersen

Gecelere sığmaz oldu düşler, nede gündüzlere Doldum taşdım bak şu halime Bir sen varsın ki benden daha içeri Kavuruyor ateş gibi içimi Farketmek zordur beni göstermem kendimi Kalbinden giriveririm içeri Her an hey..

Bu simit başka simit! 02:33

Bu simit başka simit!

YARATICILIK HER SEKTÖRÜN ALTIN ANAHTARI... UÇAK YAPSANIZ DA, SİMİT SATSANIZ DA, BU DEĞİŞMİYOR... İSTANBULLU BİR SİMİTÇİYLE TANIŞTIRACAĞIZ SİZİ ŞİMDİ... BAKIN, SAYİM USTA NASIL FENOMEN OLDU.....

Komşuların ''gürültü kavgası'' 03:02

Komşuların ''gürültü kavgası''

İSTANBUL ESENYURT'TA KOMŞULARIN KAVGASI VAR SIRADA... GÜRÜLTÜ YAPTIĞINI İDDİA EDEN KADIN, KOMŞULARINI POLİSE ŞİKAYET ETTİ.. SHOW HABER BUGÜN O APARTMANDAYDI VE HER İKİ TARAFA DA MİKROFON UZATTI.....

Altın kaplamalı villa... 02:39

Altın kaplamalı villa...

İKİ KÖPRÜNÜN ORTASINDA HER İKİ YAKAYI DA GÖRÜYOR. HEM İSTANBUL'UN MERKEZİNDE, HEM DE İZOLE YAŞAMAYI SAĞLIYOR. BEYKOZ'DAKİ ALTIN KAPLAMALI VİLLA, 55 MİLYON LİRAYA SAHİBİNİ BEKLİYOR....

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not 02:33

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not

ABD'de başkanlık koltuğunu devreden Trump, bu sefer geleneği bozmadı. Halefi Biden için Oval Ofis'e çok cömert bir not bıraktı. Öte yandan oval ofise yerleşen Biden masa dışında her şeyi değiştirdi...

Dolandırmadıkları damat adayı kalmamış! 04:16

Dolandırmadıkları damat adayı kalmamış!

TÜM TÜRKİYEYİ GEZDİLER, DAMAT ADAYLARINI EVLİLİK VAADİYLE KANDIRDILAR… HER YENİ GÜN BAŞKA KURBANLARI ÇIKAN SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN KATILDIĞI, DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINDA YİNE TANSİYON YÜKSELDİ… TÜRKİ..

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı 01:57

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı

VİRÜSLE MÜCADELE TABLOSU HER GEÇEN GÜN UMUTLARI ARTIRIRKEN, 85 YAŞ VE ÜZERİNİN AŞILANMASINA DEVAM EDİLİYOR. AŞILANANLARIN SAYISI 1 MİLYON 200 BİN'E YAKLAŞTI. BAŞKENTİN 100 VE 110 YAŞINDAKİ EN YAŞLI TEYZERİ DE AŞI OLDU...

Harun Kolçak  Dualarım Yoluna 04:09

Harun Kolçak Dualarım Yoluna

Rüzgara sor beni Haber var mı Yardan diye Yağmura Bak da gör Şu hasretim Neden diye Ayrılık Yara gibi bana Yollarım Kapandı sana Yine bir ümit var Sen geri döneceksin Her gece özlemin deli Eder Beni böyle ..