#Öğrencilerin her sınavda sorduğu 12 klişe soru

Mercedes-AMG GTs  Test Sürüşü 22:54

Mercedes-AMG GTs Test Sürüşü

Mercedes-Benz Otomobil Grubu, 2016 yatırımları kapsamında Mercedes-AMG Lounge’ı Intercity Sürüş Akademisi’nde hizmete sundu. ·Mercedes-AMG Lounge’da her ay düzenlenen ‘Test Sürüşü Günleri’nde Mercedes-Benz müşterileri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dominika Egorova, Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan sparrow olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir ancak kişiliksizleştirme eğitimi süreci boyunca be..

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi 01:14

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi

Malzemeler 1 paket milföy Yeteri kadar peynir ve maydanoz Üzeri için 1 yumurta sarısı Hazırlanışı; 1.Az miktarda unladığımız tezgaha 1 adet milföyü alarak kare alacak şekilde açalım. 2.Milföyü ekranda izlediğiniz şeki..

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek 01:54

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek

Malzemeler 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ Tuz 3 adet yufka Yumurta sarısı İçi için; Peynir Maydanoz Hazırlanışı; 1.Böreğin sosu için uygun bir kapta 1 adet yumurta,2 yemek kaşığı yoğur..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

İstanbullu Gelin 32. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 32. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı 00:50

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'yu girdiği zor durumdan kurtarabilecek mi? Yaşanan olaylardan dolayı Sumru'nun psikolojisinin bozulduğunu düşünen Yaşar, kızının yanlış şeyler yapmasını engelle..

Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız 00:37

Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız

Ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, önceki gece Beyoğlu’nda görüntülendi. Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen oyuncu, yakında bir proje ile ekrana döneceğinin müjdesini verdi. Yakın arkadaşı Murat Dalkılıç’la, eski sevgilisi Han..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Krep Nasıl Yapılır 01:34

Krep Nasıl Yapılır

Krep İçin Gerekli Malzemeler; 2 yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 2 su bardağından biraz az un sıvıyağ Hazırlanışı; 1.2 su bardağından biraz az un ve 2 su bardağı sütü derince bir kapta çırpalım. 2.Daha sonra ..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Bkm Mutfak'dan Müjde Bülent Beyin Hikayesi İle Geliyorlar 03:41

Bkm Mutfak'dan Müjde Bülent Beyin Hikayesi İle Geliyorlar

Okan Çabalar’ın BKM Mutfak Uniq’deki gösterisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Parlak ve Murat Eker her zamanki keyifli halleriyle kameraların karşısındaydı. Okan Çabalar’ın gösterisine sonra gele..

  • BETA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır 01:46

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece tek kişilik gösterisi “Ata Demirer Gazinosu”nun çıkışında kardeşi ve kardeşinin arkadaşlarıyla Beşiktaş’ta görüntülendi. Yılbaşında paylaştığı fotoğrafla yeni sevgilisi Alara Bozbey..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un boşanmadığını öğrenen Tutku, ikilinin arasını açmak için yeni bir hamle yapıyor! Tutku ile yaptığı konuşma sonrası, duyduklarını kendine yediremeyen Melt..

Kirpi - Türk Filmi İzle 1:35:35

Kirpi - Türk Filmi İzle

Kirpi, her şeyden önce bir vasiyet filmi. Yazar Sulhi Dölek'in yaşamını yitirmeden önce bana söz verin ve bu kitabı sinemaya aktarın dediği bu film, yazarın vasiyetinin hayata geçirilmesiyle ayrı bir anlam kazanıyor. İ..

  • PengoTV tarafından
  • 6.613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 33. Bölüm Fragmanı 00:57

İstanbullu Gelin 33. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

TOLGSHOW 3. Bölüm | Tek Parça Full HD (Bipsiz) 1:31:38

TOLGSHOW 3. Bölüm | Tek Parça Full HD (Bipsiz)

Tolga Çevik'le TOLGSHOW, her Cumartesi FOX'ta! Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olu..

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!) 02:52

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!)

Aile Arasında sinemalarda! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parmak Yedirten Lezzeti ile Fırın Patates Tarifi 01:27

Parmak Yedirten Lezzeti ile Fırın Patates Tarifi

Malzemeler 4 adet patates 3 yumurta 250 gr kıyma Tuz, karabiber Kızartmak için ; Sıvı yağ Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.4 adet küp küp doğranmış patates kızgın yağda kızartılır. 2.Uygun bir tav..

Merve Özkaynak - Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı 11:44

Merve Özkaynak - Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı

Sizler için uzun süre her birini kullanarak denediğim en iyi 10 maskara bazını uygulamalı olarak gösterdim, deneyimlerimden bahsettim. Ürünler: Alterra Lash Base https://mevy.co/2D83WY4 Kiko Milano Building Base Coat M..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler 07:27

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler

Burger Fiction, 1927'den günümüze kadar En İyi Sinematografi kategorisinde ödül alan yapımları tek bir videoda bir araya getirdi.Sinema filmlerinin yapım aşamasında teknik ekibin ışık, filtre, kamera tercihleri gibi teme..

  • PengoTV tarafından
  • 1.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modern Filmlerin En Güzel Unutulmayan Sahneleri 04:39

Modern Filmlerin En Güzel Unutulmayan Sahneleri

Modern Filmerin En Güzel Unutulmayan Sahnelerini tek videoda topladık. Film Sahenleri Sırasıyla Şöyle: The Master American Beauty Gravity Mad Max: Fury Road Into the Wild Sunshine Mr. Turner The Wrestler Apocalypse Now ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Traffik Orijinal Fragmanı 02:26

Traffik Orijinal Fragmanı

Araştırmacı gazeteci Brea Stephans, erkek arkadaşı John Wilson ile birlikte geçirecekleri güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Romantik bir tatil yapmak isteyen çift, küçük ahşap kulübelerde kalacakları ormana doğru yo..

Cepli  Poğaça Tarifi 10:14

Cepli Poğaça Tarifi

malzemeler Bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardağı ılık süt(kesinlikle ilik kullanin) 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı maden suyu(yoksa süt yada su kullanabilirsiniz) 2 tane yumurta(beyazı hamura sar..

Yağlı Çörek Tarifi 10:05

Yağlı Çörek Tarifi

Yağlı çörek tarifi malzemeler 1 kilo un 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz üzerine sürmek için 2 tane yumurta Actigimiz hamurun içerisine koymak için ..