#Öğrencilerin her sınavda sorduğu 12 klişe soru

İstanbullu Gelin 45. Bölüm 2. Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 45. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi 04:21

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 150 gr soguk tereyagi(margarinle denemedim) 1 su bardagi pudrasekeri 2 tane yumurta sarisi 1 tane vanilya Minnacik tuz limon kabugu rendesi 2 su bardagi un(bende tam bu ölcüde gitti ama siz yogurdugunuzda un ..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.387 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:51

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Pasadena’da yaşayan Bayan Davis, kızı Aubrey’i, ablası Karen’i getirmesi için Tokyo’ya gönderir. Ancak ablası, kendisinin sebep olduğu ve aslında erkek arkadaşının da ölümüne neden olduğu bir yangından ötürü ha..

İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı 00:51

İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tiramisu Tart Tarifi 04:57

Tiramisu Tart Tarifi

Gelelim tarifimizin malzemelerine; Keki için - 2 yumurta - 1 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 kabartma tozu - 1 vanilin - 2 yemek kaşığı kakao - 2 çay bardağı un Keki ıslatmak için; ..

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle 1:28:16

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Naciye’nin başından geçenleri anlatır. Naciye, babasız büyümüştür. Annesi bir süre sonra istemese de başka biriyle evlenir. Naciye, üvey bir baba ve kör bir annenin yanında büyür. Uzak bir akrabasından Na..

İstanbullu Gelin 47. Bölüm Fragmanı 00:50

İstanbullu Gelin 47. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Çikolatalı Kek Tarifi 07:09

Çikolatalı Kek Tarifi

4 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi toz seker 1 cay bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi toz badem yada findik ceviz de olur(arzu ederseniz koyun) 2 yemek kasigi kakao 1 su bardagi un ü..

Patlıcan Oturtma Tarifi 06:39

Patlıcan Oturtma Tarifi

Kiyma harci icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane büyük kuru sogan 2 dis sarimsak 1 tane kirmizi biber 1 tane yesil biber 1 yemek kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi biber salcasi Tuz, karabiber, kimyon,kuru nan..

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası 01:24

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası

Kağıt Helva Pastası Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr sade tahin helvası 1/2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı kakao Kağıt helva Hazırlanışı; 1. Uygun bir tavaya küçük küpler haline getirdiğimi..

Çin Böreği Tarifi 01:31

Çin Böreği Tarifi

Çin Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 250 gr kıyma 1/4 lahana 1 kırmızı biber 2 pırasa 1 havuç 1 tatlı kaşığı zencefil 1-2 adet yeşil soğan 1 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı soya sosu..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı 00:58

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 4 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bu..

Ay Kurabiyesi 07:24

Ay Kurabiyesi

Malzemeler 250 gr margarin yada yumusak tereyagi 2 tane yumurta Yarim su bardagi siviyag 1 cay bardagi misir nişastasi 1 su bardagi pudra sekeri 1 paket kabartmatozu 5 su bardagi un Eritip bulamak icin 50 gr bitter cikol..

Etli Beyaz Lahana Sarması 11:58

Etli Beyaz Lahana Sarması

Malzemeler 1 tane orta boy beyaz lahana ic malzemesi icin gerekenler 2 su bardagi pirinc 2 tane kuru sogan 4 dis sarimsak bir tutam maydonoz 300 gr dana kiyma 1 yemek kasigi biber salcasi 2 yemek kasigi domates salcasi y..

Ay Çöreği Tarifi 04:12

Ay Çöreği Tarifi

Gelelim ay çöreği nasıl yapılır? 1.İç dolgusu için 3 su bardağı robottan geçirilmiş veya ufalanmış kakaolu kek, yarım su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tepeleme dolu pudra şekeri, 1 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tarçın..

Probiyotik Yoğurt Tarifi 03:19

Probiyotik Yoğurt Tarifi

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle 2:06:39

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Nick Marshall (Mel Gibson) kendisine güvenen ve neredeyse bunu bir abartı ögesi olarak psikopatlık haline getirmiş iyi bir reklamcıdır. Kendisine olan güveni o kadar fazladır ki kendisini insan üstü bir varlık..

  • Tv Series tarafından
  • 20.770 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Güzel Kokusu Full Hd İzle 1:23:22

Dünyanın En Güzel Kokusu Full Hd İzle

Konusu : Hakan evlilik bağının ilişkileri tükettiğine inanan, sürekli partner değiştiren bir şarkı sözü yazarıdır. Derya ise Hakan'ın hem en yakın arkadaşı, hem de zor gün dostudur. Karşılarına kim çıksa ilişki kurmakta..

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Osman Pazarlama Full Hd İzle 1:52:15

Osman Pazarlama Full Hd İzle

Konusu : Osman sevdiği kızla artık evlenmek istemektedir ancak maddi durumlar yüzünden bu bir türlü gerçekleşmemektedir. Bu durumun olmamasının bir diğer sebebi ise sevdiği kızın babasıdır. Önce zengin ol, kendini ispat..