#Öğrencilerin her sınavda sorduğu 12 klişe soru

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü 02:15

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü

Sultanahmet Cami ve Rumeli Hisarı başta olmak üzere bir çok Osmanlı eserinde kullanılan ‘Pembe Kayalar’ ilginç jeolojik yapısıyla her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken mahallesinde..

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Cevap 02:04

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Ceva

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecinin terör suçundan tutuklanan gazetecilerle ilgili 'Trump'a hakaret edenler içeride değil' sözlerine 'Hapiste dedi..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An! 05:10

Sevdanın Bahçesi- Sevdanın Hayatının Değiştiği An!

Sevda, Levent'in onu terk etmesiyle birlikte 18 yıl boyunca yaşadıklarını acısıyla tatlısıyla anlatıyor. Sevda, hayatının dönüm noktalarından biri olan hamilelik haberiyle sevinirken, Levent'ten gelen hamle her şeyin akı..

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Yarının Sınırında - Omegaya Saldırı 04:09

Yarının Sınırında - Omegaya Saldırı

Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve de en önemlisi telep..

  • ANKA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında-  Plaj Savaşı 04:52

Yarının Sınırında- Plaj Savaşı

Yarının Sınırında- Plaj Savaşı Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahların..

  • ANKA tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında - Savaş Eğitimi 03:47

Yarının Sınırında - Savaş Eğitimi

Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve de en önemlisi telep..

  • ANKA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında-  Savaş Eğitimi Tamamlandı  02:06

Yarının Sınırında- Savaş Eğitimi Tamamlandı

Yarının Sınırında- Savaş Eğitimi Tamamlandı Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızı..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında - General İle Konuşma 04:02

Yarının Sınırında - General İle Konuşma

Yarının Sınırında - General İle Konuşma Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, si..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında-  Uyandığında Beni Bul  02:38

Yarının Sınırında- Uyandığında Beni Bul

Yarının Sınırında- Uyandığında Beni Bul Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, ..

  • ANKA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma  02:34

Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma

Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızı..

  • ANKA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri 10:54

Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri

Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, si..

  • ANKA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk - Hınzır Çoban Prens Selo! 04:55

Ver Elini Aşk - Hınzır Çoban Prens Selo!

Selo, ilk görüşte aşık olduğu Simten'i rüyasında görüyor! Selo, İstanbul'a ilk geldiği gün Simten'i görüp aşık oluyor! Simten ise, Kaan'a karşı platonik bir aşk besliyor! Simten'i unutamayan Selo, onu her gördüğünde kend..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle 1:50:07

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle

The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.… ‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde g..

Cennetin Krallığı Film İzle 2:18:37

Cennetin Krallığı Film İzle

Kingdom of Heaven HD film izle Ailesini ve inancını kaybeden acılı bir baba... Dini savaş uzak ve kutsal topraklarda devam etmekte onu ve kaderini ise büyük bir drama doğru yönlendirmektedir. Kaderi oğlu Balian’ın büyük ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var 03:56

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var

Haydi çabuk seni beklediğim zaman Her saniye bin asır El ele göz göze dizlerine yattığım Zaman her şey benim Senle benim arama girecek olanın Ölümü yakındır Kendi canın isterse gidersin Ama benim canımı çok acıtır..

Harun Kolçak  Sensiz Olmam 03:37

Harun Kolçak Sensiz Olmam

Aldın götürdün beni başka yerlere O an şaşırdım böyle düştüğüm hallere Her günüm her gecem düşlerim hep seninle Sensiz olmam sensiz olmam Giriverdin günlerime günler değişti Duygular düşünceler birden gelişti Birş..

Yildiz Tilbe  Sevdanin Tadi 03:47

Yildiz Tilbe Sevdanin Tadi

Tükenir biter gider bitmez dediğin aşklar Geriler teslim olur savaşçı umutlar Kurşuna dizilir hep doğmamış duyguların Yine de çıkar bir yerden tadı sevdanın Her acı büyütür içindeki çiçeği Dönersin kendine budur aş..

Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Meryem  - Süper Kahramanlar Cemiyetinden İş İlanı! 04:46

Meryem - Süper Kahramanlar Cemiyetinden İş İlanı!

Burcu ile Güçlü arasındaki yakınlaşma devam ediyor; yaşadıkları olayları birlikte değerlendiriyorlar! Burcu ile Güçlü, arasındaki yakınlaşma devam eder. Burcu'nun uğradığı saldırıda Güçlü vurulduktan sonra ikili, araları..

  • ANKA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Hakki Bulut  Faydasız 04:59

Hakki Bulut Faydasız

Ümitsiz olsada sevmeye razıyım biranlık Hasretinle yaşamam imkansız belkide Bu aşkdan ecelim doğacak susmayan Kalbime nasihat faydasız Gücümüz yetermi geriye dönmeye Kaderse ayrılık razıyım ölmeye Zaman sensiz geç..

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..