#Pakistan fetö İle mücadelede

Fetö'nün Aselsan Faaliyetleri 02:14

Fetö'nün Aselsan Faaliyetleri

FETÖ'nün ASELSAN'daki yapılanmasıyla ilgili bilgilere ulaştı. Örgütün, veri depolamada kullandığı USB'leri nasıl kaçırdığı ortaya çıktı. FETÖ'nün çalışanlara ödenen yıllık banka promosyonlarını dinen caiz değil diyerek..

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi 03:44

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi

ETİ'yi kuran ve büyük bir marka haline getiren Firuz Kanatlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlk ve tek röportajını 2014'te Yeni Şafak'a veren Kanatlı, 1996'da FETÖ'nün kendisinden haraç istediğini açıklamış..

FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi! 10:06

FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi!

15 Temmuz gecesi millete 'dışarı çıkmayın' uyarısı yapan kaçak FETÖ tetikçisi Kerim Balcı, İngiltere'de görüntülendi. Türk gençlerinin sorularına yanıt veremeyen firari FETÖ'cü sıkışınca mekanı terk etmek zorunda kaldı...

FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü 02:17

FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü

FETÖ'nün kripto kurumlarından biri olan Anafartalar Kolejine ait bina, Türkiye'nin ilk bilim ve sanat merkezi (BİLSEM) olan Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezinin yeni adresi oldu...

Fetö'cüler Gülen'in Videolarını Izlerken Yakalandı 01:08

Fetö'cüler Gülen'in Videolarını Izlerken Yakalandı

Adıyaman'da FETÖ/PDY'nin akademik yapılanmasına yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Otomobilde elebaşı Gülen'in videolarını izlerken yakalanan zanlılardan örgütün akademisyen imamı olduğu iddia edilen İ.B'nin..

28 Şubat Fetö'ye Daha Fazla Eleman Devşirmenin Önünü Açtı 01:17

28 Şubat Fetö'ye Daha Fazla Eleman Devşirmenin Önünü Açtı

TİMAV Genel Başkanı Öksüz, 28 Şubat sürecinde FETÖ ve benzeri yapılanmalar üzerinden ılımlı İslam adı altında bir safsata oluşturulduğunu belirterek, FETÖ'ye daha fazla elaman devşirme fırsatı altın tepside sunuldu. ..

Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış 01:00

Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış

Son dönemlerde yurt içinde ve yurt dışında başta MİT olmak üzere güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla darbe üzerine darbe yiyen FETÖ'nün 'öğretmen' oyunu da çöküyor. Gittikleri ülkelerde kağıt üzerinde 'öğretmen' olan bu..

Akşener'in FETÖ'cüleri 01:00

Akşener'in FETÖ'cüleri

FETÖ bağlantılarıyla gündemden düşmeyen İyi Parti'de iki isim daha ifşa oldu. İyi Parti Bursa yöneticilerinden Levent Özeren'in 15 Temmuz'da darbe propagandası yaptığı skandal paylaşımları ortaya çıkarken, Adana'da FETÖ'..

Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor 03:54

Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor

FETÖ ABD'de kilise desteğiyle 'imam' yetiştiriyor FETÖ mensuplarının Pensilvanya'da kurduğu ve kiliselerle ortak programlar yapan Respect Enstitüsünde cezaevi, hastane, üniversite gibi çeşitli kuruluşlarda görev yapacak ..

FETÖ'nün 'Steve' ve 'Mary'si 02:21

FETÖ'nün 'Steve' ve 'Mary'si

FETÖ'nün 'Steve' ve 'Mary'si FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in kara kutularından Sezai Şablak, ABD’deki adıyla ‘Steve. Gülen’in Pensilvanya’da yaşadığı Golden Generation (Altın Nesil) kampının yöneticilerinden...

FETÖ'nün Firarileri 05:13

FETÖ'nün Firarileri

FETÖ'nün firarileri FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ve davalar kapsamında örgütün elebaşı Fetullah Gülen başta olmak üzere, Abdullah Aymaz, Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Adil Öksüz ve iş adamı Hamdi İpek Akın'ın yanı ..

Fetö ihanete Böyle Hazırlandı Silahlar Darbeden Önce Birlikten Çıkarıldı 02:16

Fetö ihanete Böyle Hazırlandı Silahlar Darbeden Önce Birlikten Çıkarıl

Fetö ihanete Böyle Hazırlandı Silahlar Darbeden Önce Birlikten Çıkarıldı İzle..

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması 01:26

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması

Antalya’nın Kemer ilçesi dağlık alanda 20 ton külçe altın olduğu yönündeki iddialar üzerine gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü serbest kaldı. Şüphelilerden, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 2'nci..

Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı 01:20

Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Bylock” kullandığı belirlenen polis müdürleri ve memurlarına yönelik Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda 30 şüpheli gözalt..

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı 00:27

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gaziantep'in sözde Diyanet imamı olduğu iddia edilen şüpheli, Kayseri'de yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şu..

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı 00:34

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı

Elazığ merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 eski polisten 7'si tutuklandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturm..

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı 00:37

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı

Uşak'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsa..

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı 01:43

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı

MİT'in ele geçirdiği listenin ardından emniyet imamı ve emniyetin mahrem imamlarının bulunduğu 30 bin kişilik liste deşifre olmuştu. Yakalanan ve itirafçı olan mahrem imamların ifadelerinden ise FETÖ'nün gizli kasalarını..

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene  FETÖ Operasyonu 01:44

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene FETÖ Operasyonu

Aksaray merkezli 2 ilde FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda mesleğinden ihraç edilen aralarında kadınlarında bulunduğu 21 öğretmen gözaltına alındı.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı darbe girişimi ardından ..

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı 03:28

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı

İzmir merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütte hususi olarak anılan 23 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgüt..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu 00:34

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu

TBMM'de Nüfus Hizmetleri Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı'nın görüşülmesi sırasındaMeclis Başkanvekili Ahmet Aydın'ın da dahil olduğu komik anlar yaşandı. AK Parti Grupbaşkanvekili Mehm..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi 00:41

Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi

ABD'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı Emre Çelik, Washington'da katıldığı bir toplantı çıkışında AA muhabirinin kendisine PYD ile ilgili soru sorması üzerine telaşlanarak hızla uzakla..

Kartal’da yaşlı çifti “adın FETÖ’ye karıştı” diye dolandıran şüpheliler yakalandı 00:21

Kartal’da yaşlı çifti “adın FETÖ’ye karıştı” diye dolandıran şüphelile

Kartal’da kendilerini “polis” gibi tanıtıp telefonla aradıkları yaşlı çifte adlarının FETÖ’ye karıştığını ileri sürerek para isteyen İranlı şüpheli suçüstü yakalandı. Zanlı ile irtibatlı 2 kişi başka bir operasyon ile ya..

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı 01:15

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Ki

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı Fetullahçı Terör Örgütü'nün emniyet yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alınd..

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..