#Pakistanlı Çocukların Çamur eğlencesi

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

Çekmeköy’de düğün eğlencesi adı altında korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen bir araya grup, sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle patinaj çekti. Ortalığı dumana boğarak adeta terör estiren grup ardından k..

Uçarak Kaza Yapan Cip 00:08

Uçarak Kaza Yapan Cip

Zengin arapların değişilmez eğlencesi çölde lüks ciplerle gezmek. Yine böyle bir eğlence düzenleyen araplardan biri kullandığı cip ile uçmuş ve duran araca vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018) 00:51

Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018)

Beyaz Show’a bu hafta; Candan Erçetin, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy konuk oluyor! Beyaz Show 9 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün y..

Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018) 00:41

Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018)

16 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Serkan Kaya, Saba Tümer, Onur Büyüktopçu ve Şahin Irmak konuk oluyor! Beyaz Show 16 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’n..

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018) 01:06

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018)

23 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Fatih Erkoç, Birce Akalay, Yılmaz Vural, Oğuzhan Uğur ve Deniz Cengiz konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'..

Beyaz Show Fragmanı (30 Mart 2018) 01:09

Beyaz Show Fragmanı (30 Mart 2018)

Beyaz Show’a bu hafta Seren Serengil, Rafet El Roman, Cengiz Semercioğlu, Ümit Erdim, Bilgehan Demir ve Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D..

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle 1:45:46

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle

Konusu : Mahmut ve Emrah, İstanbul'daki öğrencilik hayatı yaşayan iki yakın arkadaştır. Mahmut bir gün sevgilisi Kezban'ı kaçırmaya karar verir çünkü Kezban'ın abisi Kürşat ilişkilerine onay vermemektedir. Emrah ailesin..

Raylarda Yürüyen Kadınları Korkutan Makinist 00:14

Raylarda Yürüyen Kadınları Korkutan Makinist

Moskova'nın Kolchugino bölgesinde rayların üstünde yürüyen kadınlara tren kornasıyla eşek şakası yapan vatmanların eğlencesi cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kamyonet Kasasını Diskoya Çeviren Yurdum İnsanı 00:40

Kamyonet Kasasını Diskoya Çeviren Yurdum İnsanı

Antalya'da kamyonetin kasasını adeta diskoya çeviren bir grup genç, seyir halinde dans edip eğlendi. Gençlerin bu eğlencesi kimi vatandaşı gülümsetirken kimileri ise trafiği tehlikeye atan eyleme tepki gösterdi. Eğlenmey..

  • PengoTV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu! 01:33

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu!

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kan donduran olay Kayseri’de gerçekleşti. Kayseri'de bir evde parti yapan ikisi kız, 4 gencin gece eğlencesi kanlı bitti. 17 yaşındaki B.A, 16 yaşındaki İkranur Türksoy'u pomp..

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

15 Temmuz Animasyon Filmi 03:10

15 Temmuz Animasyon Filmi

15 Temmuz Animasyon Filmi Üniversite öğrencisi ve animasyoncu Muhammet Raşit Navgasın, çocukların 15 Temmuz hain darbe girişimini anlaması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla 2 aylık bir çalışma sonucu 'Milli İra..

Işıl Işıl Yıldızım | Twinkle Twinkle Little Star Türkçe | Sevimli Dostlar 01:55

Işıl Işıl Yıldızım | Twinkle Twinkle Little Star Türkçe | Sevimli Dost

Çocuk şarkıları ve bebek şarkıları videolarımıza bir yenisini daha ekliyoruz Işıl Işıl Yıldızım Bu şarkı çocukların çok yakından bildiği Twinkle Twinkle Little Star İngilizce çocuk şarkısının Türkçe uyarlamasıdır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
HAPŞU - Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:31

HAPŞU - Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları

Çocuk Şarkıları ile 2016 yılına girerken Sevimli Dostlar karakterlerimizi yenileyelim dedik. Yeni Sevimli Dostlar ile yapılan ilk video Tonton Dede'nin Çiftliği Bu şarkı çocukların çok yakından bildiği ingilizce çocuk ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.550 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Benim Canım Babacığım :) Sevimli Dostlar Babalar Günü şarkısı 01:22

Benim Canım Babacığım :) Sevimli Dostlar Babalar Günü şarkısı

Okul öncesi çocuk şarkıları... Babalar günü, benim canım babacığım şarkısı... Artık çocukların babaları için de söyleyebileceği bir şarkı var :)..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.553 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

Matematik Bilmeden Full Çekmek 27:28

Matematik Bilmeden Full Çekmek

Evet türk eğitim sisteminin geldiği noktayı zaten biliyorduk fakat, bunun kanıtı olarak sitemizde bulunduralım bu videoyu. Bu adamın bu kadar ezber ve basit teknikleri varsa, bundan ders almadan, o sözde bilgi ve zeka öl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Canim Kardeşi̇m 9.bölüm Tavşan Bana Baksana 09:01

Canim Kardeşi̇m 9.bölüm Tavşan Bana Baksana

Lale hanım çocuklar için havuç yemenin önemini anlatır. Havuç çocukların kafasında tavşan ile özleşmiş bir simgedir. Bölüm sonun da sürekli hayaller kuran Mine havuç ve tavşan şarkısını dans ederek bir gösteri halinde ok..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video) 03:57

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video)

La Bicicleta [Carlos Vives] Nada voy a hacer Rebuscando en las heridas del pasado No voy a perder Yo no quiero ser un tipo de otro lado [Shakira] A tu manera, descomplicado En una bici que te lleva a todos lados [Carl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Canim Kardeşi̇m 58.Bölüm İsti̇yorum Da İsti̇yorum 09:33

Canim Kardeşi̇m 58.Bölüm İsti̇yorum Da İsti̇yorum

Mine ve Müge okulda gördükleri bir arkadaşlarından heveslenip cep telefonu sahibi olmak isterler. Galip bey ve Lale hanım çocukların cep telefonu kullanmalarının çocuk yaşta uygun olmadığını anlatırlar. Cep telefonu bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m 09:52

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m

Müge öğretmeninin, öğretmenler günü kutlamak için özel bir hediye yapmak ister. Mine ablasından geri kalmaz öğretmenine en güzel hiç görülmemiş çiçekler vermek ister. Mine her yerde hiç görülmeyen bu çok özel çiçeği aray..

  • ÇocukTV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mutlu Yıllar Sana - Yaş Günü Şarkısı 01:23

Mutlu Yıllar Sana - Yaş Günü Şarkısı

Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana, mutlu yıllar, mutlu yıllar, mutlu yıllar sanaaa! Bugün doğan çocukların doğum gününde çalabileceğiniz çok güzel bir şarkı. Tüm çocuklarımızın yaş günü kutlu olsun! Hepiniz iyi ki doğ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.163 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Japon anaokulu savaş öncesi değerleri geri getiriyor 00:56

Japon anaokulu savaş öncesi değerleri geri getiriyor

Osaka Bir anaokulu Japon gelenek ve kültür odaklı bir müfredat sunarak çocukların vatanseverlik aşılamak umuyor...

Bebeklerini 2 Dakika Yalnız Bırakan Annenin Dramı! 00:58

Bebeklerini 2 Dakika Yalnız Bırakan Annenin Dramı!

Yalnız başlarına kalan çocuklar kendi aralarında bir parti yaparak annelerine dram dolu bir senaryo hazırladılar. Hallerinden aşırı eğlendikleri belli olan çocukların annelerine hazırladıkları sürprizi izliyoruz.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce