#Pakistan’da timsah festivali yıllar sonra yeniden yapıldı

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım www.sozlerisozu.com- Bir vurgundu geçtiğim yollar Düşe kalka yaşanır mı öğretir yıllar Ben sensiz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 5.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Harun Kolçak  Beni Affet 02:26

Harun Kolçak Beni Affet

Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Beni affet, affet beni Beni affet, affet b..

Ersan Er - Kurtuldum (Remix) 04:04

Ersan Er - Kurtuldum (Remix)

Seninle Kopardık Bütün Bağları Her Şey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla Zaman Bulursan Neyleyim Sevgilim Pişma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Özge Çelikırmak - Be Adam 04:30

Özge Çelikırmak - Be Adam

Soldu tüm çiçekler Sonbaharda olurya hep böyle şeyler Kırmayalım hiç acıtmayalım Bizi daha neler neler bekler Ne rüzgar ne fırtına Kanayan iki kalp var burada Solmuş kömür renginde Yapma be hayat Ne rüzgar ne fı..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Girls Trip Fragmanı 02:30

Girls Trip Fragmanı

Yıllık Esans Festivali için dört ömür boyu arkadaşı New Orleans'a seyahat ederken, kızkardeşleri yeniden canlanır, yabani taraflar yeniden keşfedilir ve Big Easy'in kızarması için yeterli dans, içki içme, kavga ve romant..

Tek Kişilik Milli Takım 01:09

Tek Kişilik Milli Takım

Milli sporcu Muhammed Ali Bedir, Erzurum'da düzenlenecek 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde kayakla atlama branşında Türkiye'nin tek temsilcisi olacak...

Sualtı Fotoğraf Festivalinin Çarpıcı Kareleri 01:04

Sualtı Fotoğraf Festivalinin Çarpıcı Kareleri

Sırbistan’ın Pancevo kentinde başlayan 14’üncü Uluslararası Sualtı Film ve Fotoğraf Festivali deniz canlılarının renkli dünyasını yansıtıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Rock Korosu'ndan Dinlediği 'Yüzüklerin Efendisi' Müziğiyle Göz Yaşlarına Boğuldu 00:45

Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Rock Korosu'ndan Dinlediği 'Yüzükl

36. İstanbul Film Festivali'ne British Council’ın konuğu olarak katılan İngiliz aktör Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Rock Korosu'nun konseri sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Yüzüklerin Efendisi'nde Ga..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyükçekmece’de Bengü Rüzgarı 05:03

Büyükçekmece’de Bengü Rüzgarı

Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından dört kez dünyanın en iyi festivali seçilen ve bu yıl 18'incisi düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Bengü rüzgarı esti. Sevilen şarkıcının söyled..

  • ANKA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Serdar Ortaç’tan Bebek  Müjdesi 00:59

Serdar Ortaç’tan Bebek Müjdesi

7. Büyük Ankara Festivali'nde sahneye çıkan Serdar Ortaç'tan müjdeli haber geldi. Bir süredir MS hastalığıyla boğuşan ünlü sanatçı 2018'de baba olacağının müjdesini verdi.. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 7...

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Rafet El Roman Bartın'ı Salladı 03:51

Rafet El Roman Bartın'ı Salladı

Bartın'da düzenlenen 'Kum Zambağı Festivali'nin final gecesine Rafet El Roman damga vurdu. Bartın'da düzenlenen 'Kum Zambağı Festivali'nin finalinde ünlü sanatçı Rafet El Roman sahne aldı. Yaklaşık 15 bin kişi şarkıcıya..

  • ANKA tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ataşehir’de Sıla Rüzgarı 01:56

Ataşehir’de Sıla Rüzgarı

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali, ünlü şarkıcı Sıla’nın verdiği konseriyle başladı. 26 Eylül’e kadar sürecek festival boyunca 7 mahallede 14 sanatçı konser verecek. Ataşehir Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben'in Şaşırtan Stand Up Gösterisi 02:09

Kalben'in Şaşırtan Stand Up Gösterisi

Kalben İstanbul Komedi Festivali'nde Stand Up yaptı. Kalben öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ÇIPLAK AYAKLA ATEŞTE YÜRÜDÜLER! 01:43

ÇIPLAK AYAKLA ATEŞTE YÜRÜDÜLER!

Japonya'daki geleneksel ateş üzerinde yürüme festivali olarak bilinen Mt Takao-Hiwatari festivali yine ilginç anlara sahne oldu...

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk 04:14

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk

2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde Türkiye ve Rusya Federasyonu buz hokeyi grup müsabakasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Rusya’nın 42-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Buz Hokeyi Arena'da oynanan karşılaşma..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı 02:18

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı

Üsküdar'da başlayan 27'nci Uluslararası Katibim Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında klasik otomobillerin eşlik ettiği kortej yürüyüşü gerçekleştirilirken, gecede sahne alan ünlü sanatçı Demet Aka..

  • ANKA tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi 03:25

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali kapsamında Ayla Çelik ile Koray Avcı Örnek Mahallesi’nde konser verdi. Konsere binlerce Ataşehirli katıldı. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce