#Pakistan’da timsah festivali yıllar sonra yeniden yapıldı

Tekrarladığı Şeyin Ne Olduğunu Bilmeyen Yabancı Genç 00:34

Tekrarladığı Şeyin Ne Olduğunu Bilmeyen Yabancı Genç

Beta'nın yıllar önce çıkan şarkısı (çokta yıllar değil ama az yılar) bir yabancı arkadaşımıza dinletiyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Günler 1978 Film İzle 1:33:20

Neşeli Günler 1978 Film İzle

Mutlu bir aile.Turşuculukla geçiniyorlar.Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır.Anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar yılı bir..

  • Tv Series tarafından
  • 6.928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tenise Merak Saran Karga 00:37

Tenise Merak Saran Karga

Tenis kortuna dalıp toplarla oynamak isteyen kargayı izliyoruz. Kim bilir yıllar yıllar önce en Hülya Avşar bile yokken en iyi tenisçiler kategorisindeydi.....

  • JET TV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  Bana Ellerini Ver 03:56

Harun Kolçak Bana Ellerini Ver

Belki sürecek, ömür boyu Bilmiyorum Belki de sona erecek Olsun seviyorum Bana ellerini ver Rüya olsa bile değer Yalnızım ve korkuyorum Saçlarımı okşa yeter Yıllar birer birer Eskiyerek değiştiler Oysa bir zam..

Gönül Akkor  Bir Sokak Çeşmesi 03:37

Gönül Akkor Bir Sokak Çeşmesi

Bir sokak çeşmesi oldu gençliğim Uzanan her tasa doldu gençliğim Çerçevesiz kalmış bir resim gibi x2 Eğrildi kırıldı soldu gençliğim On sekiz yaş ile otuz arası Dile destan oldu her macerası Aynaya bakınca yıllar ..

Gönül Yazar  Sen Bensiz Ben Sensiz 04:28

Gönül Yazar Sen Bensiz Ben Sensiz

Dışarda bir yaz yağmuru Yaş sokaklar sensiz, bensiz Akşam olmuş ılık rüzgar Loş ışıklar sensiz, bensiz Bir masalmış geçen yıllar Kaç yaprak var elimizde Aşk bir rüyaymış, uyandık Adı kaldı dilimizde Ses vermiy..

Gönül Yazar  Buruk Acı 03:35

Gönül Yazar Buruk Acı

gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı hayat öyle bir han ki acı içinde hancı sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı yıllar yılı gönlümde bir gün sabah olmadı bu ne b..

Benny Hill Show (Türkçe Dublaj) ShowTV 1992 19:46

Benny Hill Show (Türkçe Dublaj) ShowTV 1992

Seksenli yıllar sonu ve doksanlı yıllar başı TV programlarının parodisini izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 1.738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlülerin Nostaljik ve Çocukluk Görüntüleri 07:31

Ünlülerin Nostaljik ve Çocukluk Görüntüleri

Hülya Avşar hangi ünlünün omuzunda poz vermişti? Yıllar önce Kadir İnanır'ın filminde oynadığı ortaya çıkan ünlü popçu kim? Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Burak Özçivit yıllar içeridinde nasıl değişime uğradı?..

  • ANKA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
20 Yıl Kaybettik! 1:02:10

20 Yıl Kaybettik!

01:47 Tevekkül noktasında bize örneksiniz 05:35 Bugünkü olayları yıllar önce anlattı! 17:50 Zihinde siyonizmi nasıl normalleştirdiler? 22:36 Büyücülükle ezoterizm olmaz 35:43 Dünyayı yöneten şeytani akıl orada tutu..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 8 ay önce
Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Kutsi - 20'li Yaşlar 04:16

Kutsi - 20'li Yaşlar

Sadece bilmeni istedim ki Sen 20'li yaşlarımdaki en güzel şeydin Ve hala benimsin Bugün otuzuma giriyorum canım 20'li yaşlarımın son sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım İçimde ..

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni 03:31

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni

Tanımazsın beni aradan çok yıllar geçti Sen başka yerde ben başka yerde günler gelip geçti Benim hala o günlerde sende gözüm var Benim hala hayalimde güzel yüzün var Yüzünde gülücük elinde minicik kırmızı bir gül ..

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

Nilüfer  Dünya Dönüyor 03:35

Nilüfer Dünya Dönüyor

Dünya dönüyor sen ne dersen de Yıllar geçiyor farketmesen de Değişmiş gördüm bu defa seni Dertler yıpratmış o şen sesini Gülen gözlerin gülemez olmuş Güzel yüzüne çizgiler dolmuş Ne kadar oldu görüşmeyeli Eski y..

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar  Hülya Sözer 04:20

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar Hülya Sözer

Sensizlige söylendi bütün sarkilar yoksun diye aglayip esti rüzgarlar erede o sevgiler, o mutluluklar özledim çok özledim gel yagmur gözlüm bir gün biter diyorlar bu ayriliklar kaç bahardir bekledim geçiyor yillar kirpig..

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Bülent Ersoy - Yemin 05:55

Bülent Ersoy - Yemin

Geçmeden ömrümün en güzel çağı Seninle beraber olmak isterim Sensizlik gönlümün en zalim anı Ben seni yanımda bulmak isterim Yıllar var düşmüşüm ben bu yolları Hayatım benziyor kırık dallara Sitemler yetmiyor geçe..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Coşkun Sabah  Aşığım Sana 05:32

Coşkun Sabah Aşığım Sana

Dün gece seni düşündüm durdum Hatıralarla avundum durdum Seni yaşadım seni aradım Sen benim için vazgeçilmezsin Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyo..

Kamuran Akkor  Sev Yeter 04:05

Kamuran Akkor Sev Yeter

güldürmedin,hep ağlattın, derdi bana sen tattırdın. dert üstüne zulüm yaptın. sanki benı sen yarattın. isyan eden kalbimi, biraz olsun duy yeter. aşka susayan gönlümü, seveceksen sev yeter. feryat eden kalbımı, ..

Selami Şahin  Tanımam Senden Başka 05:36

Selami Şahin Tanımam Senden Başka

Beni yanından hiç ayırma Gözlerin gözlerimde kalsın Seninle öyle doluyum ki Her anımda inan sen varsın İstersen ver günahlarını Razıyım al sevaplarımı Koparma aşkın bağlarını Ellerin ellerimde kalsın Tanımam senden baş..

Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2 (Türkçe Dublaj ) 1:18:47

Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2 (Türkçe Dublaj )

Profesör Oldman ve garip asistanı Dwight bir miti aydınlatmak için Hell House isimli bir eve gitmek zorundadırlar. Bu nedenle ilk filmden tanıdığımız dört öğrenciye ödev veren Profesör Oldman'ın asıl amacı evde yıllar ön..

  • PengoTV tarafından
  • 29.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle 1:55:29

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle

Büyük ve gizemli bir ormanlık bölegede paranormal hareketler farkedilecektir. Çok farklı insanların farklı şeylere şahit olduğu olaylar neticesinde hükümet konuyla ilgili gerekli araştırmayı yapmak üzere ekip gönderip bi..

Coco - Koko Türkçe Dublaj Hd İzle 1:45:03

Coco - Koko Türkçe Dublaj Hd İzle

Fakir mahallelerin birinte oturan Miguel televizyondan izlediği gitaristin dvdleri ile büyümüştür. Okadar çok sevmiştirki onu birgün onunla tanışmak istemektedir. Tabiki o güne kadar oda onun gibi gitarist olmak için uğr..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle 3:00:52

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulun..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..