#Palüze here tatlısı sütlü az malzemeli pratik tatlı tarifi

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Paçanga Böreği Tarifi 02:06

Paçanga Böreği Tarifi

Yapılışı kolay ve lezzetiyle dillere destan olmuş bir börek yapmak isterseniz paçanga böreği tam sizlere göre bir börek tarifi. Çıtır, çıtır yufkanın arasında kaşar peyniri, pastırma, domates, ve biberden lezzetli bir bö..

Mantı Makarna Tarifi 01:52

Mantı Makarna Tarifi

Hanımlar, bugün enfes bir makarna mantısı tarifi ile sizlerin karşısındayız. Hamuru açmakla, bükmekle uğraşmadan yapabileceğiz bir mantı tarifi. Makarna ve kıyma ile hazırlayacağınız bu tarifi canınız mantı çektiğinde ko..

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Portakallı Revani Tarifi 03:20

Portakallı Revani Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir portakallı revani tarifi videosu hazırladık. Portakalın verdiği nefis aroma ile mis gibi bir tatlı. Portakallı revani nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir merak e..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katıklı Dolma Tarifi 08:41

Katıklı Dolma Tarifi

Katıklı Dolma Tarifi ve Malzemeler : 1 kilo beyaz kabak İç malzemesi için gerekenler : 1 su bardağı ince köftelik bulgur 250 gr. orta yağlı dana kıyma 1 tane rendelenmiş kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatl..

Hatay Yöresine Ait Sürk Tarifi 11:03

Hatay Yöresine Ait Sürk Tarifi

Hatay yöresine ait sürk tarifi hazırlanışı 1 kilo kadar taze çökeleği yoğuracağınız kaba koyun 1 yemek kaşığı biber salçası koyun, isterseniz pul biber de ekleyebilirsiniz salça yerine tercih size kalmış.bir tatlı kaşı..

Zeytinli Poğaça Tarifi 10:22

Zeytinli Poğaça Tarifi

Zeytinli pogaca tarifi 1 su bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı kuru maya isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir bir tane yumurta sarısı üzerine beyazini hamurun içine katiyoruz 1 tatlı kaşı..

Soslu Tavuk Kızartma Tarifi 06:33

Soslu Tavuk Kızartma Tarifi

Soslu Tavuk Kızartması Tarifi için malzemeler: (3-4 kişilik) 1 adet tavuk göğsü 1 tatlı kaşığı kekik 2 tutam tuz 1 silme tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı silme karabiber ve değirmenden taze çekilmiş biber sod..

İçli Köfte Tarifi 08:33

İçli Köfte Tarifi

Benim tarifim Hatay yöresine aittir. Verecegim tariften yaklasik 35 tane cikiyor. Bu tarifle ister kizartin isterseniz haslayin. Icli köfte (oruk)tarifi Malzemeler Dıs malzemesi icin 3 su bardagi ince koftelik bulgur (ya..

Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi 04:31

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi

MALZEMELER 300 Gr salamura yaprak 2 su bardağı pilavlık pirinç 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı kuş üzümü 4 yemek kaşığı mısırözü yağı Yarım çay bardağı zeyt..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi 07:24

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi

Malzemeler: 200 gr. Bitter çikolata (kuvertüre) 100 gr. Sütlü çikolata 120 gr. Corn Flakes (kahvaltılık mısır gevreği) 50 gr. Hindistancevizi yağı (kokosfett) alternatif olarak bunun yerine tereyağı da kullanabilirsiniz..