#Palüze here tatlısı sütlü az malzemeli pratik tatlı tarifi

Pratik Nutellalı Kurabiye Tarifi 06:32

Pratik Nutellalı Kurabiye Tarifi

2 su bardağı Un 1 su bardağı Nutella 2 adet Yumurta 1/2 su bardağı Toz Şeker 1/2 su bardağı Esmer Şeker 1/2 su bardağı Tereyağı 1 yemek kaşığı Kakao 1 çay kaşığı Karbonat Tuz..

Pratik Firik Pilavı Tarifi 05:19

Pratik Firik Pilavı Tarifi

1,5 su bardağı Firik Bulguru 4,5 su bardağı Tavuk Suyu (Et Suyu / Su) 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1 yemek kaşığı Biber Salçası 1 adet Soğan 5 diş Sarımsak 1 adet Domates 3 adet Dolmalık Biber S..

Pratik Kuzu İncik Tarifi 07:21

Pratik Kuzu İncik Tarifi

1 adet Kuzu İncik 5 adet Arpacık Soğan 1 yemek kaşığı Taze Zencifil 1/4 Kereviz 1/2 Havuç 1 adet Çubuk Tarçın 2 adet Yıldız Anason 1 yemek kaşığı Domates Salçası 3 su bardağı Et Suyu (750 ml) Sıvıyağ Tuz, Karabiber..

Pratik Roka Salatası Tarifi 05:55

Pratik Roka Salatası Tarifi

1 paket Mini Roka (125 gram) 2 yemek kaşığı Keçi Peyniri 1 avuç ceviz 1 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Hardal 3 yemek kaşığı Esmer Şeker 1 yemek kaşığı Bal 3 yemek kaşığı Nar 1/2 Limon Suyu Zeytinyağı Tuz, Karabibe..

Pratik Beyti Kebabı Yufkalı Tarifi 04:40

Pratik Beyti Kebabı Yufkalı Tarifi

Malzemeler: İç harcı için: 350-400gr kadar tercihen orta yağlı kıyma 1 iri tutam maydanoz 1 büyük boy soğan 2 yemek kaşığı dolusu ince bulgur 1 büyük kırmızı kapya biber 1er çay kaşığı tuz, karabiber, kimyon, kırmızı..

Pratik Ekmek Pizzası Tarifi 02:59

Pratik Ekmek Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 adet bayat ekmek 1 adet domates 1 adet yeşil biber 1 yumurta 1 kase Mozarella topları veya rendelenmiş kaşar peyniri veya beyaz peynir 2-3 yemek kaşığı taze, dondurulmuş veya konserve mısır tanesi (arzu..

Pratik Kıymalı Pide Tarifi 03:04

Pratik Kıymalı Pide Tarifi

Malzemeler: (4 dilim, yarım pide için) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 200gr. kadar kıyma 1 adet soğan 2-3 adet sivribiber 1 kase rendelenmiş kaşar ayrıca tereyağı süslemek için domates dilimleri ve kıyılmış maydanoz..

Desenli Örgülü Pratik Milföy Börek Tarifi 03:46

Desenli Örgülü Pratik Milföy Börek Tarifi

Malzemeler: 6 yada 8 adet dikdörtgen milföy hamuru (Ya da istediğiniz kadar) Sevdiğiniz bir börek harcı Benimkisi: Beyaz peynir, taze kaşar rendesi ve maydanoz dan oluşuyor.. Tezgaha serpek için un merdane üzeri için: yu..

Lavaştan Pratik Börek Tarifi 02:34

Lavaştan Pratik Börek Tarifi

Malzemeler: 4 adet lavaş yaklaşık 1 çay bardağı süt 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağı veya tereyağı 1 yumurta tuz arasına beyaz peynir maydanoz karışımı veya istediğiniz bir iç..

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi 03:33

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi

Malzemeler: 1 adet yufka (tercihen hafif kurumuş) 2 adet yumurta yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 büyük tutam kıyılmış maydanoz yarım su bardağı kadar beyaz p..

Çıtır Çıtır Milföy Hamuruyla Peynirli Pide Yapımı  Pratik Pide Tarifi 02:09

Çıtır Çıtır Milföy Hamuruyla Peynirli Pide Yapımı Pratik Pide Tarifi

Gerekli malzemeler: • 1-2 paket milföy hamuru • Beyaz peynir • Maydonoz • 2-3 adet yumurta..

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!) 01:24

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!)

Malzemeler 1 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 2 su bardağı sıcak su 3 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta 2,5 yemek kaşığı un 1/2 demet maydanoz 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul bib..

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği) 07:57

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği

Çıtır Efsane Börek, zarf böreği, tek yufka ile börek gibi en sevilen ve izlenen yufka ile yapılan börek tariflerimi sizinle bu bölümde paylaştım. Mutlaka deneyin...

Pratik Lahmacun Tarifi 04:18

Pratik Lahmacun Tarifi

Yazılı tarif için sitemizi ziyaret edebilirsiniz...

Pratik ve Lezzetli Mantar Çorbası Tarifi 03:31

Pratik ve Lezzetli Mantar Çorbası Tarifi

Yazılı tarif için internet sitemize göz ata bilirsiniz...

Pratik Börek Tarifi 05:24

Pratik Börek Tarifi

Malzemeler 6 adet güllaç 3 adet yumurta 2 su bardağı süt / ılık 1 su bardağı maden suyu 1/2 su bardağı Ayçiçek yağı 1 tutam tuz 1 tutam karabiber İç Harcı İçin; 8-10 dilim pastırma 3 su bardağı rende kaşar peyniri 7..

Pratik Kaşarlı Yumurtalı Ekmek Tarifi 01:09

Pratik Kaşarlı Yumurtalı Ekmek Tarifi

Malzemeler 2 tam buğday ekmek 2 adet yumurta Tereyağ Tuz Karabiber Pulbiber Kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.2 adet tam buğday ekmeğimizi aparat yardımı ile çıkaralım. 2.Tereyağını tavamıza alıp eritelim. 3.Üzerine ekmekler..

Pratik Ekler Pasta Tarifi 02:05

Pratik Ekler Pasta Tarifi

Malzemeler 1 paket kedidili bisküvi (24 adet) 1 paket muzlu puding (125 gr) + 2 su bardağı süt 1 paket çikolatalı sos (128 gr) + 2 su bardağı süt 1 su bardağı süt Hazırlanışı; 1.Kedi dili bisküvileri sıra ile süte batı..

Kumpir Tarifi  Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:01

Kumpir Tarifi Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

1.3-4 adet haşlanmış patates soyularak uygun bir kaba alınır. 2.1 yemek kaşığı kadar tereyağı, 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri eklenerek patatesler ezilmeye başlanır. 3.Peynirlerin ve tereyağının kolay erimesi için pa..

Pratik Pasta Tarifi 01:00

Pratik Pasta Tarifi

Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi 05:36

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi

1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesi 3 tatlı kaşığı sürmelik peynir veya labne 1,5 tatlı kaşığı bal 5 tane pötibör bisküvi Su bardağından biraz ufakça bir bardağa 1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesini koyun. Üzerine kaynar su ekleyip..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:30

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için nefis bir çilekli prenses tacı tarifi videosu hazırladık. Porsiyonluk prenses tacı içindeki irmik ile irmik tatlısı ve puding karışımı bir tatlıdır. Tadı da nefistir. Çilekli prenses tacı t..

Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 01:57

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Yapımı pratik ve hızlı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir sandviç bisküvili pasta tarifi videosu hazırladık. Evde hızlıca yapılabilecek bir pasta tarifi olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Sandviç bisküvili p..

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri 02:33

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri

Meyveli tatlı tarifleri sevenler bu tarife bayılacak. Elmalı top tarifi yapımı çok kolay ve az malzeme ile hızlı bir şekilde hazırlanabilmektedir. Lezzeti de bir o kadar nefistir. Elmalı top tatlısı nasıl yapılır ve mal..