#Pamukkale Çinli gelinlerle dünyaya tanıtılacak

Aşık Veysel  Uzun Ince Bir Yoldayım 04:41

Aşık Veysel Uzun Ince Bir Yoldayım

Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gündüz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gündüz Gece Dünyaya Geldiğim Anda Yürüdüm Aynı Zamanda İki Kapılı Bir Handa Gidiyorum Gündüz Gece Uykuda Dahi Yürüyom Kalmaya Sebep Arı..

Düğününde Neşet Ertaş Türküleri Seslendiren Gelin 02:41

Düğününde Neşet Ertaş Türküleri Seslendiren Gelin

Kırşehir'de düğününde Neşet Ertaş'ın Şu Fani Dünyaya Geldim Gidiyom eserini seslendiren gelin performansıyla seyredenleri hayran bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz 00:36

Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz

1984 yılından bu yana Kabe'de imamlık yapan Sudeysi, ABD'de katıldığı bir konferans sonrası sarf ettiği sözlerle İslam dünyasının tepkisine yol açtı. Sudeysi, Allah'a şükür bugün ABD ve Suudi Arabistan dünyaya birlikte ..

Jumanji 2 2.Fragmanı 02:59

Jumanji 2 2.Fragmanı

Jumanji 2 2.Fragmanı Yayınlandı. Yepyeni bir Jumanji macerasında, dört liseli çocuk, eski bir video oyun konsolu keşfediyor ve oyunun ormandaki ortamına çekiliyor ve kelimenin tam anlamıyla seçtikleri yetişkin avatarlar..

Köylüleri Şoke Eden Doğum! 00:45

Köylüleri Şoke Eden Doğum!

Pakistan'da bir çiftlikte dünyaya gelen çift başlı buffalo görenleri şoke etti...

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Adventure Time 16.Bölüm 10:51

Adventure Time 16.Bölüm

Gunter: Buz Kralı'nın en sevdiği penguenidir. Kedi bir çocuğu vardır. Cam şişeleri kırmayı çok sever. Aslında bir kuyruklu yıldızın gücünü emip dünyayı yok etmeye çalışan Orgalorg adlı bir yaratıktır. Mars Kralı, Grob Go..

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight 03:37

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight

Al Götür Beni (Make Me Yours Tonight) Ne olursa olsun, Tut, bırakma yerde ellerimi Akıp gitsin, varsın, kendi Bildiği gibi bu hayat .. Aşktan geçilir mi? Your deep blue eyes are the sea of love I made up my mind to to ..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Bir Evden 130 Tane Kedinin Çıkması 02:37

Bir Evden 130 Tane Kedinin Çıkması

Evini sadece kedilere ayıran bir kadın, 130 kedi ile dış dünyaya kendini kapatmış olacak ki komşularına sürekli kötü davranıyormuş. Komşularının şikayeti üzerine, zavallı kediler özgürlüğüne kavuşmuş.....

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bergen - Küskünüm 04:22

Bergen - Küskünüm

Gücendim kaderime Şansıma talihime Terkeden sevgiiliye Küskünüm küskünüm O kader ki güldürmüyor O sevgili ki dönmüyor Feleğe meydan okurum Gelip beni öldürmüyor Geceme gündüzüme Dünyaya geldiğime Herkese ve k..

Yeni Doğan Lemurun Sevimli Görüntüleri 00:59

Yeni Doğan Lemurun Sevimli Görüntüleri

Kuzey Carolina’daki Duke Lemur Center’da dünyaya gelen Agatha adındaki sevimli lemurun kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Son Savaş Sahnesi 03:45

Yenilmezler: Ultron Çağı - Son Savaş Sahnesi

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline,..

  • ANKA tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi 03:27

Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline,..

  • ANKA tarafından
  • 1.894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Defne Joy Foster Kimdir? 01:36

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde,İncirlik'te dünyaya geldi. Annesi Hatice Nayman, babası Steve Foster'dır. Baba tarafından Amerikan ve anne tarafından Türk olan Foster, İzmir Alsancak Okulu'nda ortaöğrenimini tam..

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Bayhan Kimdir? 01:56

Bayhan Kimdir?

BAYHAN GÜRKAN 15 Mart 1980 yılında dünyaya gelen Bayhan aslen Adanalıdır. 4 yaşında annesini kaybeden Bayhan 13 yaşında da ablasını kaybetmiştir. 17 yaşında Adana'da markette hırsızlık yaptığı için gözlaltına alınmış..

Çağla Kubat Kimdir? 01:49

Çağla Kubat Kimdir?

1997 yılında İtalyan Lisesi'nden birincilikle mezun oldu. ÖSYM'nin düzenlediği üniversitelere giriş sınavında ilk 500'e girerek İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümüne kaydoldu. 2001 yılında İstanbul Te..

Paralimpik Sporcu Nil Şahin’in Hedefi Olimpiyatlar 07:11

Paralimpik Sporcu Nil Şahin’in Hedefi Olimpiyatlar

Spina Bifidalı (Ayrık Omurga) olarak dünyaya gelen, 15 yaşındaki paralimpik yüzücü Nil Şahin, Olimpiyatlara katılmayı hedefliyor...

Mercedes Benz Concept EQA  Gorden Wagener ile Çalışan Önizleme 01:11

Mercedes Benz Concept EQA Gorden Wagener ile Çalışan Önizleme

Mercedes-Benz, daha sonra gizli olan Concept EQA'nın özel bir önizlemesiyle Daimler Employee Portal'da bir ödül töreni düzenledi. Hepsi şimdi ortaya çıktı: Concept EQA, Frankfurt Uluslararası Motor Show'da (IAA 2017) dün..

  • BETA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğu Guta’daki Açlığın En Somut Görüntüsü! 00:49

Doğu Guta’daki Açlığın En Somut Görüntüsü!

Esed rejimi ve destekçileri tarafından abluka altında tutulan Şam'ın Doğu Guta bölgesinde dünyaya gelen Seher bebek, yetersiz beslenme ve ilaç eksikliği sebebiyle doğduktan 34 gün sonra hayatını kaybetti..

Almanya'daki Belediye İşçiliği (Almanlık İçerir) 10:07

Almanya'daki Belediye İşçiliği (Almanlık İçerir)

Evet, bizi kıskanırken çatır çatır çatlayan Almanya işçiliği ile dünyaya parmak ısırtıyor. Melih Başgan'ın gitmesine rağmen bug'larından kurtulamayan Ankara'ya ders veriyor. İyi seyirler....

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail ŞAHİN - Amin..! 09:20

İsmail ŞAHİN - Amin..!

'' O kabir aleminde o an topraklar üzerimize atıldığı zaman, kabrin altına girdiğimiz zaman, hesap melekleri geldiği zaman, sen bizi darda bırakma yarabbi, sen bizi zorda bırakma yarabbi, sen bizi yalnız bırakma yarabb..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Kavuşmamız Hayal Oldu Dede 00:55

Kavuşmamız Hayal Oldu Dede

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Mevlevi Ayini Mevlevi Ritual 02:13

Mevlevi Ayini Mevlevi Ritual

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

ZenFone 4'te Geniş Açı Nasıl Vurulur ASUS 00:39

ZenFone 4'te Geniş Açı Nasıl Vurulur ASUS

ASUS ZenFone 4 kameralar arasında anında geçiş yaparak daha büyük ve daha parlak bir dünyaya bakın. Diğer fotoğrafçılığı keşfedin...

  • BETA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lamborghini 4.0 İmalat 01:34

Lamborghini 4.0 İmalat

Başmühendislik Sorumlusu Ranieri Niccoli, Sant'Agata Bolognese'deki üretim tesisinde tanıtan dijital, teknolojik ve yapısal yeniliklerden bahsetmek için Lamborghini Factory 4.0 içindeki izleyicilere katılıyor. En son dij..

  • BETA tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pinokyo’ya Benzetilen Bebeğin 3 Yıl Sonraki Büyük Değişimi 04:10

Pinokyo’ya Benzetilen Bebeğin 3 Yıl Sonraki Büyük Değişimi

Minik Ollie ensefalosel hastalığı ile dünyaya geldi Bu hastalık yüzünden burnu farklı görünen minik bebeği görenler onu Pinokyo'ya benzetti Ollie 3 yıl sonra bakın nasıl bir değişim geçirdi..

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce