#Para cezası

Hükümlüler İçin Yeni Yönetmelik 02:03

Hükümlüler İçin Yeni Yönetmelik

Cezası 10 yıldan az olan hükümlüler açık cezaevine geçebilecek. Böylece serbest denetimlikten daha fazla hükümlünün yaralanması sağlanarak cezaevlerindeki kapasite aşımının önüne geçilmesi hedefleniyor...

PFDK Cezaları Açıkladı! İşte Süper Kupa'nın Faturası! 00:17

PFDK Cezaları Açıkladı! İşte Süper Kupa'nın Faturası!

Turkcell Süper Kupa maçındaki saha olayları nedeniyle Atiker Konyaspor 5, Beşiktaş ise 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verildi..

  • OFSAYT tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. 01:31

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç E

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. MHP Disiplin Kurulu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti üyeliğinden çıkarılmasına karar verdi. Özdağ'ın karara itiraz hakkı bulunuyor..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Büyü Öğreten İki Melek  Harut ve Marut Nerede 06:00

Büyü Öğreten İki Melek Harut ve Marut Nerede

Uzun yıllar önce Allah Harut ve marut isimli iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmektir. Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere bunu öğretirken bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu sö..

  • ZULMA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü 01:47

8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü

Bilecik'te uzaklaştırma cezası bulunan eşi tarafından bıçakla yaralanan 8 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Hüseyin K. uzaklaştırma cezası olmasına rağmen 8 aylık hamile ..

Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

Hande Yener Demet Akalın'dan Şikayetçi Oldu 3 Gün Hapis Yatabilir 04:50

Hande Yener Demet Akalın'dan Şikayetçi Oldu 3 Gün Hapis Yatabilir

Yıllardır Magazin Dünyasının En Olaylı Ünlüsü: Demet Akalın Ve Hande Yener Çekişmesi Sürekli Devam Ediyor. Ebedi Düşman İkilinin Arası Bir Türlü Düzelmiyor şarkıcı Demet Akalın İle Hande Yener Arasında Sular Durulmuyor. ..

  • BETA tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu 04:00

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu

İstiklal Caddesi'nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi davasında her iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi. Halit Ayar'ın annesi Hanife Ayar, karar sonrası gözyaşlarına hakim olam..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu 00:38

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu JeansBiri nin yakalandığı evde 236 bin dolar bulundu JeansBiri adlı Twitter hesabının sahibi Ahmet Kemal A'nın, yakalandığı Gaziantep'teki evde toplam 236 bin 755 ..

Pin Kodunu Korumak İçin Korkutmak 00:14

Pin Kodunu Korumak İçin Korkutmak

Atm'de para çekmek için beklemek bir derttir.Para çekmek için şifreyi göstermemek için sırada bekleyenleri korkutan adamı izlicez güldürdü..

  • Cowboy tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı 04:38

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde albüm tanıtımı için 10 dolar verilince kısa süreli izdiham yaşandı.Yapımcı olduğunu söyleyen Murat Uygur, “Ülkemizde korsana hayır demek içi..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Ricardo Arjona - Ella 03:34

Ricardo Arjona - Ella

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Ella es de La Habana, él de Nueva York Ella baila en Tropicana, a él le gusta el Rock Ella vende besos en un burdel Mientras él se gradúa en U.C.L.A Ella es medio marxista, él es rep..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Kusura Bakma Türkan Şoray 03:47

Kusura Bakma Türkan Şoray

Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık ..

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben 00:54

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..