#Para cezası

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito 03:48

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito Şarkı Sözleri Justin Bieber] Come on over in my direction So thankful for that, it's such a blessin', yeah Turn every situation into Heaven, yeah Oh, you are My s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse 04:59

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse

Plastikten üretildiği için su geçirmeyen ve yırtılmayan 5 Sterlin, İngiltere'de piyasaya sürüldü. Kağıt paralar konusunda şüphesiz hepimiz paraların kolay bir şekilde yıpranmasından ve yırtılarak ya da ıslanarak kullanıl..

  • JET TV tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Tuba Büyüküstün'ün Kaprisi  Dizisinin Setine Gelen Hayranlarını Çok Üzdü 05:32

Tuba Büyüküstün'ün Kaprisi Dizisinin Setine Gelen Hayranlarını Çok Üz

Tuba Büyüküstün Cesur ve Güzel dizisi setinde kaprisler hayranlarının aşırı üzülmesine neden oldu.Bu durum ili ilgili Nankörlüğün Cezası Ağırdır. Ya bir Köprü Altında Ölürsün, Ya Sonun Perişan Olur, Ya da Yüzün Kapkara ..

  • ANKA tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davut Güloğlu Mahkeme Kararına İsyan Etti! 11:03

Davut Güloğlu Mahkeme Kararına İsyan Etti!

Sıla'ya hakaretten 14 ay hapis cezasına çarptırılan ve cezası, para cezasına çarptırılan, Davut Güloğlu mahkeme kararına isyan etti!..

  • ANKA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ergin Ataman'a Verilen Cezaya Sert Tepki 01:00

Ergin Ataman'a Verilen Cezaya Sert Tepki

TBF, Darüşşafaka Doğuş maçında hakeme küçük düşürücü söz ve hareketlerde bulunduğu belirtilen Galatasaray Odeabank koçu Ergin Ataman'a 3 maç men ve 20 bin TL para cezası verdi. Yazarımız Yalçın Dümer verilen bu kararı se..

Davulcu Kılığına Giren Halil Söyletmez'in Zabıtaya Yakalanması 02:32

Davulcu Kılığına Giren Halil Söyletmez'in Zabıtaya Yakalanması

Beşiktaş'ta sosyal paylaşım sitesine video çekmek amaçlı sahur vakti davul çalarak sokaklarda gezen sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez'e insanları rahatsız ettiği gerekçesiyle şikayet edilince zabıta ekipleri tarafınd..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
75'lik Dilencinin Üzerinden 7 Bin TL Çıktı 02:15

75'lik Dilencinin Üzerinden 7 Bin TL Çıktı

Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından yakalanan 75'lik dilencinin üzerinden 7 bin 50 lira çıktı. Dilencinin bir haftada topladığı öğrenilen paraya el konulurken, 109 TL'de para cezası yazıldı...

  • JET TV tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masraftan Kaçıyım Derken Masraf Ödemek 01:00

Masraftan Kaçıyım Derken Masraf Ödemek

Avustralya'nın Queensland eyaletinde taşıma için masraf yapmak istemediği öğrenilen adama, 252 Avustralya doları (yaklaşık 700 Türk Lirası) para cezası kesildi. Şahsın buzdolabıyla istasyona inişi, trene binişi ve görevl..

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 'İlk Buluşma' Adlı Şaka Programına RTÜK'ten Ağır Ceza Geldi 00:35

'İlk Buluşma' Adlı Şaka Programına RTÜK'ten Ağır Ceza Geldi

RTÜK, FOX TV'de yayınlanan İlk Buluşma adlı şaka programında insan onuruna aykırı şakalara yer verilmesi sebebiyle kanala para cezası kesti...

  • ANKA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okullar Önlerinde Polisten Şok Uygulama 03:47

Okullar Önlerinde Polisten Şok Uygulama

Kilis’te, polis ekipleri yaptıkları şok uygulamalarla işi olmadığı halde okulların çevresinde dolaşanlara kabahatler kanununa göre idare para cezası uygulanıyor...

ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi 01:00

ABD'de İmam Camiye Saldıran Zanlıya Verilen Cezayı Ödedi

ABD'nin Arkansas eyaletinde bir camiye zarar veren zanlı Abraham Davis'e faşist eylem sebebiyle 3 bin 200 dolar para cezası kesildi. Cami imamı, saldırgana kesilen cezayı kendisi ödedi. İmamın bu tavrı büyük takdir topla..

Adnan Oktar Ve Kediciklerine Ceza Geldi 06:14

Adnan Oktar Ve Kediciklerine Ceza Geldi

RTÜK, Adnan Oktar'ın sahibi olduğu A9 kanalına beş kez program durdurma ile en üst düzeyden idari para cezası verilmesini kararlaştırdı...

  • BETA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkadaşını Otobüsün Altına İtten Kız 00:41

Arkadaşını Otobüsün Altına İtten Kız

Polonya'da meydana gelen olayda, yolda yürüyen iki genç kızdan biri arkadaşını omuz darbesiyle otobüsün altına itmiş. Talihsiz genç kız otobüsün altında ezilmekten şans eseri kurtulmuş. Arkadaşını otobüsün altına iten ge..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çevirmede Yakalanan Ehliyetsiz Sürücüden İlginç Tavsiye 00:53

Çevirmede Yakalanan Ehliyetsiz Sürücüden İlginç Tavsiye

İstanbul Topkapı'da daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan bir sürücü, polis uygulamasına takıldı. 2 bin 18 lira para cezası kesilen Ferit T. “Evim Cevizlibağ'da. 500 metre için güzel bir fiyat gerçekt..

Arabada Sigara İçmeye Çözüm Bulan Yurdum İnsanı 00:38

Arabada Sigara İçmeye Çözüm Bulan Yurdum İnsanı

Yurt genelinde dört bir yanda Dumansız Araç Uygulaması yapılmış ve binlerce sürücüye para cezası yağmıştı. Yurdum insanı bu ceza karşısında boş durur mu kendi yöntemini bulmuş bile.....

  • JET TV tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bodrum’da film gibi olay 01:17

Bodrum’da film gibi olay

Bodrum’da boş bir araziye minibüsle 30 çuval hafriyat getirip boşaltan 2 kişi zabıta ekiplerini görünce indirdikleri hafriyat çuvallarını saniyeler içinde tekrar minibüs kasasına yüklediler. Komedi filmlerini aratmayan g..

Yasağa rağmen minibüste 25 yolcu 03:34

Yasağa rağmen minibüste 25 yolcu

Esenyurt’ta minibüslere yönelik denetimlerini arttıran Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, 25 yolcu fazlası olan minibüs şoförüne idari para cezası uyguladı. Denetimler sırasında ayakta aldıkları yolculuların gözükm..

Şile'de kum zambağını koparana 48 bin lira ceza kesiliyor 01:34

Şile'de kum zambağını koparana 48 bin lira ceza kesiliyor

Türkiye’de bazı bölgelerde olduğu gibi Şile’de de sahil kesimini süsleyen kum zambağı, yok oma tehlikesiyle karşı karşıya. Endemik bitki türü olan ve ülke dışına çıkarılması yasak olan kum zambağı, koruma altına alınarak..

Bahçelievler’de nikah sonrası halay cezasız kalmadı 00:21

Bahçelievler’de nikah sonrası halay cezasız kalmadı

Bahçelievler’de bir çiftin nikahı sonrasında çekilen halay cezasız kalmadı. Adeta korona virüsü yok sayan görüntüler sonrası harekete geçen polis ekipleri, halay çeken 10 kişiye toplamda 9 bin TL para cezası uyguladı...

Maskem Düştü, Market Yolunda Yakaladınız- 01:39

Maskem Düştü, Market Yolunda Yakaladınız-

Antalya polisi maske denetimine çıktı. Denetimlere maskesiz takılıp “Tam marketten alacakken yakaladınız” diyen 2 kişiye 900’er lira para cezası kesildi...

Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Böyle Kaçmaya Çalıştı 03:37

Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Böyle Kaçmaya Çalıştı

Zonguldak'ta polis ekipleri araçlar ve sürücüler üzerinde denetimlerini sürdürdü. Daha önce ehliyeti alınan bir sürücü ise kontrol noktasına metreler kala araçtan inerek uzaklaşmaya çalıştı. Polisin dikkati sayesinde dur..