#Para cezası

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

J. Balvin - Sigo Extrañándote 05:31

J. Balvin - Sigo Extrañándote

Sigo Extrañandote Tú sabes que no quiero perderte Sabes que este amor es tan fuerte Era envidiable lo de los dos eh ieh Es que esta noche volvería a tocarte Cuando la luna deje de mirarte Y me entregues todo tu cuerpo ..

 Gülşen, Kocası Ozan Çolakoğlu’nun Elini Öptü 02:39

Gülşen, Kocası Ozan Çolakoğlu’nun Elini Öptü

nlü sanatçı Gülşen, kocası Ozan Çolakoğlu’nun elin öperek Kurban Bayramını kutladı. Kurban Bayramının ilk günü Yalıkavakta bir beach konser veren Gülşen Dj eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte sahne aldı. Beach kulüpte sahney..

  • ANKA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maluma - Borro Cassette 04:07

Maluma - Borro Cassette

Maluma - Borro Cassette Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Ayer me besaste y no podías parar y me bailaste hasta el amanecer Cuando desperté yo te quise llamar y ahora me dice que borro cassete Que no se acuerda de e..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 10.677 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arcangel - Tu Cuerpo Me Hace Bien 03:43

Arcangel - Tu Cuerpo Me Hace Bien

Arcangel - Tu Cuerpo Me Hace Bien Şarkı Sözleri Tu cuerpo me hace bien, nunca me hace mal Me hace respirar muy hondo, profundo X2 Una molécula de oxigeno en el aire, tú me haces alucinar Y si tienes amigas mami ven y..

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu 00:33

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu

Fatih'te, yaşıtlarının okula başladığı bugün kağıt toplayarak para kazanmaya çalışan bir çocuğun, boyundan büyük çuvalı taşırken yaşadığı zorluk kameraya yansıdı. Beyoğlu'nda ise, Şişhane Metro İstasyonu'nda mendil satan..

Pitbull - Bon, Bon 03:36

Pitbull - Bon, Bon

Bon, Bon This is worldwide… Esto aquí es para las mujeres… En la discoteca que están buenísimas… bellísimas… lindísimas… Y ya tú sabes el resto… Yo se lo doy a directTV… Je, je, je, je, je mira que tu estas rica (papar..

J Alvarez - La Fama Que Camina 04:21

J Alvarez - La Fama Que Camina

J Alvarez - La Fama Que Camina Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Lo tengo pasado y tu no sabes pana mío jode conmigo y sale partido mira cabrón, tu estas mordido porque estas pelado y yo ando millo Ya no me llaman p..

Parayı Görünce Susan Bebek 00:05

Parayı Görünce Susan Bebek

Bu yaşta para hastası olmak pek iyi değil çocuğum..

  • JET TV tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wisin - Escápate Conmigo Ft. Ozuna 04:32

Wisin - Escápate Conmigo Ft. Ozuna

Wisin - Escápate Conmigo Ft. Ozuna Şarkı Sözleri [Ozuna:] Ozuna [Wisin:] W Será la magia que tienen tus ojos Y esos truquitos para enamorar Tú me seduces a tu antojo Y de tu hechizo no puedo escapar Qué ganas tengo de b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Nerde O Günler 01:00

Nerde O Günler

insanları şaşkına çeviren para şakası .Parayı gören firar etti.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çaydanlığın İçinde Servet Unuttu 01:26

Çaydanlığın İçinde Servet Unuttu

Arnavutköy'de aldığı çaydanlığı değiştirerek Fransa'ya giden bir vatandaş, değiştirdiği çaydanlığın içinde servet unuttu. 2 kilo altın ve 20 bin dolar unutan vatandaş, annesini arayarak durumu iletti. Bunun üzerine iş ye..

J Alvarez - La Fama Que Camina (Video Oficial) 04:21

J Alvarez - La Fama Que Camina (Video Oficial)

Yeah! ! One, two Ok, dale! Lo tengo pasado y tu no sabes pana mío Jode conmigo y sale partido Mira cabrón,tu estas mordido Porque estas pelado y yo ando millo Ya no me llaman por mi nombre Me dicen cash, por eso a la c..

Maluma - Felices los 4 04:50

Maluma - Felices los 4

Maluma baby Apenas sale el soy y tú te vas corriendo Sé que pensarás que esto me está doliendo Yo no estoy pensando en lo que estás haciendo Si somos algo y así nos queremos Si conmigo te quedas O con otro tú te vas No..

Güpegündüz Otobüs Soygunu Kamerada 00:42

Güpegündüz Otobüs Soygunu Kamerada

Zonguldak'ta özel halk otobüsünde hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızın otobüse girişi, para çaldığı anlar ve çıkışı saniye saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Zonguldak'ta özel halk otobüsünde hırsızlık olayı yaşan..

Evsiz İnsanların Sihirbazlık Numaralarına Verdiği Tepkiler 03:19

Evsiz İnsanların Sihirbazlık Numaralarına Verdiği Tepkiler

Evsiz insanlara sihirbazlık gösterisi yaparak para verdiler..

  • JET TV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wisin - Escápate Conmigo 04:32

Wisin - Escápate Conmigo

[Intro: Wisin, Ozuna] Ozuna, W Sera la magia que tienen tus ojos Y esos truquitos para enamorar Tú me seduces a tu antojo Y de tu hechizo no puedo escapar Que ganas tengo de buscarte (aja) Y de volverte a besar (baby) P..

Ozuna - Tu Foto 03:13

Ozuna - Tu Foto

OZUNA LYRICS Tu Foto Ni una llamada como si nada de nada o quieres saber de mi que me perdonaras, tú pensaba que tu solamente eras para mi Tengo tu foto pa volverme loco (pa' volverme loco) pensando en ti, solamente ..

İnsanların Paralarını Sakladığı 10 Tuhaf Yer 03:29

İnsanların Paralarını Sakladığı 10 Tuhaf Yer

Para saklanılabilecek tuhaf yerler..

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Hız Tutkusu Film İzle 2:10:42

Hız Tutkusu Film İzle

Hız Tutkusu – Need for Speed (2014) 1080p Türkçe Dublaj izle FİLM ÖZETİ Hız Tutkusu - Need for Speed filminin konusu, Tobey Marshall çok çalışkan ve bir o kadar da dürüst birisidir. Marshall Motors isimli oto tamircisi a..

  • Tv Series tarafından
  • 22.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enflasyon Nedir 01:20

Enflasyon Nedir

dolanımda bulunan para miktarıyla, malların ve satın alınabilir hizmetlerin toplamı arasındaki açığın büyümesi nedeniyle ortaya çıkan ve fiyatların toptan yükselişi, para değerinin düşmesi biçiminde kendini gösteren ekon..

Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı 02:39

Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı

Miskin Miskin Oturma Şarkısı. Sözleri ve Videosu Küçük Kurbağa Miskin Miskin Oturma Şarkı Sözleri Şu dünyanın derdi bitmez Çekmeye ömrümüz yetmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş para etmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş p..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
UEFA'dan Beşiktaş'a Kötü Haber 00:20

UEFA'dan Beşiktaş'a Kötü Haber

UEFA Tahkim Kurulu, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'da oynanan Olympique Lyon maçında çıkan olaylar nedeniyle Beşiktaş'a verilen 2 yıl içinde benzer olayların tekrar yaşanması halinde uygulanacak bir yıl Avr..

  • OFSAYT tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı 01:43

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı

MİT'in ele geçirdiği listenin ardından emniyet imamı ve emniyetin mahrem imamlarının bulunduğu 30 bin kişilik liste deşifre olmuştu. Yakalanan ve itirafçı olan mahrem imamların ifadelerinden ise FETÖ'nün gizli kasalarını..

Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı 07:42

Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı

Meryem 5. Bölüm'de; Savaş, Savcı Oktay Şahin'in babası Yurdal Sorgun ile bağlantısını ortaya çıkartarak Meryem'in gerçekleri görmesini sağladı! Oktay'ın, Meryem'i hapiste tutmak için Yurdal Sorgun ile para anlaşmasını bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Kayseri Aslanı 6 Ekim'de Sinemalarda 01:47

Kayseri Aslanı 6 Ekim'de Sinemalarda

Ersin, Kayseri'nin ünlü pastırmacısının oğludur. Altılı ganydan kazandığı bir miktar para ile eniştesini de ikna eder kumar oynar. Fakat işler düşlediği gibi gitmez. Büyük bir borç ile sonlanan gecede Ersin babasının dük..

  • ANKA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..