#Para cezası

Hesaba Yatan Paranın Sevinciyle ATM'ye Giden Genç 00:11

Hesaba Yatan Paranın Sevinciyle ATM'ye Giden Genç

ATM'ye para çekmeye giden genç çalan müziğe eşlik ederek hesabında sevindirici miktarda bir para olduğunu belli etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EFT'de Saat ve Gün Sınırı Kalkıyor 00:51

EFT'de Saat ve Gün Sınırı Kalkıyor

Bankalar arasındaki para transferi için mesai saatlerini beklemeye son. Artık farklı bankalardaki hesaplar arası para transferi saniyeler içerisinde 7/24 yapılacak...

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Kurban Bayramı Öncesi Bıçakçılarda Hareketlilik Yaşanıyor 02:33

Kurban Bayramı Öncesi Bıçakçılarda Hareketlilik Yaşanıyor

Samsun’da, Kurban Bayramı öncesi bıçakçılarda hareketlilik yaşanıyor. Bazı zamanlar günde 300 bıçak bilediklerini söyleyen ustalar yoğun mesai harcıyor. Kurban Bayramı’na 2 haftadan kısa süre kala Samsun’da bıçak bileyic..

İşte İstanbul Kart Bakiye Yükleme Cihazındaki Sesin Sahibi Seslendirme Sanatçısı Funda Eskin 01:48

İşte İstanbul Kart Bakiye Yükleme Cihazındaki Sesin Sahibi Seslendirme

İstanbul Kart Bakiye Yükleme Cihazındaki Ses Funda Eskin, İşte İstanbul Kart Bakiye Yükleme Cihazındaki Sesin Sahibi Seslendirme Sanatçısı Funda Eskin İşleminiz Yapılıyor Lütfen Bekleyin, Kart Yüklemeniz Gerçekleşti, ..

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu 01:45

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde detektörüyle sahile gelen bir kişi, altın, para ve değerli maden aradı. Sadece Rus parası bulabilen Hüseyin Ural, Rus parası çok ama para etmiyor. Yevmiye bile çıkmıyor dedi...

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise teslim etti 02:22

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise

Osmangazi Belediyesi'nde çalışan 57 yaşındaki Habib Çaylı, temizlik yaptığı esnada bir çöp konteynerinin yakınında poşet olduğunu fark etti. Poşetin içinde para olduğunu gören Çaylı, durumu amirine bildirdi. Çaylı, olay ..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP 03:17

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP

LYRICS: I wake up blessed As I get vexed and deal with stress I come back fresh U know de shit gets worse that’s how it works I switch to next Me and my Turks we swerve 36 Berlin Herz verletzt They have no caicos but h..

IRON MAN - GTA 5 MOD 13:27

IRON MAN - GTA 5 MOD

GTA 5'te bugün Iron Man modunu oynadık. Çok eğlendik, çok eğlenceli anlar ortaya çıktı. Daha fazla böyle videoların devamı için kanala abone olup videoya like atın!nnGTA 5 Online PC Oyna : http://goo.gl/lyRTGrnnDiscord ►..

  • Emrullah tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evde paketleme işi yalan çıktı! 01:58

Evde paketleme işi yalan çıktı!

EV KADINLARININ KABUSU OLAN SAHTEKARLAR BU KEZ ANKARA'DA YAŞAYAN SAFİYE BOZKURT'U TUZAĞA DÜŞÜRDÜ. EVDE PAKETLEME İŞİYLE AYDA 2 BİN 500 LİRA KAZANMAYI BEKLEYEN KADIN, PARA KAZANMAK BİR YANA, DOLANDIRICILARA PARA KAPTIRDI...

Kripto paraya dikkat! 02:06

Kripto paraya dikkat!

2 MİLYAR DOLARLIK VURGUN İDDİASI, TÜM GÖZLERİ KRİPTO PARA BORSASINA ÇEVİRDİ. BENZER MAĞDURİYETLERİN YAŞANMAMASI İÇİN , KRİPTO PARA NASIL SAKLANMALI? GÜNÜN EN ÇOK ARANANLARI LİSTESİNE GİREN O SORUYA İŞİN UZMANLARI YANI..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

Türkiye’nin konuştuğu o ses kaydı 04:04

Türkiye’nin konuştuğu o ses kaydı

“Bin lira para teklif etti. ‘Yakar mısın’ dedi. Yakarım sıkıntı yok dedim” Zanlı şok ses kaydında ormanları nasıl yaktığını ayrıntılarıyla anlatıyor. Hatta kimlerden nasıl para aldığını söylüyor. İşte Türkiye’nin konuşt..

Bol sıfırlı hayaller... 02:08

Bol sıfırlı hayaller...

HERKESİN DERDİ DAHA MUTLU YAŞAMAK, DAHA İYİ BİR GELECEK HAYALİ... E TABİİ BUNUN İÇİN DE PARA LAZIM... PEKİ, HESABINIZA BOL SIFIRLI BİR PARA YATSA NE YAPARDINIZ... İŞTE 'HER KURUŞUNU YERİM' DİYENDEN, ESTETİK YAPTIRIR, K..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ısıtan hareket 00:59

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ıs

Çorum'da bir genç camide namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namazın ardından ilan panosuna bıraktığı 10 TL para ise yürekleri ısıttı. Olay, merkeze bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kıl..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

2030’da Ne Olacak? 40:50

2030’da Ne Olacak?

Nakit Para Bitiyor mu?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 0 görüntüleme
  • 3 hafta önce
İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı 01:05

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı

Bursa'da zabıta ekipleri, temizlik için gittikleri çöp evden 112 bin lira nakit ve 6 bin 100 dolar çıkınca şok yaşadı. Bulunan paralar polis eşliğinde ev sahibi yaşlı kadının banka hesabına yatırıldı. Bursa'nın merkez O..

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter Artık! 1:31:05

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter

İnsan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, hayvan hakları derken, lgbt hakları ne demek oluyor? İstanbul sözleşmesi, cedaw, lanzarotte. Dünya’da insan hakları sorunu, cevabını arayan soru: hangi insan İnsan! Hangi insa..

  • STUDIO AS tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 2 yıl önce
CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Savaş başlıyor! İç savaşın eşiğindeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor! 1:19:06

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Sav

İsrail iç savaşa mı gidiyor. Yahudi toplumunda DİN, AİLE, Yeni Nesil İsrail’de Hükümet Dağılmak Üzere! İsrail, Kimin israili olacak? Hangi İsrail, liberallerin mi, solun mu, ateistlerin mi, dindarların mı, siyasilerin m..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce