#Para cezası

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Cezayir'de El Konulan 3 Gemi 9 Yıl Sonra Yeniden Türkiye'de 01:36

Cezayir'de El Konulan 3 Gemi 9 Yıl Sonra Yeniden Türkiye'de

Cezayir'de el konulan 3 gemi 9 yıl sonra yeniden Türkiye'de Cezayir tarafından kaçak avcılık yaptıkları iddiasıyla el konulan, personeline de 6'şar yıl hapis cezası verilen 3 Türk gemisi, 9 yıl sonra Türk sularına dönd..

Çiftçi ateşten yok olan alanın, geri kalanını kurtarmaya çalışıyor 00:54

Çiftçi ateşten yok olan alanın, geri kalanını kurtarmaya çalışıyor

Ürün kaldırılmış zaten, buğdaydan sonra kalan anız ve anız yakılmış. Daha fazla yayılmaması için önlem alıyor. Anız yakmak doğal yaşama zarar verdiği için yasak ve cezası var...

  • PengoTV tarafından
  • 296 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülben Ergen Erhan Çelik Davasında Flaş Gelişme - Erhan Çelik Hapis Mi Yatacak 18:07

Gülben Ergen Erhan Çelik Davasında Flaş Gelişme - Erhan Çelik Hapis Mi

28 Eylül 2014'te evlendikten sonra Aralık 2016'da boşanarak yollarını ayıran Gülben Ergen ve Erhan Çelik, Ergen'in açtığı davanı sonuçlanmasından sonra tekrar gündeme geldi. Eski eşi Gülben Ergen'in açtığı davada 60 bin ..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest 01:00

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest

Navalny, Instagram hesabından kendisini bir caddede gösteren fotoğrafı paylaştı, mesajında hapishanedeken 80 litre çay içtiğini, 20 kitap okuduğunu, Kırgızca bazı kelimeler öğrendiğini yazdı. Rusya’da devlet başkanı Vlad..

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de 00:57

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de

Erdoğan'ın çabalarıyla serbest kalan Kırımlı liderler yaşananların perde arkasını Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği'nde gazetecilere anlattı. Kırım’da Rus mahkemesinin hapis cezası verdiği Kırım Tatar Milli Meclisi Başka..

İşkenceci General Duruşmada Zehir İçti 00:51

İşkenceci General Duruşmada Zehir İçti

Hollanda'nın Lahey şehrinde görülen savaş suçları temyiz duruşmasında karar okunduğu sırada zehir içtiği belirtilen Hırvat savaş suçlusu Slobodan Praljak'ın kaldırıldığı hastanede öldüğü belirtildi. Hollanda'nın Lahey şe..

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu 00:59

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu

Amerika Birleşik devletleri jimnastik takımının spor doktoru Larry Nassar'a taciz suçundan 175 yıl hapis cezası verildi. Nassar, aralarında Olimpiyat şampiyonu sporcuların da bulunduğu yaklaşık 160 kişiye cinsel tacizde ..

Ünlü Fenomen Pucca'ya Büyük Şok 07:32

Ünlü Fenomen Pucca'ya Büyük Şok

Ünlü fenomen gözyaşlarına boğuldu! Ünlü fenomen PUCCA'ya büyük şok! Yasaklı maddeye özendirme: 5 yıl 10 ay hapis cezası!..

  • BETA tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pucca’ya Veri̇len Hapi̇s Cezasının Gerekçesi̇ Açıklandı 10:56

Pucca’ya Veri̇len Hapi̇s Cezasının Gerekçesi̇ Açıklandı

Attığı tweet sebebiyle hapis cezasına mahkum edilen Pucca'nın cezası açıklandı. Yeni kitabının arifesinde hapis cezasına mahkum edilen Pucca'nın ceza gerekçesi.....

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD 'li Kadın Güreşçinin Maç Sırasında Sütyeninin Düşmesi 00:30

ABD 'li Kadın Güreşçinin Maç Sırasında Sütyeninin Düşmesi

ABD'de düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie'nin maç sırasında sütyeni düştü. Eva Marie'ye 30 maç men cezası verildi..

  • JET TV tarafından
  • 188 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğba Yurt - Masal 03:26

Tuğba Yurt - Masal

Tuğba Yurt - Masal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Başının altında, yabancı omuz Kaderin yazdığına teslim ruhumuz Güvendiğim ne varsa hep yıkık, dökük Dün çoktuk, bugün az, yarın yokmuşuz İki kalbin cezası, aynı değilken Kı..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

 Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum 01:56

Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum

Mahkemenin Gülben Ergen’le ilgili Seren Serengil’e verdiği 3 gün hapis cezası sonrası UçanKuş TV’ye konuşan Serengil, “Kendime değil, o üç gün boyunca evde yalnız kalacak köpeklerime üzülüyorum.” demişti. Çıkan karar son..

  • BETA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Gizli Sevda 04:46

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Şarkı Sözleri: Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Albüm Adı : Aşkın Cezası Düzelten : deli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sus..

Karadeniz İnsanının Maske ile İmtihanı 05:24

Karadeniz İnsanının Maske ile İmtihanı

Sokak röportajlarında Rizeli vatandaşlara; Neden maske takmıyorsunuz? Neden takıyorsunuz? Takmazsanız ne kadar cezası var? soruları sorulmuş ve birbirinden ilginç cevaplar alınmış...

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sokak ortasında kadınların saç saça baş başa kavgası 02:10

Sokak ortasında kadınların saç saça baş başa kavgası

Eskişehir 2 Eylül caddesi üzerinde bir kadının, boşandığı kocasının yeni eşine saldırması ile çıkan saç saça baş başa kavgaya polis hemen müdahale ederek tarafları ayırdı. Saldırgan kadına uzaklaştırma cezası verildi...

Halil Sezai tahliye edildi 07:27

Halil Sezai tahliye edildi

Komşusunu darp eden ve hapis cezası ile yargılanan Halil Sezai, 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırıldı ve tahliye edildi...

  • GÜL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sağ Sağlim 3  - Sen Sağ Ben Selamet İzle 1:38:15

Sağ Sağlim 3 - Sen Sağ Ben Selamet İzle

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selame..

 Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe 06:01

Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçında lider Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek hem rakibinin sahasındaki 31 maçlık yenilmezlik serisine nokta koydu, hem de puan farkını 2'ye indirdi. Aykut Kocaman..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Bu nasıl ifade? 01:36

Bu nasıl ifade?

AKADEMİSYEN CEREN DAMAR ŞENEL CİNAYETİNDE DAVA SONA ERDİ AMA AİLE KATİLİN YAKINLARINDAN BİR KEZ DAHA ŞİKAYETÇİ OLDU. KATİLİN DEDESİNİN DURUŞMADA KULLANDIĞI SÖZLER İÇİN SAVCILIK 2 YIL HAPİS CEZASI İSTEDİ...

Hiç gitmediği Şanlıurfa'da ceza yedi! 02:10

Hiç gitmediği Şanlıurfa'da ceza yedi!

YÜKSEL EROL ALTUNAY, HAYATIM BOYUNCA HİÇ GİTMEDİM DEDİĞİ ŞANLIURFA'DA TRAFİK CEZASI YEDİ... KULAĞA ŞAKA GİBİ GELSE DE GERÇEK... İŞTE TALİHSİZ ADAMIN CEZA BİLMECESİ.....

O ceza yüreğine su serpti 02:38

O ceza yüreğine su serpti

24 YAŞINDAKİ BÜŞRA... BOŞANDIĞI EŞİ TARAFINDAN SOKAK ORTASINDA POMPALI TÜFEKLE KATLEDİLMİŞ, ARDINDA İKİ YAŞINDA BİR EVLAT, GÖZÜ YAŞLI BİR ANNE BIRAKMIŞTI... O KATİLİN CEZASI BUGÜN BELLİ OLDU.....

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle 1:17:55

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden on dört yıl hapis cezası alan Murat’ın değişen hayatını konu edinir. Murat, Ayşe ile evlilik hazırlıkları yaparken bir anda kendisini hapishanede bulur. On dört sene hapishaned..

Otomobiliyle su almak için çıktı, ceza yemekten kurulamadı 01:47

Otomobiliyle su almak için çıktı, ceza yemekten kurulamadı

Bursa'da kısıtlama saati içerisinde otomobiliyle su almak için otomobiliyle dışarı çıkan 2 şüpheli idari cezası uygulandı. Hal ve hareketlerinden ekipler, otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde geçirilirken, 2 kişi ..