#Para yağmuru kim ne kadar para topladı

Murda ft. Hadise - Sen Dönene Kadar (prod. Spanker)(_TubBHbjRTrs_) 06:10

Murda ft. Hadise - Sen Dönene Kadar (prod. Spanker)(_TubBHbjRTrs_)

Murda ft. Hadise - Sen Dönene Kadar (prod. Spanker)(_TubBHbjRTrs_)..

HER ŞEYİMİZDEN VERGİ ALACAKLAR… KARBON VERGİ SİSTEMİNİ DİBİNE KADAR HAYATA GEÇİRECEKLER. 1:16:55

HER ŞEYİMİZDEN VERGİ ALACAKLAR… KARBON VERGİ SİSTEMİNİ DİBİNE KADAR HA

HER ŞEYİMİZDEN VERGİ ALACAKLAR… KARBON VERGİ SİSTEMİNİ DİBİNE KADAR HAYATA GEÇİRECEKLER...

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 3 ay önce
UYARDILAR, Gözünüzü Açın! Evlerimize Kadar Girdiler 38:23

UYARDILAR, Gözünüzü Açın! Evlerimize Kadar Girdiler

UYARDILAR, Gözünüzü Açın! Evlerimize Kadar Girdiler..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 2 ay önce
Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi günü gerçekleşecek... 10:08

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi gün

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için ilki 1 Aralık'ta yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı bugün TİSK ev sahipliğinde yapıldı. Asgari ücret zam toplantısının ardından Çalışma ve ..

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj 11:02

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj

HERKES ADAM GİBİ İŞİNİ YAPSIN- DEDİ ! Bakırköy'de yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza ekonomiden memnun musunuz, yeni gelen zamlar için ne düşünüyorsunuz? diye sorduk bir vatandaş sürekli gelen zamlar ve..

Saldır Beşiktaş - Beşiktaş Marşı 03:20

Saldır Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

SALDIR BEŞİKTAŞ (PEH PEH PEH PEH) Beşiktaş'ım sahaya indi peh peh peh peh Rakipleri ezdi geçti hey hey hey Kazanmak için ant içti Siyah kim, beyaz kim, kara kim , kartal kim ? Kim kim kim kim ? En büyük sensin Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) 03:58

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

Set Fire To The Rain I let it fall, my heart, And as it fell, you rose to claim it It was dark and I was over Until you kissed my lips and you saved me My hands, they're strong But my knees were far too weak To st..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şebnem Ferah Ünzile 05:40

Şebnem Ferah Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe unufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk,hem de kadın On ikis..

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV 03:43

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV

Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director: Jihye Yoon (Lumpens) Director of Photography: Hyunwoo Nam (GDW) B Camera Operator: Eumko Focus Puller: Sangwoo Yun, Youngwoo Lee 2nd AC: Eunki Kim 3rd AC: ..

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.) 03:25

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.)

BTS 방탄소년단 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.) Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director: Jihye Yoon (Lumpens) Director of Photography: Hyunwoo Nam (GDW) B Camera Operator: Eumko Focus Pul..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Tarık Mengüç - Naş Naş 04:21

Tarık Mengüç - Naş Naş

Benim Yarimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Aşkımı Da Kim Üzdü… Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Güzelimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı… Benim Bebeğimi Da Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı! Hadi Hadi H..

Agust D '대취타' MV 04:28

Agust D '대취타' MV

Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director: Jihye Yoon (Lumpens) 2nd AD: Soeyoung Park, Jongeun Lee Producer: Emma Sungeun Kim (GE Production) Production manager: Min Sung Kim Assistant Producer: Ju ..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Tarkan Biz Çoçukken 05:58

Tarkan Biz Çoçukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık Biz her mevsim yazdık, hep aşk hep sevdaydık Her gü..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Biz Çocukken 05:58

Tarkan Biz Çocukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık www.sozlerisozu.com Biz her mevsim yazdık, hep aşk h..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BTS (방탄소년단) 'Butter' Official Teaser 00:23

BTS (방탄소년단) 'Butter' Official Teaser

Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) 1st AD: Jihye Yoon (Lumpens) 2nd AD: Ran Ro (Lumpens) PA: Soeyoung Park, Minsu Kim Director of Photography: Hyunwoo Nam (MOTHER) B Camera Operator: Eumko Focus Puller: Sangwo..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film - Come Prima 04:58

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film - Come Prima

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film : Come Prima Credits: Director : YongSeok Choi (Lumpens) Executive Producer / Producer : Tiffany Suh Assistant Director : Jihye Yoon, Guzza (Lumpens) Director of Photography :..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile 04:14

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe un ufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir ..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..