#Para yağmuru kim ne kadar para topladı

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi) 05:32

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi)

Malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 1 su bardağından 2 yemek kaşığı az tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez (veya yarı yarıya esmer ve toz şeker kullanın ) 1 yumurta 1 silme çay kaşığı karbonat +1 tatlı kaşığı kaynar su 1..

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi 04:41

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi

4 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ çok az sıvıyağ ve tuz iç malzemesi için 400 – 500 gr kırmızı et yarim Çay bardağı siviyag 1 adet buyuk boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber yarim cay kasığı kara biber y..

Sahurluk Kaşarlı Sucuklu Tadına Doyum Olmayan Simit Poğaça 05:40

Sahurluk Kaşarlı Sucuklu Tadına Doyum Olmayan Simit Poğaça

Sucuklu kaşarlı simit poğaça Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 1tatlı kaşığı tuz 4yada 4,5 su bardağı kadar un üzeri için Yarım çay bardağı pekmez 1 çay bardağı su ..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

Serdar Ortaç - Yadigar 03:25

Serdar Ortaç - Yadigar

Yadigar şarkı sözleri ile Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Akıl kalbe hükmetmez Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Zaman, mekan dinlemez. Eğer ki, nasib..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.927 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berk Bekar - Morg 05:05

Berk Bekar - Morg

Beni öldürsen intihar etmiş mi olurum Söyleyemezdim, bu kadar içimden gelmese Şimdi ne oldu, bu kadar yangın yaptın her şeyi Sessizlikte bağır istediğin kadar Sadece kendinin duymak istediğin ne varsa al benden de o kada..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) 03:56

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme, Şiir Seslendirme : Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dili..

  • TEK KANAL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video) 04:23

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana sakın anlatmayın inanmıyorum Bu ezbere bu demode cümlelere Beni ikna edemiyor hiçbir cevap Hiç aldırmıyorum bu gülmelere Karşıyım her şeye karşıyım var mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Karşıyım ala..

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video) 04:35

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video)

ARARSAM GELME (Şarkı Sözleri) Aklımdan geçme ki yürek duymasın Kandırmasın kendini olur muydu diye İlk kez hazır kalbim ayrılığa bu kadar Belki de hayırlısı böyle İçinden küsme ki canın yanmasın Kızma sakın gerçekleri ..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

seyd - Düşe Kalka 02:59

seyd - Düşe Kalka

Düşe Kalka şarkı sözleri ile Düşe kalka Kin büyüdü gözümde Yanlış gezegenlerde Dünya yükü üstüme Yıldızlar parlamıyor Hayata küskünden Hepsi senin yüzünden AA Hepsi senin yüzünden Hepsi senin yüzünden Kaybolan düşümde..