#Paranormal korkunç kuran kursu kızıl hoca vakası

Devecipınar Köyün'de  - Bindik Bir Alamete... 00:56

Devecipınar Köyün'de - Bindik Bir Alamete...

devecipınar köyü yozgat devecipınar köyü boğazlıyan devecipınar köyü yozgat boğazlıyan fuat yapar fatih yapar devecipınar düğün devecipınar sitesi devecipınar derneği devecipınar haberleri devecipınar belediyesi deveci..

Devecipınar Köyün'de | Nuriye TEYZE | 2020 01:53

Devecipınar Köyün'de | Nuriye TEYZE | 2020

devecipınar köyü yozgat devecipınar köyü boğazlıyan devecipınar köyü yozgat boğazlıyan fuat yapar fatih yapar devecipınar düğün devecipınar sitesi devecipınar derneği devecipınar haberleri devecipınar belediyesi deveci..

Kazadan Mucize Kurtuluş 00:37

Kazadan Mucize Kurtuluş

Kazadan Mucize Kurtuluş Korkunç kazadan burnu bile kanamadan böyle kurtuldu. Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri’nden. Önünde duraklayan aracı geçmek isteyen otomobile, arkasından gelen araç büyük bir hızla çarpıyor...

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti 00:21

Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti

Meksika’nın başkenti Meksiko’da otoyolda temizlik yapan işçiler korkunç bir kaza yaşadı. Kontrolden çıkan bir tır, çarptığı araçlarla birlikte yolun kenarına savruldu. Feci kazada temizlik işçilerinden 1’i hayatını kaybe..

Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

Güzel İş İnanılmaz 02:10

Güzel İş İnanılmaz

Tebrikler, prodüksiyon iyiydi. Orada olmadığım için minnettarım. Vay canına, harika fikir.Korkunç bir, deneyim...

Tren Kamyonu Böyle Biçti 00:22

Tren Kamyonu Böyle Biçti

Tren kamyonu böyle biçti. Korkunç kaza Şili’de gerçekleşti. Hemzemin geçitten geçen kamyon sürücüsü dikkatsizliğinin kurbanı oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyadaki En Tüyler Ürpertici 10 Oyuncak 01:53

Dünyadaki En Tüyler Ürpertici 10 Oyuncak

En Korkunç 10 Oyuncak...

Haydi Git Çocuk Şarkısı 01:36

Haydi Git Çocuk Şarkısı

Haydi git korkunç canavar, haydi git! Haydi git kötü vampir, haydi git! Haydi git korkunç cadı, haydi git! Haydi git ürkünc öcü, haydi git!..

Dona Biber Gazı Şakası (En Acımasız Şakalar Mutlaka İzleyin..) 07:23

Dona Biber Gazı Şakası (En Acımasız Şakalar Mutlaka İzleyin..)

Volkan'a yeni ev ve yeni atlet hediyesi olarak en acımasız şakayı yaptım :D bu sefer pek güldürmese de, kızlar takımının halen bir sancağı olmasa da bizim bayrağımız her zaman dalgalanmaktadır :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi 02:05

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi

15 Temmuz 2016 Darbe Girişiminde Olan Korkunç Olaylar..

  • GülRa tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Alienist Fragmanı 00:30

The Alienist Fragmanı

The Alienist Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refahı..

The Alienist 2.Fragmanı 01:00

The Alienist 2.Fragmanı

The Alienist 2.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Bu Videoyu Paylaşarak Kendinizi ve Sevdiklerinizi Kurtarabilirsiniz! 03:38

Bu Videoyu Paylaşarak Kendinizi ve Sevdiklerinizi Kurtarabilirsiniz!

Bir adet sigaranın ciğerlere verdiği zararı kendince test eden bir genç, hazırladığı ilginç düzenekle ortaya korkunç bir görüntü çıkarttı. Pet şişeye sigaranın dumanını hapseden genç, peçeteyi filtre gibi kullanarak duma..

The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı 01:00

The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı

The Alienist 3.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Lego Worlds Monsters Pack Official Trailer PS4 01:31

Lego Worlds Monsters Pack Official Trailer PS4

All you little monsters out there are in for a spooktacular surprise – trick-or-treat at your own risk! It is night in Monster Town, where Halloween is celebrated every day of the year! This spooky town is full of all so..

  • BETA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlık Zihinler Türkçe  Altyazılı 2. Fragmanı 02:07

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Ruby Daly Amerika`nın yüzde 98`ini öldüren korkunç vebadan hayatta kalabileceğini hiç düşünmemiştir; ancak hayatta kalmayı başarır. Hayatta kalanlar değişik güçlere sahiplerdir ve sadece renklerle tanımlanırlar; yeşille..

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman 01:27

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:31

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Davetsiz misafirler tarafından hapsedilen bir aile korkunç bir oyun oynamaya zorlanır. Gece ilerledikçe bu korkunç oyunun gizemli kuralları daha da netleşir ve aile, yaşadıkları kabusun dünyanın dört bir yanınd..

Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser 00:30

Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı 01:58

Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı

Geçtiğimiz günlerde başkent Ankara’da korkunç bir cinayet işlenmişti. 13 yaşındaki bir çocuk evlerine misafirliğe gelen ikiz kardeşlerden birini çekiç darbeleriyle öldürdü, diğerini ise yaraladı. Korkunç cinayetin nedeni..

HATAY'DA GÖRDÜĞÜM 1:11:22

HATAY'DA GÖRDÜĞÜM

KORKUNÇ MANZARA!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Köln yeni yıla hazırlanıyor 02:34

Köln yeni yıla hazırlanıyor

Köln'de geçen yıl Ana Tren İstasyonu etrafındaki yeni yıl kutlamaları sırasında çok sayıda cinsel taciz vakası yaşanmıştı. Bu yıl benzer olayların meydana gelmemesi için Köln polisi ve yönetimi geniş güvenlik önlemleri a..

Aşırı Gerçekçi Vurulma Sahnesi-NE GÜLDÜM YAA 01:15

Aşırı Gerçekçi Vurulma Sahnesi-NE GÜLDÜM YAA

Yine bir Gerçek Kesit klasiği bu seferde bir vurulma vakası ile karşı karşıyayız.Bu ürpertii,korkutucu sahneyi sizlerle paylaşmak istedim.İzliyoruz Not:Bölüm adı Ceza Savunmanın..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fulin'den Aleyna Tilki'ye Ağır Hakaret!! 03:16

Fulin'den Aleyna Tilki'ye Ağır Hakaret!!

Yine bir Aleyna Tilki tartışması.Gün geçmesin ki yeni bir Aleyna vakası yaşanmasın.En son olarakta Fulin,son günlerde yıldızı iyice parlayan Aleyna Tilki için zihinsel gelşimimi henüz tamamlanmamış dedi.Bundan sonra ikil..

  • ANKA tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fulin'den Demet Akalın'a Ağır Göndermeler!! 04:25

Fulin'den Demet Akalın'a Ağır Göndermeler!!

Yine bir Aleyna Tilki vakası.Genç şarkıcının Demet Akalın'a parça yapıp göndermesi üzerine Fulin,Demet Akalın la ilgili duygularını,ne kadar kırıldığını,gazetecilere açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce