#Paranormal olaylar savaş bölgesinde 1 hafta geçirdik

Azazil Düğüm 13:51

Azazil Düğüm

YAŞANMIŞ PARANORMAL OLAYLAR..

  • ZULMA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burçlara Göre Cin Kabileleri 04:12

Burçlara Göre Cin Kabileleri

Paranormal olaylar.İzlemeden sakın geçme...

  • ZULMA tarafından
  • 7.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinli Köy Gece Ziyareti +21 17:31

Cinli Köy Gece Ziyareti +21

PARANORMAL OLAYLAR..

  • ZULMA tarafından
  • 1.925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem - Bir Erkek Nasıl Elde Edilir 04:52

Meryem - Bir Erkek Nasıl Elde Edilir

Tülin Sargun, Derin'e Savaş'ı elde edebilmesi için taktik veriyor! Sargun Ailesi, Savaş ile Sevinç'in ilişkisine en başından beri karşıydılar. Sevinç'in yerine Savaş'ın yakın arkadaşı Derin'le birlikte olmasını isteyen a..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Pazarına Girdik 16:46

Cin Pazarına Girdik

CİN GÖRDÜK !!İNANILMAZ PARANORMAL OLAY.....

  • ZULMA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık 11:44

Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık

Balatta bulunan Cinli bir eve gidip, Çinli çocuğun annesini çağırdık. Paranormal bir olay yaşadık, tam yollamaya çalışırken evdeki cam kırıldı ve biz de o panikle hemen kendimizi dışarı attık. Üç harfliler olabilir, evsi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cin Düğünleri +21 13:32

Cin Düğünleri +21

İZLEMEDEN GE.ÇMEYİN.PARANORMAL ...

  • ZULMA tarafından
  • 1.415 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem'i yeniden bulan Savaş'tan sürpriz evlilik teklifi geliyor! Oktay'ın tuzaklarından kurtulan Savaş ve Meryem, birbirlerini yeniden görmenin mutluluğu içerisine girmiştir. Sava..

Rus Gemisinin Ukrayna Gemisine Hasar Verme Amaçlı Çarpma Anı 01:33

Rus Gemisinin Ukrayna Gemisine Hasar Verme Amaçlı Çarpma Anı

Azak Denizi'nde Rus savaş gemileri ile Ukrayna savaş gemileri karşı karşıya geldi.Rusya'ya ait savaş gemileri Ukrayna savaş gemilerine müdahalede bulunurken, bir Ukrayna gemisi hasar gördü. Kaynak:Rusya 24..

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi 04:36

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi

Savaş yeni bir plan yapıyor; gizli gerçekleri öğrenmek için herkesi topluyor! Meryem'in artık bir şey saklamak istememesi üzerine silah patlıyor! Derin ile savcı Oktay'ın birlikte hareket ettiğini düşünen Savaş, yeni bir..

  • ANKA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı 01:08

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 11. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş arasındaki yakınlaşma, aşkın belirtisi mi? Meryem 11. Bölüm 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meryem ve Savaş yaşadıkları sorunların acılarından bira..

Meryem 17. Bölüm Fragmanı 00:38

Meryem 17. Bölüm Fragmanı

Meryem 17. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın yakınlaşması, Oktay ile Derin'i çılgına döndürüyor! Yaşadıkları tüm acıları bırakıp, birbirlerine kalplerini açmaya karar veren Savaş ile Meryem, aralarındaki tüm en..

Meryem 26. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 26. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 26. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Savaş'ı tuzağına çekiyor! Oktay ve Savaş yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Oktay, hain planlarına devam ederken Meryem'i tuzağına çekerek kaçırmıştır. Meryem'in kaçırıldığını v..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı 02:58

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı Hakkari Çukurca'da PKK'lıların havanlı saldırısında 3 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırı, ..

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama 01:39

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan ve Türk işçilerin çalıştığı bir rafineride büyük bir patlama meydana geldi. Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan T..

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı 01:51

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı Muş-Bingöl-Diyarbakır üçgeninde bulunan Şenyayla bölgesinde, terör örgütü PKK'lılara yönelik 6 askeri taburun katılımıyla operasyon başlatıldı Alınan bilgiler..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor 02:41

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor

Ermenistan ordusunun roket saldırılarının hedefindeki Azerbaycan'ın Terter kentinde bulunan siviller, 39 gündür can güvenlikleri için sığınaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Azerbaycan’ın Terter kenti Ermenistan’ın saldır..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018) 00:51

Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018)

Beyaz Show’a bu hafta; Candan Erçetin, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy konuk oluyor! Beyaz Show 9 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün y..