#Paranormal olaylar İgrenc büyü malzemeleri bulduk

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

En İyi Hamburgeri Kim Yapacak ? - Hamburgercide Kapışma - Konuk Furkan Yaman 19:58

En İyi Hamburgeri Kim Yapacak ? - Hamburgercide Kapışma - Konuk Furkan

Bu video için Youtuber arkadaşımız Furkan Yaman’ın ortağı olduğu Kadıköy Bahariye’deki Burger@ restoranına konuk olduk. Profesyonel hamburger malzemeleri ve ekipmanları ile en iyi hamburgeri yapmaya çalıştık. Furkan da j..

  • JET TV tarafından
  • 448 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Tenekede Kömür Olan Koyun 00:45

Tenekede Kömür Olan Koyun

Kafadarlar tenekede koyun yapmak istemişler. Malzemeleri hazırlayıp odunu ateşlemişler nacak sonuç beklenen gibi olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kamyon Kasası Kapağına Çarpan Bisikletli Yere Serildi 00:28

Kamyon Kasası Kapağına Çarpan Bisikletli Yere Serildi

Kamyondaki malzemeleri indirmek için kasanın kapağını açan işçi karşıdan gelen bisikletliyi far etmemiş. Bisikletli kapağa çarpınca yere serilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çiftliğe hırsızlar dadandı 01:29

Çiftliğe hırsızlar dadandı

ANTALYA'DAKİ ÇİFTLİĞE HIRSIZLAR DADANDI... LEVHASI, GÜBRESİ, BAHÇE MALZEMELERİ BİR BİR ÇALINAN MEHMET BÜYÜKAVCI SIRADIŞI BİR ÖNLEM ALDI... KAPISINA TABANCALI UYARI LEVHASI ASTI.....

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır 05:23

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda islim kebabı tarifi vereceğiz bu yemek tarifinin diğer bir ismide kürdan kebabı eğer bu patlıcanlı kebap nasıl yapılır öğrenmek istiyorsunuz videomuzu izlemelisiniz. İslim kebabı en ünlü kebap tarif..

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi  Patatesli Püre Nasıl Yapılır 01:46

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi Patatesli Püre Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda detaylı olarak patates püresi tarifi vereceğiz aslında patates püresi yapmak hiçte abartıldığı kadar zor değil tek önemli nokta kıvamını tutturabilmek. Bir defa yaptıktan sonra hiç bir tarife bakmay..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..