#Paranın satın aldığı aşk

Ozan Doğulu'nun Evliliği Neden Direkten Döndü! 02:24

Ozan Doğulu'nun Evliliği Neden Direkten Döndü!

Yine yasak bir aşk iddiası uzun süredir devam eden Ozan Doğulu evliliğini bitirme sürecine girdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özlem - Özdemir Asaf 01:29

Özlem - Özdemir Asaf

Bir gece, Gecede bir uyku.. Uykunun içinde ben.. Uyuyorum, Uykudayım, Yanımda sen. Uykumun içinde bir rüya, Rüyamda bir gece, Gecede ben.. Bir yere gidiyorum, Delice.. Aklımda sen. Ben seni seviyorum, Gizl..

Dj Ramazan Korkmaz - Nasty! ( Orginal Mix ) 06:59

Dj Ramazan Korkmaz - Nasty! ( Orginal Mix )

[Intro] Wait 3, aye [Hook] I got a feeling that you might be (high) Do I turn you on? You can tell me if I'm wrong Girl, I think you might be (high) And she don't even smoke But she swear I got that dope dick Love it wh..

Googoosh Eshgh Dinle 04:58

Googoosh Eshgh Dinle

Googoosh - Eshgh Müzik Dinle Eshgh Orijinal yazım عشق، زخم عمیقی که هرگز خوب نمیشه عشق یعنی تموم زندگیت تو آتیشه عشق اشکی که داره بی اراده می ریزه عشق باغی که دیگه تا گلو تو پاییزه عشق ما، که عمرمونو پای عاشقی دادیم ما..

  • PengoTV tarafından
  • 2.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalıkuşu 2.Bölüm 50:51

Çalıkuşu 2.Bölüm

Romanda, İstanbullu köklü bir ailenin kızı olan çocuk ruhlu Feride'nin çok sevdiği nişanlısı tarafından ihanete uğramasıyla kendini öğretmenlik mesleğine adaması ve hayatını kazanabilmek için Anadolu’da şehir şehir dolaş..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 14.937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tosun Paşa Şiir Sahnesi 00:42

Tosun Paşa Şiir Sahnesi

aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir, en sevdiğim tatlı kazandibidir. leyla sev beni sokma müşküle, beraber kaşık atalım bir tabak keşküle...

Solmaz - Kaan Aşkı Neden Bitti! 10:06

Solmaz - Kaan Aşkı Neden Bitti!

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen gel programında hep seven(güya), aşk yaşayan ama bir türlü ilişki yürütemeyen Solmaz la igili yine ilginç bir karar sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 6.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni 02:29

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni

1- Kaynar Su - Geceleyin besmele çekilmeden dökülen sıcak suyun cinlerin üzerine gelmesiyle intikam almak için musallat olurlar. 2-Boş Yatak - Boş kalmış bir yatakta cin yatması durumunda üzerine yatmak. 3-Sigara İzm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.509 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahu Tuğba ile Tarık Akan 02:51

Ahu Tuğba ile Tarık Akan

Uyuşturucunun pençesindeki Ahu Tuğba ve ona yardım etmeye çalışan polis rolünde Tarık Akan. Polisiye, Aşk ve Macera birarada...

Fransızca Seni Seviyorum Bülent Ersoy & Gülşen Bubikoğlu 00:55

Fransızca Seni Seviyorum Bülent Ersoy & Gülşen Bubikoğlu

Çalışkan bir öğrenci olan Bülent Ersoy ve ilgi duymaya başladığı sıra arkadaşı Gülşen Bubikoğlu. Sıralardaki Heyecan Yeşilçam'ın unutulmaz aşk filmlerinden biri. Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyu..

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan 00:27

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan

Çalışkan bir öğrenci olan Bülent Ersoy ve ilgi duymaya başladığı sıra arkadaşı Gülşen Bubikoğlu. Sıralardaki Heyecan Yeşilçam'ın unutulmaz aşk filmlerinden biri. Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyu..

French Montana - Said N Done Ft. A$AP Rocky 03:06

French Montana - Said N Done Ft. A$AP Rocky

French Montana - Said N Done Ft. A$AP Rocky Şarkı Sözleri Oh my God, oh my God Blocka, blocka, big up, big up It’s the Coke Boy nigga with the A$AP Mob Oh my God, oh my God I see ‘em hatin’ on the boy huh? ‘Til I pull up..

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

High Strung Film İzle 1:37:02

High Strung Film İzle

Keman çalarak yaşamını kazanan Johnnie, New York metrosunda çalmaya devam etmektedir. Klasik dans okuyan Ruby ise konservatuarda öğrenim hayatını sürdürmektedir. İkilinin hayatları bir yerde kesişecektir ve birbirlerine ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peter Kai - Let You Down 03:12

Peter Kai - Let You Down

Şarkı Sözleri [Chorus] I don't wanna ask right now I wish that I could shut them up I wish that I could say I'm proud I'm sorry that I let you down Let you down [Verse] Yeah, I guess I'm a disappointment Doing everythin..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Kaçak 04:00

Sezen Aksu - Kaçak

Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim..

Ajda Pekkan Baksana Talihe 03:52

Ajda Pekkan Baksana Talihe

Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Boş veren boş gezen olsan da bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talihe mal verir kimine seni vermiş benim gibi birine Aşk dağıtır gi..

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976 03:25

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976

Islak sahil yolunda, Kuru dallı bir ağaç altında, Seninle soğuk olan o son gecemde, Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Sımsıkı sarılmıştık hiç konuşmadan. Çisil çisil yağmur yağıyor, Sanki benim içim ağlıyor...

Rafet El Roman'a Arabasının Anahtarını Unutturan Güzel Kim? 02:48

Rafet El Roman'a Arabasının Anahtarını Unutturan Güzel Kim?

Adı Tuvana Türkay ile aşk dedikodularına karışan Rafet El Roman istanbul gecelerinde görüntülendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur 406. Bölüm Fragman 01:54

Kısmetse Olur 406. Bölüm Fragman

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 406. Yeni Bölüm Fragmanında Melis ve Kemal yüzleşiyor, Melis Kemal'in üzerine yürüyor ve damatlar evinde bir anda tansiyon yükseliyor! Kemal'in hangi sözleri Melis'i çıldırtt..

  • ANKA tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Bambaşka - Fragman 02:03

Bambaşka - Fragman

Doğa, hayatı çok seven üniversiteli genç bir kadındır ve başına gelen trajik bir kaza sonucu omurilik felci geçirerek belden aşağısının hissini kaybeder. Bu travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyeca..

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye 02:32

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye

Hayatın adaleti, her zaman giden kazanır, Böyledir bu çok değer verirsen, sevgisi azalır, Başka yerde, başka kolda, aşk öylemi yaşanır, Onca güzel günleri, bi elvedaya sığdırır, Bugün seninle düşlediğim hayallerimle uyan..

Özge Öztimur - Porselen 03:11

Özge Öztimur - Porselen

Korkularına göğüs gerdim ama çoktan olayı kafanda bitirmişsin Sarıldım o büyüden ibaret aşka uyandım sabahına gitmişsin Dipsiz kuyudan bozma ruh hali Ne desem canını nasıl yakabiliyorum Kalp sende porselen misali D..

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra 03:47

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra

Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz Ben Seni, Sen Beni Sevdikten Sonra Denizler Asilir, Dağlar Delinir Bizdeki Bu Yürek Olduktan Sonra… Aşk Kolay Değil Bir Emek Gerek Aşkı Yaşatan Sadece Sevmek… Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır 04:57

Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır Ümit aşkın rüyasıdır Seviyorsun, hayır deme Gözler kalbin aynasıdır Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar Şiir gibi, roman gibi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnci Çayırlı Kıskanıyorum 03:45

İnci Çayırlı Kıskanıyorum

Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum [nakarat] Kara kara gözler ona buna bakıyormu O incecik beli şimdi başka biri sarıyormu Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu Yumuk yu..

Gucci Mane - Nicki Minaj - Make Love 04:49

Gucci Mane - Nicki Minaj - Make Love

Gucci Mane - Nicki Minaj - Make Love Şarkı Sözleri Nicki Minaj & Gucci Mane] Uh, Gucci Wanna make love, love, love [Verse 1: Gucci Mane] King of the skreets And when these suckas see me, they should bow to my feet And k..