#Paris brest tarifi

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi 02:05

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı Börek Tarifi İçin Malzemeler; 5 adet yufka 1 baş soğan 1 kg ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz Karabiber Pul biber Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya sıvıyağ ve 1 adet so..

Kolay Pide Tarifi 02:24

Kolay Pide Tarifi

Kıymalı Minik Nefis Pideler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yumurta(sarısı üzeri için) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker Aldığı kadar..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Lorlu Üçgen Börek Tarifi  Börek Tarifleri 03:52

Lorlu Üçgen Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için minik üçgenler şeklindeki lorlu üçgen börek tarifi videosu hazırladık. Nefis lezzeti ile çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu tarifimizi yapmak oldukça kolaydır. Lorlu üçgen börek nasıl yapı..

Rulo Patates Pastası Tarifi 02:20

Rulo Patates Pastası Tarifi

Rulo Patates Pastası (Tadına Doyulmaz Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet orta boy patates 3 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber 3 dal yeşil soğan 1 tutam maydanoz 1 tutam dereotu 1 kase süzme ..

Etli Nohut Yemeği  Pirinç Pilavı Tarifi 08:07

Etli Nohut Yemeği Pirinç Pilavı Tarifi

Etli Nohut Yemegi Tarifi malzemeler Geceden bir su bardağı dolusu nohutumuzu soğuk su ile ıslatalım.sabah uyandığımız zaman o suyu döküp nohutu temiz suyla yıkayıp hazır tutalım. 1 tane kurusoğan 1tane yeşil biber 1tane ..

 Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi 04:45

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Agizda dagilan kiyir kiyir damlacikolatali Kurabiye tarifi Malzemeler 250 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 cay bardagi seker 1 cay bardagi esmer seker(ama isterseniz sekerin hepsini esmer yada beyazda kullabilirsiniz...

Bazlama Tarifi 02:32

Bazlama Tarifi

Tavada Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler 500 g un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı 300 ml ılık su Hazırlanışı; 1.500 g un,1 tatlı kaşığı tuz,1 yemek kaşığı tozş..

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

Un Helvası Tarifi  Sütlü Un Helvası Nasıl Yapılır 01:54

Un Helvası Tarifi Sütlü Un Helvası Nasıl Yapılır

Bugün sizler için un helvası tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve un helvası nasıl yapılır kolaylık ile öğrenin :)..

Çiğ Börek Tarifi  Çiğ Börek Nasıl Yapılır  Börek Tarifleri 02:45

Çiğ Börek Tarifi Çiğ Börek Nasıl Yapılır Börek Tarifleri

Çiğ Börek Tarifi Çiğ Börek Nasıl Yapılır Börek Tarifleri..

Kısır Tarifi  Kısır Nasıl Yapılır Kısır Yapımı 02:17

Kısır Tarifi Kısır Nasıl Yapılır Kısır Yapımı

Kısır Tarifi Kısır Nasıl Yapılır Kısır Yapımı..

Cezerye Tarifi 01:42

Cezerye Tarifi

Ev Yapımı Havuçlu Cezerye (Az Malzeme İle) Tarifi İçin Malzemeler; 3 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı rondodan geçirilmiş bisküvi 1 çay bardağı kırılmış ceviz Hindistan cevizi Hazırlanı..

Diyet Kabak Yemeği Tarifi 00:56

Diyet Kabak Yemeği Tarifi

Diyet Kabak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 1 adet soğan 3 adet yeşil biber 2 adet kabak 2 adet domates Maydanoz ve dereotu (pişmeye yakın eklenecek) Tuz, karabiber ve pul biber Üzerine (light) yoğurt Hazırlanışı; 1.Tenc..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Fırında Somon Balığı Tarifi 04:23

Fırında Somon Balığı Tarifi

Fırında somon balığı tarifi malzemeler Yarım kilo somon balığı yıkanmış temizlenmiş ayıklanmış olsun 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 tane kirmizi biber 1 tutam maydonoz (dereotuda konulabilir) yarım limon 2 tane Defn..

Muhallebili Kadayıf Tarifi  Kadayıf Tatlısı Muhallebili 03:56

Muhallebili Kadayıf Tarifi Kadayıf Tatlısı Muhallebili

Bugün sizler için muhallebili kadayıf tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve kadayıf tatlısı nasıl yapılır öğrenin :)..

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:15

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Değişik kahvaltılık tarifler sevenler için sucuklu kaşarlı simit tarifi videosu hazırladık. Simit ikiye veya dörde kesilir ve ortadan ikiye kesilir. Sonra üzerine veya arasına sucuk kaşar konulur. Önceden ısıtılmış fırın..

Tereyağlı Poğaça Tarifi 05:57

Tereyağlı Poğaça Tarifi

Bol susamli pogaca tarifi bu ölcüden tam 23 tane pogaca cikiyor. malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 150 gram eritilmiş tereyağı(Tereyağını eritelim bir su bardağına koyalim.Geriye kalan kisminid..

Porsiyonluk  Mini  Köstebek  Pasta  Tarifi 06:47

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

Yumuşacık Portakallı Kek Tarifi 01:36

Yumuşacık Portakallı Kek Tarifi

Çay saatlerin vazgeçilmez lezzetli, yumuşacık kek tarifini kim sevmez ki? Kış ayları geldiğinde genelde yapılan kek tariflerinden bir tanesi olan portakallı kek. Mevsimi gelmişken miss gibi kek tarifi yapmazsak olmazdı. ..

Ayva Tatlısı Tarifi  Fırında Ayva Tatlısı 03:53

Ayva Tatlısı Tarifi Fırında Ayva Tatlısı

Bu tarifimizde sizler için fırında ayva tatlısı tarifi videomuzu izleyin ve ayva tatlısı nasıl yapılır kolayca öğrenin :) Malzemeler 3 adet ayva 2 adet nar 2 adet elma 1 buçuk su bardağı şeker Yarım çay kaşığı tarçın 1 ..

Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır  Hazır Yufkadan Baklava 05:08

Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır Hazır Yufkadan Baklava

Bugün sizler için cevizli baklava tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve baklava nasıl yapılır öğrenin. :)) Malzemeler 500gram baklavalık yufka 450gram toz şeker 200gram ceviz 125gram tereyağ Çeyrek limon Yarım su bard..

İrmik Tatlısı Tarifi  Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı 01:46

İrmik Tatlısı Tarifi Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı

Canınız tatlı istediğinde hızlıca yapabileceğiniz İrmik Tatlısı tarifi. Hem sağlıklı hem pratik kakaolu veya kakao olmadan yapabilirsiniz...

Karnabahar Tarifi Karnıbahar Yemeği Karnabahar Nasıl Yapılır 02:41

Karnabahar Tarifi Karnıbahar Yemeği Karnabahar Nasıl Yapılır

Karnabahar Tarifi Karnıbahar Yemeği Karnabahar Nasıl Yapılır..

Tavuk Göğsü Tarifi Yalancı Tavuk Göğsü Tatlısı Nasıl Yapılır 02:39

Tavuk Göğsü Tarifi Yalancı Tavuk Göğsü Tatlısı Nasıl Yapılır

Tavuk Göğsü Tarifi Yalancı Tavuk Göğsü Tatlısı Nasıl Yapılır..

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:18

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için pastane usulü un kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Yapımı ve hazırlama süresi oldukça kısa olan un kurabiyesi nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir her ayrıntısı bu video d..