#Parlamentodan alınan yetkilerle kanun hükmünde kararname çıkararak

Hülya Koçyiğit'e Kanser Teşhisi Konuldu!! 01:15

Hülya Koçyiğit'e Kanser Teşhisi Konuldu!!

New York'ta bulunan Hülya Koçyiğit'e akciğer kanseri teşhisi konuldu. Acil olarak ameliyat kararı alınan Koçyiğit, sevenlerinden dua istedi.. Bugün ameliyat olacak olan Hülya Koçyiğit, Instagram hesabından yaptığı paylaş..

  • ANKA tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanju Çolak Gözaltına Alındı 05:00

Tanju Çolak Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabah saatlerinde eski Milli Futbolcu Tanju Çolak'ın Beşiktaş'ta gözaltına aldı. Çolak'ın gözaltına alınmasına yönelik kararın Ankara Cumhuriyet Başsa..

Fetö/pdy Operasyonu - Bursa 00:28

Fetö/pdy Operasyonu - Bursa

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı uyru..

Son dakika... Katar'da Suudi Arabistan Vatandaşının Cenazesi Ortada Kaldı 00:26

Son dakika... Katar'da Suudi Arabistan Vatandaşının Cenazesi Ortada Ka

Suudi arabistan'ın başını çektiği komşuları tarafından diplomatik ablukaya alınan Katar'dan en dramatik haber geldi. Bir haftadır tecrit edilen ülkede yaşamını yitiren bir Suudi Arabistan vatandaşının cenazesi ortada kal..

Londra'daki Yangın Faciasından Kurtulan Türk Anlattı 05:06

Londra'daki Yangın Faciasından Kurtulan Türk Anlattı

Londra'da Royal Free Hospital tedaviye alınan Şener Macit, Binada 25 yıldır yaşıyorum, yangın başladığında biz evde oturuyorduk. Bacanağım beni telefonla aradı, aşagıda itfaiyelerin olduğunu söyledi. Sonradan bana bir f..

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 01:08

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edi

FETÖ ve PKK şüphelilerini yurt dışına kaçıran 3 kişi adliyeye sevk edildiANTALYA - Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü ve PKK gibi örgütüne mensup kişilere sahte pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçmalarını sağladıkları..

Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor 03:40

Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda meydana gelen depremde büyük hasar gören ve polis kontrolünde giriş ve çıkışa izin verilen, adeta ablukaya alınan ve boşaltılan Brisa köyünde yaşanan yıkım İHA tarafından görüntülendi...

500 TL ile Ersan Abi'ye En İyi Hediyeyi Kim Alacak? - Doğum Günü Hediyesi 12:33

500 TL ile Ersan Abi'ye En İyi Hediyeyi Kim Alacak? - Doğum Günü Hediy

Yeni bir Bu paraya ne alırsın? videosu ile karşınızdayız. Bu formatta arkadaşlarınmız belirli bir bütçe ile en iyi hediyeyi almaya çalışıyor. Bakalım Ersan Abi doğum günü için alınan hediyelerden hangisini daha çok beğ..

  • JET TV tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Nehirde Asla Yüzülmez 00:28

Bu Nehirde Asla Yüzülmez

ABD'nin Florida eyaletinde fırtına sonrası teknesine dolan suyu kovayla nehre boşaltan adamın eşi tarafından kayda alınan görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meteoroloji'den Son Dakika Sağanak Uyarısı - Son Dakika 02:54

Meteoroloji'den Son Dakika Sağanak Uyarısı - Son Dakika

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Ankara öğle saatlerinde parçalı bulutlu kuzey ve batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı olacak...

Tokat Erbaa’da Korkutan Yangın 00:58

Tokat Erbaa’da Korkutan Yangın

Erbaa'da korkutan yangın TOKAT'ın Erbaa ilçesinde iki katlı evin çatısında başlayan yangın yanındaki 3 eve de sıçradı. Kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi...

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı 00:59

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı

Kuzey Afrika sıcaklarının etkili olduğu Antalya'da, 45,4 dereceyle 88 yılın en sıcak günü yaşandı. Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden alınan bilgiye göre, 1929'dan beri ölçüm yapılan Antalya'da 45,4 dereceyle ..

Sınıfda Kaldığını Nasıl Söylersin ! 10:34

Sınıfda Kaldığını Nasıl Söylersin !

Sınıfta kaldığını anne ve babasına söylediklerinde alınan tepkiler..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Dizilerinin Kore Versiyonları 02:54

Türk Dizilerinin Kore Versiyonları

İşte karşınızda uyarlanmış, esinlenilmiş yada birebir alınmış Kore yapımları. Bir kaç bilgi vermek gerekirse buradaki yapımlar gibi Kore'de de başka Asya ülkelerinden alınan yapımlar var izle..

  • En Yeniler tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamboçya'nın Tapınakları Ziyaretçi Akımına Uğruyor 01:09

Kamboçya'nın Tapınakları Ziyaretçi Akımına Uğruyor

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nin son değerlerinden Kamboçya’da bulunan Sambor Prei Kuk tapınak bölgesi ziyaretçi akınına uğruyor. Geçtiğimiz günlerde Dünya Miras Komitesi’nin yıllık toplantısında koruma altına alınan ..

Demek Deniz Anası  Adile Naşit  Müjdat Gezen 00:18

Demek Deniz Anası Adile Naşit Müjdat Gezen

Deniz Anası Lafına Alınan Adile Naşit 'in Komik Kavga Sahnesi İzle..

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı 00:32

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Ege Bölgesi'ndeki yeni yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan çiftin, örgüte ait 442 bin 15 doları yastık içerisinde sakladıkları tes..

Ayçaya Seray Severden Büyük Sürpriz! 04:18

Ayçaya Seray Severden Büyük Sürpriz!

Ünlü oyuncu ve sunucu Hande Ataizi'nin sunacağı ''Sen İste Yeter''de birbirinden farklı isteklerle programa başvuran konukların hayalleri gerçekleştirilecek, hayata dair her konu konuşulacak ve ele alınan her sorun, seyi..

  • ANKA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem - Burcu İle Güçlü Gerçeklerin Peşinde! 03:54

Meryem - Burcu İle Güçlü Gerçeklerin Peşinde!

Meryem'in kaçırılmasının ardından tutuklanan Güçlü, Burcu ile Meryem hakkındaki gerçekleri değerlendiriyorlar! Meryem ile babasının konuşmalarını duyan Savaş, Güçlü'nün yardımıyla onu kaçırır. Savaş kaçmayı başarırken, G..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar 02:26

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar Los Angeles'ta sayıca Türklerden oldukça fazla olan Ermeniler her türlü taşkınlığı yaptı. Polis iki grubun arasında güçlükle durabildi. Türk bayraklarını yaktılar, ayaklar a..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı 01:28

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı

Uyuşturucu Operasyonu Operasyonda 1 Kişi Gözaltına Alındı Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre , ‘‘Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar..

İtfaiye Usulü Emeklilik Kutlaması 02:23

İtfaiye Usulü Emeklilik Kutlaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında 25 yıl itfaiye personeli olarak çalışan Hüseyin Akkaya, son nöbetinde üzerine su sıkılarak emekliye uğurlandı. Alınan bilgiye göre, meslek hayatı boyunca sayısız..

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Denizden Yeni Aşka Yeni Tarz 12:16

Özcan Denizden Yeni Aşka Yeni Tarz

Beyaz Magazin programında ele alınan Özcan Denizin yeni imajı tartışılıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Film Gibi Kaçış - ABD 02:36

Film Gibi Kaçış - ABD

ABD'nin Teksas eyaletinde elleri arkadan kelepçelenerek gözaltına alınan bir kadın, önce kelepçeden kurtuldu, ardından polis arabasını kaçırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
70 Yaşında Evlat Katili Oldu 00:42

70 Yaşında Evlat Katili Oldu

Alınan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Aslanbey Mahallesi’nde ikamet eden Abdullah Yeter (70), oğlu Murat Yeter’i (35) av tüfeğiyle sırtından vurdu. Murat Yeter olay yerinde hayatını kaybederken, baba Abdullah ..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu 02:35

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu

Eski Savcı ve Albay Ahmet Zeki Üçok, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan avukatı Celal Çelik ile çıktığı bir televizyon kan..