#Parlamentodan alınan yetkilerle kanun hükmünde kararname çıkararak

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

Rakka'ya Dönüş Süreci Yakın 01:05

Rakka'ya Dönüş Süreci Yakın

Suriye'de terör örgütü IŞİD'in elinden alınan Rakka'ya geri dönüşler için en az iki aylık bir sürece daha ihtiyaç olduğu belirtiliyor...

BMW Konsept Z4 (2017). 01:42

BMW Konsept Z4 (2017).

BMW Concept Z4'e bir göz atın: Dinamik, ilerici ve karşı konulmaz heyecan verici. BMW'nin tasarım dili tarafından alınan yeni yön, burada vücudun hacimleri güçlü bir biçimde şekillendirilmişken, açık yüzeyler oluşturan s..

  • BETA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu 01:15

İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu

İstanbul polisince uyuşturucu ile mücadele kapsamında son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda 197 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 76 şüpheliden 46'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı 02:40

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıl

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı FETÖ/PDY örgütüne finans sağladıkları gerekçesiyle tutuklanan 8 iş adamı için savcılık itirafçı oldukları gerekçesiyle tahliye istedi. Ancak şü..

Tarihi Bina Alevlere Teslim Oldu 04:59

Tarihi Bina Alevlere Teslim Oldu

Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1. dereceden koruma altına alınan 400 yıllık bina, alevlere teslim oldu...

Arazöz Şoförü İzinli Olduğu Gün Gidip Ormanı Yakmış 00:26

Arazöz Şoförü İzinli Olduğu Gün Gidip Ormanı Yakmış

Muğla’nın Datça ilçesinde, iki ayrı noktada aynı anda başlayan orman yangını çıkardığı iddiasıyla gözaltına alınan arazöz şoförü tutuklandı...

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi 00:47

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi

İstanbul Esenyurt'ta ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki çocuk, servisi kaçırınca annesi tarafından işkenceye maruz kaldı. Elektrik Elektronik Mühendisi olan 32 yaşındaki Ebru Memiş, servisi kaçırdığı için okula da gitmek i..

  • Cowboy tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı 01:55

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni patlayan yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta bekleyen 6 aracı biçtiği kazanın dehşet veren görüntüleri ortaya çıktı...

Düzce'de Beton Mikseri Kahvehaneye Girdi 01:06

Düzce'de Beton Mikseri Kahvehaneye Girdi

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde beton mikserinin kahvehanede oturanlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 kara yolu Kaynaşlı kavşağı ışıklarında hızını alamayan..

Yavru Ayıların Kameraya Yansıyan Eğlenceli Anları 00:26

Yavru Ayıların Kameraya Yansıyan Eğlenceli Anları

Jenny Stock tarafından kayda alınan görüntülerde Finlandiya'da bulunan bir ormanda yavru ayıların eğlenceli mücadelesini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asansörde Kadına Yapılan Tacizin Sonu 00:33

Asansörde Kadına Yapılan Tacizin Sonu

Güvenlik kamerasından alınan görüntülerde asansörde iki kişi olduğunu göreceksiniz Tacizci arkası dönük olan kadına bir anda yakınlaşıyor Başta kadın tacizciyi görmezden geliyor Tacizci elini kadının omzuna atınca ise ..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

Ölen Eşinin Yüzünün Nakledildiği Kişiyle Karşılaşan Kadın 01:52

Ölen Eşinin Yüzünün Nakledildiği Kişiyle Karşılaşan Kadın

adam geçirdiği yüz naklinden sonra hayata yeniden başladı 56 saat süren ameliyatta donör alınan yüze nakledildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Malı Hard Diskin İçinden Çıkanlara İnanamayacaksınız 01:41

Çin Malı Hard Diskin İçinden Çıkanlara İnanamayacaksınız

Dünyaca ünlü markaların taklitlerinin yapılmasıyla meşhur Çin'in bir alışveriş sitesinden alınan taklit hard diskin içinden çıkanlar şoke etti. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler paylaşım rekorları kırıyor...

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı  Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- 00:21

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fra

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- Şırnak'ta yakalanan 2 YPG'li terörist, Çek vatandaşı çıktı. Teröristler, Fransız lejyon kamplarında ve Alman Özel Kuvvetleri'nde öze..

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü 00:48

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü Erzurum’un Karayazı ilçesi kırsal alanında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren PKK’lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Alınan bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Karay..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Mersin'de Polis Servis Aracına Yönelik Bombalı Saldırının Zanlıları Yakalandı 03:25

Mersin'de Polis Servis Aracına Yönelik Bombalı Saldırının Zanlıları Ya

Mersin'de 17 Ekim tarihinde meydana gelen ve 17 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan polis servis aracına yönelik bombalı saldırının failleri yakalandı. Gözaltına alınan PKK/KCK üyesi 21 kişiden 16'sı tutuklanırken, bombalı..

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi 01:19

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilde16 tabanca ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışma..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı 00:29

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdülüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Adana merkezli İstanbul, Diyarbakır, Adıyaman, Bursa ve Batman’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik yapılanmasına yönelik şafak..

Obruklu Köyün Sakinleri Taşınmayı Bekliyor 01:58

Obruklu Köyün Sakinleri Taşınmayı Bekliyor

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar oluşan ve bu yüzden tedirgin şekilde yaşayan İnandık köyü sakinleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) alınan karar doğrultusunda yeni köy yer..

Başbakan Yıldırım Kore Gazileriyle Birlikte Ayla Filmini İzledi 00:55

Başbakan Yıldırım Kore Gazileriyle Birlikte Ayla Filmini İzledi

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgilere göre; Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım’la birlikte bir alışveriş merkezindeki sinemada “Ayla” filmimi izledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan K..