#Parlamentodan alınan yetkilerle kanun hükmünde kararname çıkararak

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Başbakan: 'Anayasa Degişikligi Bu hafta Meclis’e gelecek' 03:51

Başbakan: 'Anayasa Degişikligi Bu hafta Meclis’e gelecek'

Gazetecilerin sorularını alan Yıldırım, değişiklikte belli bir noktaya geldiklerini, gözden geçirmelerin devam ettiğini belirterek, Arkadaşlarımız karşılıklı görüşüyorlar. Bize ve Sayın Bahçeli’ye görüşlerini sonuçların..

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu 00:36

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu

Adana'da kuyuya düşen kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde parktaki kuyuya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine CANKUR ve 112 Acil Sağlı..

Star Wars: The Last Jedi Filminin Dövüş Eğitimleri Nasıl Yapıldı 02:24

Star Wars: The Last Jedi Filminin Dövüş Eğitimleri Nasıl Yapıldı

Kısa bir süre sonra vizyona girecek Star Wars: The Last Jedi filminde izleyeceğimiz dövüş sahneleri ve o sahneler için alınan eğitimlerin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Luke Skywalker'ın Millenium Falcon'a binişin..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..

İşkenceci Anne Ceza Alacak Mı 04:57

İşkenceci Anne Ceza Alacak Mı

Gizli kamera görüntülerinde 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkan ve olay sonrası gözaltına alınan Tuğba Tülübaş hakkında mahkeme evden 3 ay uzaklaştırma cezası verdi...

  • BETA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğünde Oynayan Çocuğa Tekme Atan Adam 00:41

Düğünde Oynayan Çocuğa Tekme Atan Adam

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, düğünde müzikle birlikte oynayan çocuğa bir kişi tekme atarak yere düşürmüş. Düğündeki misafirler tarafından kayda alınan görüntülerde tekmeyi vuran gencinin akli dengesini yerinde olmadığı ö..

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sperm Analizi Nasıl Yapılır 01:19

Sperm Analizi Nasıl Yapılır

Sperm analizi için örnek hastaların üç gün ilişkiye girmemiş ve boşalmamış olması gerekiyor. Hastadan alınan sperm örneği 20 dakika-yarım saat içinde analiz edilmeli..

  • NABIZ tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü 01:01

İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü

İzmir'in Konak ilçesinde çıkan yangında 100 yıllık tarihi ahşap bina kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Basmane semtindeki bir evden duman yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu polise ve itfaiyeye bildirdi.İtf..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Ambulanstan Kaçarken Dereye Düştü 00:29

Ambulanstan Kaçarken Dereye Düştü

Bartın'da bindirilmek istendiği ambulanstan kaçarken dereye düşen genç kızı, itfaiye ekipleri kurtardı. .Alınan bilgiye göre, G.Ü. (14) Hendekyanı Caddesi'nde 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye sevk edilmek istendiği ..

Kamyon Polis Uygulama Noktasına Böyle Girdi 00:51

Kamyon Polis Uygulama Noktasına Böyle Girdi

Isparta'nın Eğirdir ilçesi girişinde bulunan polis noktasına direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon girdi. Kazada 2 polis memuru ve kamyon sürücüsü yaralandı.Alınan bilgiye göre, sürücüsü belirlenemeyen 27 N 8809 plakal..

Yemen'de Hava Saldırısı 00:54

Yemen'de Hava Saldırısı

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri Yemen'in başkenti Sana ve bazı bölgelere yoğun bombardıman gerçekleştirdi. Husilerden bir kaynak, koalisyona bağlı savaş uçaklarının Sana'nın etrafındaki bazı askeri kampla..

Hırsızlara Karşı Savaşan Esnaflar 02:19

Hırsızlara Karşı Savaşan Esnaflar

Dünya'nın çeşitli ülkelerinden kayda alınan görüntülerde hırsızlara karşı canını hiçe sayarak mücadele veren esnafların kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Yılbaşı Hediyesini Açmak İçin Sabırsızlanan Köpek 01:09

Yılbaşı Hediyesini Açmak İçin Sabırsızlanan Köpek

Kendisine alınan yılbaşı hediyesini sabırsızlıkla ve heyecanla açan sevimli köpek :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksim'de Tacizci Böyle Yakalandı 02:09

Taksim'de Tacizci Böyle Yakalandı

Taksim'de tüm alınan güvenlik önlemlerine rağmen tacizcilerin gözü korkmadı...

Oto Teyp Hırsızlarına Mahalleliden Linç Girişimi 00:55

Oto Teyp Hırsızlarına Mahalleliden Linç Girişimi

Başkent’te oto teyp hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis tarafından vatandaşların elinden alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü...

Ebola Nasıl Teşhis Edilir 00:36

Ebola Nasıl Teşhis Edilir

Ebolanın teşhisi için, hastadan alınan kan örneğinin Dünya Sağlık Örgütü tarafından oluşturulmuş referans laboratuvarlarda test edilmesi gerekir. ELISA testi ve tanı doğrulama için PZR tetkikleri yapılmalıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feyza Civelek'in Polisi Isırması 01:36

Feyza Civelek'in Polisi Isırması

Sabah saatlerinde adliyeye götürülüp, Polise mukavemet suçundan gözaltına alınan oyuncu Feyza Civelek'in polis memurunun elini ısırdığı görüntüler ortaya çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Omurilik Tümörünün Kesin Tanısı Nasıl Koyulur 03:21

Omurilik Tümörünün Kesin Tanısı Nasıl Koyulur

Omurilik tümörünün seviyesi klinik muayene ile tespit edilebilir. Omurilik tümörünün kesin tanısı patolojik incelemeler sonucu koyulur. Tümörden alınan parça mikroskop altında tahlil edilir. Biyopsi dışında omurilik tümö..

  • NABIZ tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar 01:30

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar

Zonguldak’ta 'Call Center' operasyonunda gözaltına alınan ve sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4’ü kadın 9 kişiden 8'i tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıld..

Hande Yener Seren Serengil Kavgası Tartışmaya Neden Oldu 08:51

Hande Yener Seren Serengil Kavgası Tartışmaya Neden Oldu

Hande Yener - Seren Serengil kavgası mahkemeye taşındı. Seren Serengil, Hande Yener'e 100 bin TL'lik dava açtı... Söylemezsem Olmaz masasında da ele alınan konu tartışıldı.....

  • BETA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce