#Parlamentodan alınan yetkilerle kanun hükmünde kararname çıkararak

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
''LGS'yi Kazananların Sayısı Artacak'' 02:26

''LGS'yi Kazananların Sayısı Artacak''

Bu hafta cumartesi günü gerçekleşecek olan liselere geçiş sınavı için nefesler tutuldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için alınan tedbirleri ve kararları açıkladı. Selçuk, ayrıca telafi eğitimi ve öğretmen atamala..

Karneler Nasıl Alınacak 02:52

Karneler Nasıl Alınacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gündeme dair kritik açıklamalar yaptı. Karnelerin nasıl alınacağından uzaktan eğitime kadar birçok soruyu yanıtlayan Bakan Selçuk sınavlarla ilgili alınan tedbirlere de değindi...

Dezenfektan ile Abdest Alan Adam 00:12

Dezenfektan ile Abdest Alan Adam

Corona virüse karşı alınan önlemler çerçevesinde sokağa konan dezenfektan noktasına gelip adeta dezenfektan ile abdest alan adamı izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

Mumya Altyazılı Fragman 02:22

Mumya Altyazılı Fragman

İlki 1932 yılında çekildikten sonra beyazperdede kendine hatırı sayılır bir yer edinmeye başlayan Mumya hikayeleri, uzun bir aradan sonra, 1999 yılında bu kez Stephen Sommers'ın kamerasıyla yeniden izleyiciyle buluşmuştu..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu 03:35

FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi play-off serisi 3. karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 3-0’lık sonuçla mağlup ederek, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde 2016-2017 Şampiyonu oldu. Vestel Venüs Su..

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı 01:42

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hayata geçirilen kısa çalışma ödeneği sisteminin 1 ay daha uzatıldığı..

Çekicili hırsızlar yakalandı 00:15

Çekicili hırsızlar yakalandı

Sancaktepe’de park halindeki araçları çekiciye yükleyerek çalan hırsızlar yakalandı. Otomobillerin çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansırken, gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı...

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı 00:54

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı

Ankara merkezli 81 ildeki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında Denizli'de gözaltına alınan 17 zanlıdan 15'i tutuklandı.'Mahrem imamlara' yönelik soruşturma kapsamı..

Ünlü İsimlerin İbrahim Erkal'ın Ölümü İçin Paylaştığı Mesajlar! 10:13

Ünlü İsimlerin İbrahim Erkal'ın Ölümü İçin Paylaştığı Mesajlar!

İbrahim Erkal’ın ölümü ünlüleri yasa boğdu! İbrahim Erkal'ın ailesi sosyal medya hesabından ünlü sanatçının beyin ölümünün gerçekleştiğini açıkladı. Ünlü isimler sosyal medyada taziye mesajları yazdı. Evinin otoparkında..

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Ayasofya Bizim İç Meselemiz- 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Ayasofya Bizim İç Meselemiz-

Açık ve net söylüyorum, Akdeniz’de gerilim istemiyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya gerilimi üzerinden dikkat çeken Akdeniz mesajı verdi. Erdoğan Ayasofya'nın ibadete açılması üzerinden gelen eleştirilere de Bu, bizim..

Kıbrıslı Şarkıcı Karantina Altına Alınırsa 01:05

Kıbrıslı Şarkıcı Karantina Altına Alınırsa

Annesinde corona virüs tespit edilmesinin ardından karantinaya alınan Kıbrıslı sanatçı Kader Ateş iyi olduğunu söylemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sinop Valisi trafik kazası geçirdi 04:06

Sinop Valisi trafik kazası geçirdi

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nun da içinde bulunduğu otomobil, Çankırı-Ankara karayolunda şarampole devrildi. Tedavi altına alınan Vali Karaömeroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi...

Toplu taşımada koronavirüse yer yok 02:14

Toplu taşımada koronavirüse yer yok

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında sabah sabah saatlerinde toplu taşıma araçları ve ticari taksilerdeki denetimleri sürüyor...

Korona Aşısı Rusya'da 40 Bin Kişiye Uygulanacak 01:18

Korona Aşısı Rusya'da 40 Bin Kişiye Uygulanacak

Dünyanın gözü bir kez daha Rusya'ya çevrildi. Tescili alınan ilk korona aşısının, 40 bin kişide uygulanacağı açıklandı...

Vatandaşın Maske ile İmtihanı 00:14

Vatandaşın Maske ile İmtihanı

Türkiye'de alınan corona virüs önlemleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı talimatı ile ülke genelinde maske takmak zorunlu oldu. Maske takmak isteyen bir vatandaş ise oldukça zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı 03:08

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GU 1975 plakalı otomobile, pl..

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı 01:02

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı

Hakkında FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı bulunan Afyon Polis Okulu Müdürü M.K. Balıkesir'in Edremit ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Piknik yaparken jandarma tarafından gözaltına alınan eski e..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Yunanistan- Görüşmeler İstanbul'da Sürecek 02:27

Yunanistan- Görüşmeler İstanbul'da Sürecek

Yunanistan Türkiye ile kıta sahanlığı görüşmelerini sürdürme kararı aldı. 2016 yılında askıya alınan görüşmeler İstanbul’da yapılacak...

Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Böyle Kaçmaya Çalıştı 03:37

Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Böyle Kaçmaya Çalıştı

Zonguldak'ta polis ekipleri araçlar ve sürücüler üzerinde denetimlerini sürdürdü. Daha önce ehliyeti alınan bir sürücü ise kontrol noktasına metreler kala araçtan inerek uzaklaşmaya çalıştı. Polisin dikkati sayesinde dur..

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti 03:08

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti

Adana’da daha önce 7 bin 150 liralık borcundan dolayı bir çifti alıkoyan şahıs, daha sonra iki çocuğunu pencere demirlerine kelepçeleyip aileye de fotoğrafını göndererek, çocukların böbreklerini satmakla tehdit etti. Ola..

Taksim otobüsünde tıklım tıklım yolculuk 01:27

Taksim otobüsünde tıklım tıklım yolculuk

Taksim-Fatih Kocamustafapaşa arasında sefer yapan otobüste tıklım tıklım yolculuk kameraya yansıdı. Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemler hiçe sayıldı...

İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı! 04:28

İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin alınan istihbarat üzerine takibe aldıkları araçtaki teröristlerle sıcak çatışma yaşanırken, araçtaki patlama sonucu 1 polis ve 2 vatandaş yaralandı. Valilikten yapılan son ..

Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Beyaz Showdaydı! 06:26

Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Beyaz Showdaydı!

Beyaz Show'un 26 Mayıs 2017'de yayınlanan bölümüne Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nda, Rexona Sescy'i yenip Dünya Şampiyonu olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı oyuncuları katıldı! Ülkenin gururu olan Vakıf..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce